2009 prens ve prenseslerin resimlerii

kızlar artık kilo alımları yavaşlıyor ve tam gaz boya gidiyorlar eeee hareket tam gaz devam
eylülde 10aylıkken 79cm 11.200dü son 2aydır pek kilo almadı bu ayda almadı gibi hissediyorum çünkü müzeyyenin dediği gibi süzüldü :)

bu arada drumuz hiperaktif olabilir dedi ,
yaşından sonra getir test yapalım dedi nasıl bir testse

ama ben böyle çocuk görmedim asla asla bir yerde sabit durmuyor,
ve hiç oturmuyor,
arabada bile oto koltuğunu kullanmıyor sürekli ayakta ve hareket halinde
20dklık bir yolculukta hep beni eziyor haşatımı çıkarıyor zaptedemiyorum ,
bu harekete bu kilo iyi bile bizim için :)

Son düzenleme:
sedacım maşh kuzuna.. boylu olcak belli maşh kilosuda iyi canım.. maşhh çok tatlı.. fatoşcum teşk ederim canım... ama burdaki gibi değil bizimki bu ara artık yemediği için süzüldü:))ama ne yapalım hep tontiş olmazlarki yeterki sağlıkla büyüüsnlerde.. teşk ederim canım..

seda ve armagancım masallah kuzulara kıloları gayet ıyı .saglıklı olmaları önemlı olan.
benım kız zaten zayıftı sımdıde ne versem reddedıyor ac gezıyor yaaa.canım cok sıkılıyor.ınsallah eskı halıne döner kısa zamanda.tabı tüm bebıslerımızde

benimkide ne versem reddediyor ama siz de aynı şeyleri yazınca bende seviniyorum demekki geçici birşey diyorum

neslıhancım gecıcı sanırım ınsallah öyledır yanı.ac gezerken dayanamıyorum.
sabah 9:30 da kahvaltısını yaptı.öglen corbasından 3-4 kasık yedı ve uyuyor sımdı.uyansın erişte ve yogurt verecem bakalım nekadar basarılı olucm

canım sıkma canını.. aç osa yer.. benimkie çok iştahsız şu son 3 haftadır.. iştahsız çocuk nedir bilirimişte annelik insna üüzlüyor.. ama sağlıklı olsunalrda gerisi boş..

sedacım eylül maşallah kocaman olmuş.bebeklikden çıkmış sanki 2yaşında falan gibi geldi gözüme.(tabi bizim asyaya göre öyle geldi)
ama boyu ve kilosu ayına göre fazla maşallah sübanallahhh:)
çok tatlı olmuş.gözünden yaramazlık akıyo:)

kızlar hepinizin bebişlerinin kiloları ii görünüyo.maşallah kuzucuklara..
bizim kız hala zayıf.siz iştahsız diye yakınıyosunuz.o iştahsızlıgı gelin bana sorun(
asya 11aylıkken 8700grdı boyuda 73cmcık..
varmı bizden daha az olanı:)

Son düzenleme:
var canım egelifatosh un oğlu 8500 gr mış.Sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar ne yapalım

maşallah eylüle betül ipek e inan paşaya erkek gibi giyinmiş atına binecek kuzucuk

[/url][/IMG]
anneme yaprak dökümünü izletmeyecem işte benle ilgilenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…