ay kankim maşllah ogluşuma kocaman adam olmuş oo
eylülle inana maşallah yaa kocaman olmuşlarrrr
çok tatlılarr yaa tütütütü
sedacım eylül maşallah kocaman olmuş.bebeklikden çıkmış sanki 2yaşında falan gibi geldi gözüme.(tabi bizim asyaya göre öyle geldi)
ama boyu ve kilosu ayına göre fazla maşallah sübanallahhh:)
çok tatlı olmuş.gözünden yaramazlık akıyo:)
kızlar hepinizin bebişlerinin kiloları ii görünüyo.maşallah kuzucuklara..
bizim kız hala zayıf.siz iştahsız diye yakınıyosunuz.o iştahsızlıgı gelin bana sorun(
asya 11aylıkken 8700grdı boyuda 73cmcık..
varmı bizden daha az olanı:)
Bu fotoğrafa bayıldım, çooook tatlı ve masum çıkmış. 41 kere maşaallah[/url][/IMG]
teyzelerim maşallah deyin bakalım
maşşalah inan kuzuyaa kocaman olmuşş
Bu fotoğrafa bayıldım, çooook tatlı ve masum çıkmış. 41 kere maşaallah
teşk ederis canım ..maşallah eylüle betül ipek e inan paşaya erkek gibi giyinmiş atına binecek kuzucuk
seninkdiemi kapıyor tv yi aynen benimkide tv kapatma hastası:))maşh canım bu arada çok da tatlı..[/url][/IMG]
anneme yaprak dökümünü izletmeyecem işte benle ilgilenecek
Çok tatlı maşaallah, yenilerini de güzel günlerde giysin inşaallah.Allah Allah ım seni esirgesin yeni cicilerimizi giydik biz
armağan seda kızlarınıza kocaman maşallah kiloları gayet iyi görünüyor nazar değmesin
sağol tezesi,sedacım maşh kuzuna.. boylu olcak belli maşh kilosuda iyi canım.. maşhh çok tatlı.. fatoşcum teşk ederim canım... ama burdaki gibi değil bizimki bu ara artık yemediği için süzüldü:))ama ne yapalım hep tontiş olmazlarki yeterki sağlıkla büyüüsnlerde.. teşk ederim canım..
sedacım maşallah kocaman güzel bi kız olmuş eylül hanım
teşekkür ederiz tezesiseda ve armagancım masallah kuzulara kıloları gayet ıyı .saglıklı olmaları önemlı olan.
benım kız zaten zayıftı sımdıde ne versem reddedıyor ac gezıyor yaaa.canım cok sıkılıyor.ınsallah eskı halıne döner kısa zamanda.tabı tüm bebıslerımızde
arzucum sağol canım benim,sedacım eylül maşallah kocaman olmuş.bebeklikden çıkmış sanki 2yaşında falan gibi geldi gözüme.(tabi bizim asyaya göre öyle geldi)
ama boyu ve kilosu ayına göre fazla maşallah sübanallahhh:)
çok tatlı olmuş.gözünden yaramazlık akıyo:)
kızlar hepinizin bebişlerinin kiloları ii görünüyo.maşallah kuzucuklara..
bizim kız hala zayıf.siz iştahsız diye yakınıyosunuz.o iştahsızlıgı gelin bana sorun(
asya 11aylıkken 8700grdı boyuda 73cmcık..
varmı bizden daha az olanı:)
teşekkürler canımmaşallah eylüle betül ipek e inan paşaya erkek gibi giyinmiş atına binecek kuzucuk
[/url][/IMG]
teşekkürler teyzoşueylülle inana maşallah yaa kocaman olmuşlarrrr
çok tatlılarr yaa tütütütü
maşşlah ilaydaya canım çoktatlı hem erkege benziyen ilk çocukların arkası kız derler
esmerim senin kızda aynı benimki,keltoş....bandana takmaktanda nefret ediyo...herkes erkek diyor benimkinede,bir an önce saclar çıksada kurtulsak .bide hocam bu kız sana hiç benzemiyo diyolar,niye diyorum ses çıkarmıyolar....kızımın sacları bi çıksın tek tek sigortalatacam)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?