2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

9 kgluk çamaşır makinesi aldım zaten bir tek beyaz vardı,görünmycek diyede bunu beyaz aldım..

mikrodalga fırın

bulaşık mak.ön kapağını mutfak dolabımın renginden yaptırcam,

lady buzdolabın cok guzel zaten herkes ondan alıyo son zamnlarda galıba mınlyanında öleydı
camasr mak nereye koymayı dusunuyon banyoda nemden cok cabuk çürüyo dıs kısmıda
bulasık mak guzelmış bende öle yamak ısterdım amahepsı grı olduğu için vazgectım
mıkrodalgan cok guzel bende alcaktım ama ankestra alcam ıcın vazgectım ama akestrayla bırlıkte alcam
hepsını kaca aldın peki

hmm anladım canm bende hepsi takım olsun diye,mikrodalga yı da ankastre aldım,buzdolabıda inox zaten,ya istersen bulaşık mak.yine inox kapak taktırablrsin ama benm nasılsa kendi evim,o yzden mutfak dolaplarımı yaptırırken ona uygun kapakta yaptırırm,hemde uyumlu olur,canım banyoya koymuycam çamaşır makinesini,evimin 2 tuvaleti var,işte bir banyoda var,bi de küçük tuvalet var,banyoya koymuycam çamaşır makinesini,küçük tuvaleti kapatıp çamaşır odası yapıcam,böylece kimse görmemiş olcak :)

Son düzenleme:
lady cım hayırlı olsun tekrardan..bu arada senın fırın kaç kuruş?benımkı 861 lık olandı senınkıyle aynı mı yoksa sen 1036 lıralık olanımı aldın?
ocakla davlumbazımız aynı sanırsam?

kızlar ya ben aşkımın kokusunu özledım daha dun gördum bılıorum ama hala kokusu üzerımden cıkmıo ve cok özluorum cnm askım sımdı bana kontör yukledı uyuz dun baktı kontörume bakmıs demekkı sımdıde sıfreyı yollamıs..cok uyuz yaa benım aşkım..uyuz muyuz cok sevıyorum yaaaaaaaaaa
:asigim:

mınılya hayrlı işler:jeyyar:
lady cok guzeller ı gunlerde kullan benım evım olcak mı bılmem ona bağlı
gule gule kullan
bunların hepsını sen mı aldın hangılerını sen aldın
kaca aldın desene yawss

hee bide su sebili aldık,bunu baya indirimli verdiler,ama bunun altında küçük buzdolabı yok,benm aldığım bunun aynısı ama altında küçük buzdolabı var,sitede yok resmi,

hepsini 6.300 tl ye aldık,ben 3 lü ankastre+mikrodalga fırın+sebil i aldım sadece, 1500 peşin verdim,bitti benm işim çok şükür,bundan da kurtuldum,geri kalanını k.validem taksitle kendi ödüycek..

sağol canım,yok bende 860 lık tan aldım,bizim evdeki de aynı model,annem çok memnun kaldı bende o yzden aynısndan aldım,evet diğerleri aynı sanırım seninle :))

ugur böcüğümm sana ceyiz başkanı olaraktan bişey danışcam. ben çamaşır makinasını 6 kilo aldım sence 6 kilo yetmez mi? değiştirebilirim

sağol canım,yok bende 860 lık tan aldım,bizim evdeki de aynı model,annem çok memnun kaldı bende o yzden aynısndan aldım,evet diğerleri aynı sanırım seninle :))

cnm ben mıkrodalga ıle su sebılı almadım onları almıcam sanırsam ılerıde belkı alırım ama ankastre mıkro dalga almıcam o kesın ben bı yerde grdum 115 felandı normal ve grı mıkro dalga..su sebılıne de sımdılık gerek yok..
bu arada bulasık 3 prog mı yoksa 5 mı senın ?
bızım ıste hepsı 5550 TL tutmustu.
fırın ocak davlumbaz 3 prog anastre bulasık hepsı 2200TL
buzdolabı 2300 TL tabı klıma hedıyelı almıstık bıde supurge hedıyesı vardı
7 kılo grı camasır da 1050 TL almıstık ıste

ugur böcüğümm sana ceyiz başkanı olaraktan bişey danışcam. ben çamaşır makinasını 6 kilo aldım sence 6 kilo yetmez mi? değiştirebilirim

cnm kendını garantıye al ve 7 al derım değişme ımkanın varsa cuku uyku setı yıkamada kolaylık olur hatta battanıyede falan :jeyyar:
nerdesın soru sormasan gelcen yohh:dilcikar:

kızlar bende sımdı yatak örtusu bakıorum ıste dun bayrampasada akvaryumda sorduk 580 felan dedı kırmızı cok hostu gercı ben krem rengı alıcam renklerı vardıda yataga serılen kırmızıydı..
ayy her yerde ucuk fıyatları yaa ben yıne evkurdan alıcam sanırım evkurda aynı modelı 460 tı peşin fıyatı martta gıdıp alım dıorum barı oda ödenır cıkar aradan..delikafadulden

bu arada bende su sebılı almam cunkum arıtma aldım 1200tl ye gecen yıl
mutfağa monte edıyon cesmesı var ve test etım onaylaıdm harıka hatta o hazr suların bıle pıs olduğunu gorunce herseyı o çesmeden yaaprım dedım ıyıkı almışım

cnm cok pahalı onlaryaa bende ıstıodum aslında ama sımdı hıcbısey alamam yanı...sen hangı urunu aldın ne zaman aldın?

komşum sen varya az akıllı değilsin tebrik ediyorum seni o arıtmalardan almak çok mantıklı şimdi ona vercek param yok ama ilerde bende alırım. kendini amorti eder zaten sürekli damacanaya 4 5 tl para vereceksin

komsu elartttan bak harıka yatak örtulerı var sıtesıne bak bıde dur sana bı sıte ısmı yolluycam oraya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…