2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bana 500 ytl altı yatak örtüsü tavsiye edebilecek olan biri var mı acep???

cnm bence hemen gıt gazıosmanpasa evkura orda cok sık bı tane var alında bende ıstıodum almayı ama taksıtlerım cok martta alabılırım anca..
460 pesın fıyatıydı aynı fıyata kredı kartına 12 taksıt bıle yapılıo gıt bak derım bı dene daha vardı cok cok şık kalplı ıncılı bısey oda 585 tı ama bana fazla geldı 585..
bende arıom aslında belkıde pesın alırım bence evkur pesıne o yatak ortusune 400 yapar dıorum ama bı sormak lazım tabıkıde...

cnm cok pahalı onlaryaa bende ıstıodum aslında ama sımdı hıcbısey alamam yanı...sen hangı urunu aldın ne zaman aldın?

evt cok pahalı gıbı ama sen onun tanıtımı gorseydın valla 3bınde olsa alırım derdın
sımdık elektroşokla hem musluk suyunu hemde damacana suya elektrık akımı vrıldı amanen anında musluk suyu yeşerdı damacana ıse bıraz dah temısmış oda sarardı ve sadece bardağı tuttum dıe o ıkısının pıs kokusu elımdn bı hafta cıkmadı resmen yosun laham karısımı kokuyodu:1shok: sonra aynı seyı gozumuzun onunde su arıtmadan yaptılar cam gıbıydı hala sonra aldım bende 100 olarak bı yıl ödedım sırnaşık şey ve bıttı herzmn damacanaya vercen 5 6 tl yerıne bı sefer verıyon ustellık 10 yıl parca garantısı var

roselın h geldın cnm nasılsın
ayy bıde temıslık robotu almayı dusnuyom suan cok pahalı yaww1800

ben 9 kg luk aldım çamaşır makinemi rahatlıklar iki kişilk yorgan sığar,k.validem le annem ısrar ettiler büyük al diye,ya bende mikrodalgayı çok sevyrm bizim evde sürekli kullanıyrm,sebilde öyle yine hem görüntü olarak ta şık duruyor hemde damacanın kapladığı yer kadar yer kaplamtz düzgün bir yer kaplıyor en azından,bende 3 progrmlı aldım bizim aradaki fiyat farkı çamaşır mak.kaynaklıdır,çünkü biz 1460 a aldık,he bide mikrodalgayla sebil var fazla olarak ,ama o ikisini çok uyguna verdi adam,hatta sebili bedavaya verdi diyebilirm..

Burdayım kızlar.bikaç gün uzak kaldım sizden.ben idare ediyorum.Rabbime çok şükür bugünümüze.naptınız anlatın bakalım.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Lady çeyizlerin hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah.Nehirim nasılsın.Böcüğüm gene alışveriş muhabbeti yapıyor.ilgi alanı bu :) canlarım benim

uy hamşırdım yoksam yoksam grıp mı olcam aman allahım hemen portakal depolamam lazım:)

roselın ılgı alanımla ılgılı bılgı verdım ama ne bılgı demı:roflol:

roselın h geldın cnm nasılsın
ayy bıde temıslık robotu almayı dusnuyom suan cok pahalı yaww1800

yok kız lıbelle tanıttılar bıze kadın 1200 e verıodu ben ıstemedım hemde dedı 100 100 odersın dedı ama ben almamıstım..
sımdı pısmanım gercekten cok guzel yanı..supurge ama super bı supurgeydı..
ama alıcam ben askımda soz verdı bana suan kucuk supurgemız var ılerde kesın alıcamız ıcın ufak supurge yeter dıe baska supurge almadım almıcam...

Oyyy datlı böcüğüm benimmmmm.bi sprey çıkmış böyle dedinmi burnuna iki fıst yapyomuşun geçiyomuş.adını unuttum yaaa
Ladyim hoşbuldum.çok özledim sizi.aman boş bırakmayın.desteklerinize çok ihtiyacım var

h.geldin roselincim,minilyacım bu evkurdakilerin perdesi var mı..ya ben perdesiyle takım istyrm taktım öyle alıcamm

cnm perdesız benım dedıgım ama bence perdelı alma perdeyı dıktırırsın cok bısı tutmuokı hem camının ölcusune göre dıktırıosun hemde guzel dıkılıoo yanı..
ya ben ıyıce arastırmam lazım pat dıe almıcam yaa sureklı karar degıstırıom bı dıom alım bı dıom para atım kenara 1000 küsür olunca alırım dıom ayyy ıste öle..ama ılk sorucam perdecıye nasıl dıkıosunuz vss dıe bı bakıcam arastırcam öle alıcam..
ayyy fıyatlarda cok ucuk anacım 1000 lıraya bıle yatak ortusu var

roselıncım en aldınmı yatak örtusu cnm_?

Minilyacım ben geçensene almıştım.ama inan kaç liraya aldığımmı hatırlamıyorum.çünkü beraberinde başka şeylerde alınmıştı.bornoz takımı.nevresim takımı.ben toptan hesaplayıp taksit taksit ödemiştim.vitrinde yatakta seriliydi beğenip almıştık onu annemle.ama geçen baktım foto çekim diye paketi üstünde foto yok.o yüzden çekemedim.markası taç fiore idi

valla ben markasını unuttum ama resmını koymustum ceyıs bölumune sımdık bulmk cok zor
süpürge almadım bende bılerek arcelıkten babam ılla al dedı almadım cunku robot almak ısteım tanıdık var bakalım belkı peşın olunca ve su aralar maddı acıdan durum vahım belkı baya ındrım gelmıştrdelikafadulden

roselın sprey mı aman ne işim var aksama eve gıdemde bı pekmez bı portakal gecer yanı suan bıseyım yok zatı hamşurcaktım tuttum ayy gozumdan naısl yaslar geldı

bende yatak örtusunu en son alcam b.köy bı gormustum asık oldum resmen 900tl demıslerdı saten nevresımı vardı pullu gold rengı

valla evet o temzlik robotları gerçekten çok güzel ama o kadar para veremem doğrusu,daha önceden fakirin el süpürgesini almıştım,birdahaki ay da fakir in su filtreli prestige duo dan alcam o da antibakteriyel işte ne var yani :)) peşin 550 mlyon dediler,

bende sarjlı alcam galıba fakirden alcam ama almaya yakın arastrırım robot ıcın sımdıden para bırıktrsem mı acep aman para varda sankı

ben elartın şehrazat nevresımı var bayılıyom ona ondan almayı düşünüyom yakından gorcem bı mağaza arıyom sımdılık

neeeeee kız gıt işine burda sordum perpada 413 dedı hemde kdv lı delikafadulden pesın fıyatı hemde bu...sen alıcan zaman söle burdan sorım fıyatını okıss

anacım bende ıstıom ama gormeden alamam ben elart home a sordum bıde nevresım hdıyelı yanı ısteyene cıbınlık verıolar ama görmem lazım ıste benımde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…