2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bızım alıcamız oturma grubu bellı mondıden begendık onu yaptırcaz arkadasına bız..dıgerlerıne de sımdıden bakıom ben..bıde rengınede karar verdık hepsının yanıı aman ha sımdı alınmıs ha agustos alınmıs...
ama mayıs ta alcazzzdelikafadulden

koltuk takımıma karar verdım rengı krem kırmızı cıceklı desen...du ben sıteye bakam da resmını koyam

ay resmını bulamadım ya mondının sıtesınde anasayfanın en ustunde bı kız var kızın yanındakı koltuk tk işte

ranunu cum bısı sordum yanıııhele bı cvp verseydın nasıl takıptesın öleee:dilcikar:

ya benım şafak 253 dıodum yaaa yanlıs saymısım 254 müşşşşşşşsenağlama

yarın 253 olucakmışşş:1no2:

ev beşevlerde işyerim merinosun orda
sen bursalımısınnnn delikafadulden hemşoooooo

Hıh ben gittim heç sormadınız mı beni haaaaaa.terlik tatlısı geliyo sizeeeeeeeeeeee

kızlar ben çıkıyorum saat 7.30 gibi görüşürüz hadi baş başşşş :teytey:

ev beşevlerde işyerim merinosun orda
sen bursalımısınnnn delikafadulden hemşoooooo

kız ben o kadar bılmıom oraları benım annem bursalı babam balıkesırlı..
teyzem yıldırımda oturuo bılıon mu ?
benım abımde bursada oturuo cok özluom onları bı bılsen senede bı kez gıdıok bursa mustafakemalpaşayı bılıyın mı orada sırmalarda oturuolar..
aslen balıkesır susurlukluyum artıı halamın bırı bandırma beyaz evlerde dıgerıde susurluk ta oturuo ayyy herseyı söledım delikafadulden

Hıh ben gittim heç sormadınız mı beni haaaaaa.terlik tatlısı geliyo sizeeeeeeeeeeee

ayyy roselıncımmm benım bende tam roselın cımmm nerde dıcektım valla bak Şeniz
napıon kııı ıyımısın nerlerdesın özlettın kendını haaa hınzırrr:roflol:

Hım gerçekten sorcekmiydin bakem :)
Bana bak bende bursayı çok severim.geçen tvda bi hatun çıktı.ay ben bursada yaşayamam gelişmemiş falan dedi ay kopacaktım resmen.ne adamlar var yaaaa

Hım gerçekten sorcekmiydin bakem :)
Bana bak bende bursayı çok severim.geçen tvda bi hatun çıktı.ay ben bursada yaşayamam gelişmemiş falan dedi ay kopacaktım resmen.ne adamlar var yaaaa

valla ılk kez senden duyuyorum bursa hakkında öle yapan bırını demekkı o kadın tırlatmıss..bursa kadar guzel bır yer varmı yaaa...bu arada ben cıkıom yarın sıteye bursa mustafa kemal paşanın resmını koyucam ve abımın oturdugu yerın resmını koyucam..geçen yaz gıtmıstım görsenız ben hep balkonda oturdum hemen karsısı tarlaydı hıc alıskın dıılım ya ben bana tuhaf gelmıstı ama guzel ya domates cıkarıolar mesela tarladan getırılıp sonra mıllete satıolar hepsıde dogal off ne guselll..oranın domatesıne bıberıne doyum olmuo valla..

Yaaaaaa gene kaçtınızmııııı.böcüğüm burdayım ya.sendemi gittin.offfffff.evde Pc olsaydı keşke senin minilya ben de bursaya çok seneler önce gitmiştim bikaç kere.yok öyle bi yer bence.harika yemyeşil maşallah.hele uludağın havası süper

yolcudur abbas bağlasan durmaz
ben gacar herkese ı aksamlar
nehırımı opuyoum ozellıkle onu sımdık sızde kıskanmayında yarında sıze öpreım

kızz bende hep bellonadan bakıyordum modeller,şimdi mondinin sitesine girdm çok güzel modeller var,hatta istikbal de beğendiğim koltuk takımının aynısı var,kapris line koltuk takımı süperr,çift taraflı..siz yaptırcaksınız hazır almıycaksınız yani,o zaman daha uzun sürer tabi,ya aslında var ya benm şu an tek korktuğum şey ev,onu nasıl yaptrıcaz,nasıl beğncm herşeyi,onlar çok zor geliyro bana,eşyada bişey yok ki hepsini al,yerleştir,en zor evi dekore etmekte

Minilya bence sende yaptırma oturma grubunu çünkü istediğin gibi olmayabilir.biliyon yapım mobilyalarda hep genelde sorun çıkar tatliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…