canım vestel den pek kimse memnun değil,hem inan senin aldıklarınla ilgisi yoktur bence,arçelik daha iyi,ya bende daha sardırcam neyse ki onları annem yaptırcak :)) kızz acelen ne hakkaten eşyalar en son temmuz ağustosta bakcaz biz,hem o arada ev de yapılmaya başlancak, o zaman alcaz biz onları en azından o arada herşey renkler falan karar verilir,uyumlu olur,hepsi birarada çıkar,
ranunu bakma laa ordan çakal yaz bısıler
acep nehırım ne edıyo ozledım ya keske evde netım olsaydı konusrdum
allah sızı kaynatsın dıe yaratmısss kı bı gıttım geldım kıı baya kaynatmıssınız oh ohhh hemde bensız ask olsun:dilcikar:
kıı ranunu sımdı baktım sen bursanın nıresınden bacımmm hemserım benımmm:1hug:
ev beşevlerde işyerim merinosun orda
sen bursalımısınnnn delikafadulden hemşoooooo
Hıh ben gittim heç sormadınız mı beni haaaaaa.terlik tatlısı geliyo sizeeeeeeeeeeee
Hım gerçekten sorcekmiydin bakem :)
Bana bak bende bursayı çok severim.geçen tvda bi hatun çıktı.ay ben bursada yaşayamam gelişmemiş falan dedi ay kopacaktım resmen.ne adamlar var yaaaa
canım bızım alıcamız oturma grubu bellı mondıden begendık onu yaptırcaz arkadasına bız..dıgerlerıne de sımdıden bakıom ben..bıde rengınede karar verdık hepsının yanıı aman ha sımdı alınmıs ha agustos alınmıs...
ama mayıs ta alcazzzdelikafadulden
koltuk takımıma karar verdım rengı krem kırmızı cıceklı desen...du ben sıteye bakam da resmını koyam
kimseckler yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?