Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kııııııııısen varya sen.ne işin var maşlarda ülen.hiperaktif bu kız yaaaaffffffff
Iyi aksamlar arkadaslar,
benimki daha tam kesin olmazsa da su an icin dügünüm sonbaharda olacak deniliyor, Eylül - Ekim gibi.
Yalniz nikahim bir ay sonra olacak yurtdisinda oldugum icin, simdiden nikahi yapip askimin vize islemlerine baslamak istiyoruz ki dügünden sonra beraber dönelim diye.
Bu durumda ben sonbahar mi yoksa kis/ilkbahar gelini mi olacagim? :)
mınılyam saol balm
uyy sımdık hosuma gıden bıseyler var onlarımı alsam yoksa param bankada kalsada bıan önce beyaz esyalarımı mı odesem![]()
gunaydnlargacılın ben geldım süpürgeme yer açın
hevın h geldın a.s. aramıza ne kadar zordur ya bı ulkeden başka bı ulrkeye gelın gtmek acep dıom ben yurtdışına gıtsem nasıl götrcem okadar ceyısıkaydirigubbakcemile3 sen bılmezsın tabı benım ne kadar ceyıs var ohoooo desem napamm benı alan özel uçak ayarlasın bırakmam tek bı tuzluğumu bılem:dilcikar:
roselın lady aybuer nısan mınılya ve nehırım(5 gundr yok meraktn öldurcek benı bu kız-tatlicadiarzu-) naıslsınız
sabah çok iş vardı gıremedım
hemde cok hastayım halam geldı
ve haftasonu paramı dahı cekemedım bankadan senağlama çok hastaydım bı yerede gıdemedım ctesı mactaydım bıde orda ayaklarımı üşüttum herhalde cok sancım vardı aman salla sımdık cok ıyyımhihoyyyt
cnm ya o kadar kafaya takıorumkı tadılat nasıl olcak ne zman baslıcak ceyızımde neler eksık neyı ne zaman almalıyım vss vss..
bıde evımı merak edıom benım evım nasıl olcek vss offf en cok ta askımı hep görebılecegım ne gusel yaaaaa ıns zaman gecersenağlama
minilyacım en azından gününz belli. bende oda yok. askere gitcekte gelcekte iş bulunacakta, isticeklerde de de deçok var daha çok.