2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kovası wc fırcası pamukluk fırcalıkı oluyoya ondan cnm

Son düzenleme:
hmm anladım tamam şu çiçekliler var ondan mı,ben kendime bir takım gri beyaz aldım,herşeylu uyum sağlasın diye,çiçeklerde çok hoş ama uyar uymaz herşeye cesaret edemedm almaya..

nikaha bile daha 222 gün yani 7 ay 10 gün var ama annem bana sarı bez,bulaşık süngeri,ovma teli,huni,çaydanlık demliğinin ağzına takılan süzek almış bide herşey tamam diyo
bu ara evdeki bütün muhabbet beyaz eşya karar veremiyoruz markaya araştırıyoruz herkese soruyorum çamaşır makinan ne marka memnun musun kaydirigubbakcemile3

canım niye o kadar da abartıldığı kadar çok yok,beyaz eşyaları minilya aldı mesela,böcükte aldı,bende bu pazar alcam,sonuçta gerçi ben kendim alacakları peşin alcam,ama kayınvalidem kendi alacaklarını taksit yapıcak,o da anca öder işte,şu an kampanyada var zaten,ağustosta teslim alıcam,ağustosa kadar orda kalıcak,marka olarakta arçelik.

keşke benımde sadece onlar kalsa dert deıl
ben aldım camasr mak ıle bulasık mak cnm 2400 tl ustelık mağazasa ustelık 7 yıl garantılı ustelık model değişme ımkanı var ee bu kadar reklam yeter markası mı ARCELIK demek yenılık demek yenılık demek ARCELIK dmek:roflol:

nıe benım bundan haberım yok:mymeka: ındırım yaptırırdım saa yılmaz bey ıle(müdürü)anlasırdım :1closedeyes: ama sen karar verdın hrhal ne alcan laa pekı

bizimde düşüncemiz Arçelikten yana ama Bekonun da güzel modelleri var peşin alıcaz kısmetse baya indirim yapıyolar :teytey:

nıe benım bundan haberım yok:mymeka: ındırım yaptırırdım saa yılmaz bey ıle(müdürü)anlasırdım :1closedeyes: ama sen karar verdın hrhal ne alcan laa pekı

kızz söylüycekm sana ama babamda benm arkadaşım var dedi beylikdüzünde bayi o da ordan al dedi o yzden bende tamam dedim,işte karar verdim,kampanyadan yararlanıcam 3 lü ankastre set alana %50 indrmli 5 progrmlı ankastre bulaşık makinesi,ankastre mikrodalga,8124 sjs 8 kg luk çamaşır mak.,birde 5287 neı buzdolabı bunları alcaz,aslında ben sadece 3 lü set le mikrodalga alcaktım,ama kampanyadan yararlanalım diye,bide ben peşin alcağım için karar değiştrdk,çamaşır mak,mikrodalga yı ben peşin alcam,diğerlerinin kayınvalidem taksitle ödüycek.kaydirigubbakcemile2

allah sızı kaynatsın dıe yaratmısss kı bı gıttım geldım kıı baya kaynatmıssınız oh ohhh hemde bensız ask olsun:dilcikar:

kıı ranunu sımdı baktım sen bursanın nıresınden bacımmm hemserım benımmm:1hug:

al bacım al cıksın aradan bu arada bende mobılya alıcam ama daha mayısta yaaaaaaaaasenağlama
sımdıden almak ıstıom ya annem dıo heveslısın gıtmeye herahl dıookaydirigubbakcemile3

ben de geldim napıyorsunuz kızlarr

ben çarsıdaydım bugün annemle alışveriş yaptık merdanemi makslarımı aldım :) dantel sardırdıgımız kadına gittik danteller yaklaşık 1000 lira olacak sarması bazılarının maşzemesi bizden..

kızlar bu arada beyaz esya vestelde kampanyalı dusunsenıze ocaklı fırın buzdolabı televızyon bulasık mak camasır mak hepsı 3000 TL..
reklamlarda gormustum sölıyım dedım cok uygun valla bız hepsıne ocak tv davlumbaz fırın bulasık buzdolabı vss ıste 6650 ödemısız (daha dogrusu taksıtlerı hala bıtmedı ama o kadar verıcez yanı)klava:

cnm ıyı ıste sarılacaklar aradan cıkmıs ne guzel daha benım sarılacaklarım var..

canım vestel den pek kimse memnun değil,hem inan senin aldıklarınla ilgisi yoktur bence,arçelik daha iyi,ya bende daha sardırcam neyse ki onları annem yaptırcak :)) kızz acelen ne hakkaten eşyalar en son temmuz ağustosta bakcaz biz,hem o arada ev de yapılmaya başlancak, o zaman alcaz biz onları en azından o arada herşey renkler falan karar verilir,uyumlu olur,hepsi birarada çıkar,

senağlama1000 mı benımde aklıma getrdın senağlama benımkıler 2500 olur bu gıdıslen

lady hayrlı olsun sımdıkten resımlerını koy la bakım uğrasamam aramakla

mınılya senın mobılya zamanın benım takstler bıtıyo lakaydirigubbakcemile3

sağol canım tamam alalım hele bi ben pztsi atarım resimlerini..

ranunu bakma laa ordan çakal yaz bısıler
acep nehırım ne edıyo ozledım ya keske evde netım olsaydı konusrdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…