2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydnlarkaydirigubbakcemile4 gacılın ben geldım süpürgeme yer açınkaydirigubbakcemile4
hevın h geldın a.s. aramıza ne kadar zordur ya bı ulkeden başka bı ulrkeye gelın gtmek acep dıom ben yurtdışına gıtsem nasıl götrcem okadar ceyısıkaydirigubbakcemile3 sen bılmezsın tabı benım ne kadar ceyıs var ohoooo desem napamm benı alan özel uçak ayarlasın bırakmam tek bı tuzluğumu bılem:dilcikar:
roselın lady aybuer nısan mınılya ve nehırım(5 gundr yok meraktn öldurcek benı bu kız-tatlicadiarzu-) naıslsınız
sabah çok iş vardı gıremedım
hemde cok hastayım halam geldı
ve haftasonu paramı dahı cekemedım bankadan senağlama çok hastaydım bı yerede gıdemedım ctesı mactaydım bıde orda ayaklarımı üşüttum herhalde cok sancım vardı aman salla sımdık cok ıyyımhihoyyyt

Geçmiş olsun kııııııııı :( sen varya sen.ne işin var maşlarda ülen.hiperaktif bu kız yaaaaffffffff

Geçmiş olsun kııııııııı :( sen varya sen.ne işin var maşlarda ülen.hiperaktif bu kız yaaaaffffffff

ne işim olur nanhihoyyythihoyyyt ama kötu oynadık saten şans yoktu ve son 5 mactır 10 kişi oynuyok bzı cekemıyolar sureklı bırısıne kastı kırmızı kart gosterıyolarkötükedihüso
ayy bu hafta hıc gezemedım satı cnm sıkkın:delphin:

mınılyam saol balm
uyy sımdık hosuma gıden bıseyler var onlarımı alsam yoksa param bankada kalsada bıan önce beyaz esyalarımı mı odesem:delphin:

Iyi aksamlar arkadaslar,
benimki daha tam kesin olmazsa da su an icin dügünüm sonbaharda olacak deniliyor, Eylül - Ekim gibi.
Yalniz nikahim bir ay sonra olacak yurtdisinda oldugum icin, simdiden nikahi yapip askimin vize islemlerine baslamak istiyoruz ki dügünden sonra beraber dönelim diye.

Bu durumda ben sonbahar mi yoksa kis/ilkbahar gelini mi olacagim? :)

hosgeldın aramızaa helıncımmm.. ya ne kadar guzel forumumuz kalabalıklasıyor kızlarrr kaydirigubbakcemile2

mınılyam saol balm
uyy sımdık hosuma gıden bıseyler var onlarımı alsam yoksa param bankada kalsada bıan önce beyaz esyalarımı mı odesem:delphin:

bence paranı çar çur etme bankaya koy beyaz esyanı ödersın bakarsın..
bence borcları bıtırmeye bak ılk önce..
ben suan sırf borclarımı ödemeye calısıyorum sonrada bankaya para koyucam..
sositososito

Hoşbulduk minilyacım.
Bak böcüğüm dur paran dursun orda önce borçlarını öde

gunaydnlarkaydirigubbakcemile4 gacılın ben geldım süpürgeme yer açınkaydirigubbakcemile4
hevın h geldın a.s. aramıza ne kadar zordur ya bı ulkeden başka bı ulrkeye gelın gtmek acep dıom ben yurtdışına gıtsem nasıl götrcem okadar ceyısıkaydirigubbakcemile3 sen bılmezsın tabı benım ne kadar ceyıs var ohoooo desem napamm benı alan özel uçak ayarlasın bırakmam tek bı tuzluğumu bılem:dilcikar:
roselın lady aybuer nısan mınılya ve nehırım(5 gundr yok meraktn öldurcek benı bu kız-tatlicadiarzu-) naıslsınız
sabah çok iş vardı gıremedım
hemde cok hastayım halam geldı
ve haftasonu paramı dahı cekemedım bankadan senağlama çok hastaydım bı yerede gıdemedım ctesı mactaydım bıde orda ayaklarımı üşüttum herhalde cok sancım vardı aman salla sımdık cok ıyyımhihoyyyt

geçmiş olsun cnm.dua ette haftasonu hasta oldun.iş yerinde daha zor olurdu.
ben cmrtsi pazar gezdim hep.yine alışveriş merkezine gittik dün.alt kata indi bnmki yine çeyiz bakmaya.fikir edinelim,bi bakalım dedi.dedim ben dünden razıyımda erkekler genelde pek ilgilenmez hayırdır. geçen hafta görümceler karıştı bakamadık yalnız yalnız bakalım dedi.indik aşağıya hem aile dostumuz hemde arkdşım merve, ailesi ve nişanlısıyla düğün alışverişine çıkmışlar.kız beni görünce nsl bozuldu ve nişanlısının ve kayınvalidesinin yönünü bir değiştirdiki sormayn beni görmemesi için. aşkımla görünce koptukya.:roflol: şimdi diceksinizki bunda ne var.elimden geldiğince kısaca anlatem bak;
geçen yıl işe yeni başldığm dönemde babamın çok samimi bi arkdşı beni akrabasına istemek için aracı oluyo.babam olmaz diyince bana geliyo.yinede senin fikrini alıyım diyo.6 ay boyunca ben olmaz dedikçe o diretti hep geldi işyerime.çocuğun işyerini adını ailesini herşeyini anlattı bana.krdşi nişanlı abisi evlenmeden evlenemiyo dedi.aradan 2 ay geçti ses seda yok.o dönemde bizim merve nişanlandı.nişanına gittik.aynı mah.de oturuyos. anam:1shok: ne görem beni isteyecekleri çocuk merveyle nişanlanıyo.bnm jeton sora düştü.meğer aile merveyi istemiyomuş ayırmak için bian önce bi başkasıyla baş göz etmeye çalışıyomuş.anneside gelmiş işyerime beni görmüş ama ben bilmiyorum.günde 50 tane insan geliyo ne bilem ben kim kimdir.:roflol: kadın tutturmuştu ben o kızı(beni) istiyom diye.kaydirigubbakcemileo dönemde şu işyerindeki şu çocuğa bizim kızı istiyolar diye annem hep onlarla konuşmuştu.ogünden beri kız benle slmı sabahı kesti. niye niye diye düşünüp üzülürken nişan günü anladım durumu.nişanda yüzüme bilem bakmadı.bende yarım çıktım gittim eve. yani dünde buyüzden kayananasını kaçırdı benden. ki yanımda sevgilim var yanee:roflol::roflol: baya güldüm dün. ama allah kimseyi böle yapmasın ama. istenmemek kötü bişey. allah mutluluk,geçim versin herkese.

nısan nan uyy okurken yoruldum haa
hayrlısı olsun ınş mutlu olurlar kısmet işi ama senın sucun ne kı
saol ıyıkı dün oldum ama cok sıkıldım evde asure yapıldı onlara yardım ettım geberdım resmen yatamıyomda sıkılıyom
evt en ıyısı paramı kenara koyam demı bu alcaklaırmıda sonra alam mayıs gıbı takstlerımı bıtrmek ıstıyorum bakalım nasıl btcekse:delphin:
:

aybuer neren ağrıyo anlamadım nan
dun kıtabımıda bıtrdım sonunda cok guzel bı ask hıkayesı ama cok kötu bıttı kız öldu hatta suprıs olarak kıtabın sonunda muze kartı var beleş muzeye gıdebılıyorsun
kıtabın adı masumıyet muzesıya adam askı ıcn muze acıyo onun kartı yanı gercek bı aşk hıkayesı hatta harıta vardı sonunda dıo harıka koydumkı okuyucularım benım askımla gezdım sokaklarda benım hıssettıklerımı hıssetsınler dıe ayy çok guzeldı muzeyede gıtcem

kızlar nedense ben bugun bunalım takılıom cnm cok sıkılıoo kafama takıom herseyıı offfffff offffffffff bıde askımı özledım ben yaa..
ya ne zaman evlencem benn daha 8 ay 14 gun var geçer mı yaa offf püfffffffffsenağlama

aybuer cok gecmıs olsun cnm benımde cıkamadı ama hıcte ağrısını hıssetmedım
mınılya sımdık şamar gelıyo haa benımkı ömur ozmn hıc gelmez

minilyacım en azından gününz belli. bende oda yok. askere gitcekte gelcekte iş bulunacakta, isticeklerde de de de:delphin: çok var daha çok.

cnm ya o kadar kafaya takıorumkı tadılat nasıl olcak ne zman baslıcak ceyızımde neler eksık neyı ne zaman almalıyım vss vss..
bıde evımı merak edıom benım evım nasıl olcek vss offf en cok ta askımı hep görebılecegım ne gusel yaaaaa ıns zaman gecersenağlama

cnm ya o kadar kafaya takıorumkı tadılat nasıl olcak ne zman baslıcak ceyızımde neler eksık neyı ne zaman almalıyım vss vss..
bıde evımı merak edıom benım evım nasıl olcek vss offf en cok ta askımı hep görebılecegım ne gusel yaaaaa ıns zaman gecersenağlama

zmn dedın nekı cnm bı bakmışın hepsı oluvermış
bana zmn cok cabuk gecıyo bak 12 subatta gelıyosenağlama o yuzden takma bıseyı okadar eksıkler hıc bıtmez ılerde tmmlarsınz:teselli:

minilyacım en azından gününz belli. bende oda yok. askere gitcekte gelcekte iş bulunacakta, isticeklerde de de de:delphin: çok var daha çok.

cnm benım orasıda öle ama bunun öncesıde vardı yanı zaman bellı dıldı keske yıne zaman bellı olmasaydı cunku zaman bellı olunca ınsan daha cok kötu oluoo zaman gecsın ıstıoo nasıl anlatsam kı sana sımdı..ınsallah senınde tarıhı aldıgınızda halını görebılırım ıns..ozaman bana hak verırsın ınan bana..

Back
X