2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Allahım yarabbim seni bir doktora götürem alışveriş yapmaya yapmaya abuk subuk rüyalar görmeye başladın kıııı

bende bu ara her gece aşkımı görüyorum rüyamda.düğüne gidicez ama ben yetişemiyorum bitürlü saçım olmuyo,gelinliğimi giymeye çalışıyorum nasıl telaş bi görseniz herkes gidiyo salona biz hala evdeyiz -tatlicadiarzu-

Allahım yarabbim seni bir doktora götürem alışveriş yapmaya yapmaya abuk subuk rüyalar görmeye başladın kıııı

ayy aydın benı ıstemeye gelıyo aılesıyle sonra nısan olcak bız gezıyoruz onun arabasıyla taksıme gdııyok ama taksım 1980lerdekı gıbı eskı ama harıka kalabalık sonra koluna yaslanıyom gozlerını faaln okadr cok ıyı hatrlıyorumkı ben daha sözlumubıle ruyamda gormzdım bu AYDIN ın herseyını hatrlıyom annesını babasını kendısını kafamçokkarıştı laa kımseyı dusnmuyom uyurken dua edıoyum hopp uyyom

alışverıs mı he bı aydr yapmıyom ama ozmn ceyıs gormem gerekırdı aydını neden gordukaydirigubbakcemile3

Allah Allah nerden çıktı bu aydın.hayırdır inşallah.benim rüyalar karman corman

Allah Allah nerden çıktı bu aydın.hayırdır inşallah.benim rüyalar karman corman

nerden cıktı bende bılmıyom
ama varya gözlerını yuzunu sesını herseyı cok ıyı hatrlıyorum:1closedeyes:
hatta bazen bana ınanılmaz bakıyordu yaslandım ona koluna yanı ıcınden gecenlerı hıssettım ya:asigim: ahh aydın ahh nerdesın:roflol:

Bu aydın karşına çıkar heralde yakında.sana rüyada ayan olmuş galiba :)

abdala malum olur:roflol:
beklıyorum aydını mı
sımdık cıkam az kıtap okuyam

lady cım ruyan hayır olsun inş..

kız böcuk aklın fıkrın yeni gocada haa..:roflol:

lady cım ruyan hayır olsun inş..

kız böcuk aklın fıkrın yeni gocada haa..:roflol:

vallah deıl cnm işin espırısı o goca bulmak ıstemem kımseyı kendı borclarımla anca gecınyom zatı bıde onu düşünemem ben AYDINımı beklıyorum :1rolleyes:

bu kadar aydın muhabbetinin üzerine karşına bi Aydın çıkarsa varya ne gülerim kaydirigubbakcemile3

laa susun bee AYDINlı olmasın sakın adı aydın deılde:roflol:
ahh aydın ahh benı ıresıl ettın
bend hala kıtap okuycam haa sımdık başka bı iş cıktı bugun okuyamıycam sızde bı susmazsınzıkı sızden kopup kıtap okuyam

kızlar demedı demeyın var bu kızın bı aydını haaa yakında cıkar kokusu ehehehehe:roflol::roflol::roflol:

kızlar demedı demeyın var bu kızın bı aydını haaa yakında cıkar kokusu ehehehehe:roflol::roflol::roflol:

var ya dövecek bizi hee :) zaten bize laf yetiştirmekten kitabıda okuyamadı :)))

ayy ne fenasınızklava: kulaklarım cınladı geldımkaydirigubbakcemile3
yok vallahı yok bıllahı yok yemınle yok aydını tanımam ılk defa duyyom adını bak yemın ettım daha gunahımı alman gayrı
ceyıse bakıyodum banyo setı gordum alcam 235 tl ama olsun hazıranda elımde olur:roflol: mayısın 23te butun takstlerım bıtıyo sız düğün şafağı sayın ben borc şafağı:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…