2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dimi ya bencede bende pek marangoz yapımı sevmiyorum gerçi yapan da iyi yapıyordur ama hazır daha iyidir gibi geliyor bana,sen ne yapıyorsun roselincim bakıyormusun koltuk takımına falan bak benm hiçç aklımda yoktu minilya soktu aklıma şimdi mondi den çıkamıyorum :))

Günaydn boncuklar bugün çok erkenciyim
Lady koltuk takımlarına bende bakıyordum ama farkettimki sonu yok.internetten bakıp beğenmekle olmuyor.gidip bizzat gezmek modelleri görmek beğenmek gerekiyor.hem daha hoş şeylerde karşına çıkar böylece.ama şu an hiçbir hazırlığımız olmadığından ben internetten bile bakmıyorum artık

gunaydınlar kızlarr napıosunuz bakem?
lady cım evet yaptırcam tanıdık yapıcak bı kaç yaptıgı modellerıde gordum aynısından farkı yok hatta daha saglam yapıyorlar yanı...
bu arada sey demıssın ya uzun surer uzun surmuo kız o kadar bı haftada yapılıo..

Minilya bence sende yaptırma oturma grubunu çünkü istediğin gibi olmayabilir.biliyon yapım mobilyalarda hep genelde sorun çıkar tatliş

benım kaç arkadasım hep öle yaptırdılar bı sorunda cıkmadı cok sukur vee en onemlısı sımdıkı yaptırcamız yer tanıdık askımın cocukluk arkısı..hatta dıoo begenmezsen tekrar yaparım dıo yanı..

hayrlı cumalar
evlılığe daldınız dua etmeyı unutunuz demı:mymeka:
RABBIM herkesın duasınıkabul etsın mutlu yuva kurmayı nasıp etsın hayrlı ınsanları cıkarsın karşımıza
evlılıkte RABBIM yardım eder herseyı sorun etmen aman önceden koltuk takımımı vardı:sm_confused:

herkese günaydın hayırlı cumalar
nasılsınız?
burdanda sarıyım ben bu evlilik takvimi kendi geri sayım yapmıyor mu _ hergün yenilemem mi gerekiyor ?

kızlar hanı dun söz vermıstımya resımlerı eklım dedım bakın sıze göre sol ıkıncı daıre abımın evı m.kemalpaşa sırmalar burası..balkonunda az dantel örmemıstım üfül üfül esıodu valla karsıdada doates tarlaları ohhhh..sositososito

bakın buda karacabey harası..m.k.paşaya yakın zaten karacabey bursaya baglı..

daha eklıcem kızlar

kızlar günaydın,amin böcüğüm allah evlenene yardım eder doğru söylüyorsun,
minilyacım o kadar kısa sürüyorsa süper ozaman ,ya evet gidip bakmak lazım,biz nişanlım gitmeden önce baktık bellonadan beğenmştk ama sonrada o niye bellona ya istikbal e taktın başka değişk modelleri olan yerlerde var masko ya gidelm herşey var diyor,doğru da söylemiş bak mondi de çok güzel ve aynı takımlar orda da var,fiyatlarada baktım istikbalden 400- 500 mlyon falan daha ucuz aynı modeller,yine tabiki gidip bakıp karşılaştırmak lazımm,neyse bu mobilya konusunu kapatıyorum ben,daha önce alıncak şeylerim var :))

kızlar burayada tatlıtop dıolar aksamları cocuklar maç oynarlar yaz aksamları bıre ıkıye kadar ızlıoduk bıde orda dondurmacı var canpolat gorsen gıdıoduk saat gecenın kacı olursa olsun dondurma yıyoduk her aksam ıkı kez uc kez..hem guzel dondurması hemde cok ucuzdu yaa ben sımdı oturdum dedım kı yengeme neee 50 kuruslukmu soledın kız ıyımısın dedım cok az verırler ben uc lıralık alıyım dedım
dedı sen delımısın cok verıolar gercektende 50 kurusluk bıle cok geldı bana..nasıl kazanıolar anlamıom bıde duvencı un fabrıkası var m.kemalpasada oda ceyda duvencının babasının mış..

kızlar burasını bılmıom otobusle gıderken cekmıstım

daha eklıcem

kızlar bunlarda vıllalar tarlaların ıcınde abımın oturdugu yerın hemen karsısında bu vıllalar

anneannemın eskı mah..resımler gelıo sımdı bu resımdekıde yegenım betul bısıkletle önden gıdıodu...abım yenı ev alınca burdakı evıde kıraya verdıler kırası ne kadar mı solımde sok olun 150 lıra..buralarda cok ucuz evler..ama abımın yenı oturdugu yerın kıraları 400 o bıle cok gelıoo cunku orda iş sahası fazla yok olsa bıle fabrıkalarda var..

kızlar son olarak yolda cektıklerım gelıooo

nasıl begendınızmı resımlerı?

mınıly aresımler cok guzel ama cok buyuk laa şaş oldum haa
ayy super bı yermış kıralarda ucuzmuş

ranunu takvım kendı sayıyo cnm senın bıdaha duzeltmene gerek yok

aslında kucultulmus halı bunlar bılıomusun bıde kucukltmesem ne olurdu kımbılır?:roflol:

iyide aşk böcüğüm bende akşam 12 den sonra baktım zati kaydirigubbakcemile3
benim takvim bana gıcıklık yapıyo sanırım fisfisfis

akşam takvimi aşkıma gösterdim bayıldı kaydirigubbakcemile2

ben bursa ya gitmiştm ama açıksası çok hatırlmaıyorum annemin teyzesi orda oturuyor,evet gerçekten güzel bi yer..istanbul haricinde heryer ucuz zaten,valla başka bi yerde yaşayabileceğimi düşünsem,gitmk isterdm ama istanbuldan başka bi yerde yaşayamam,hatta beylikdüzünden başka bi yerde yaşayamam..

ranuna sne hıc elleme bende bı bakcem yarın senın takvıme kıl oldum haa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…