bana 500 ytl altı yatak örtüsü tavsiye edebilecek olan biri var mı acep???
Merhaba kızlar
cnm cok pahalı onlaryaa bende ıstıodum aslında ama sımdı hıcbısey alamam yanı...sen hangı urunu aldın ne zaman aldın?
roselın h geldın cnm nasılsın
ayy bıde temıslık robotu almayı dusnuyom suan cok pahalı yaww1800
h.geldin roselincim,minilyacım bu evkurdakilerin perdesi var mı..ya ben perdesiyle takım istyrm taktım öyle alıcamm
Oyyy datlı böcüğüm benimmmmm.bi sprey çıkmış böyle dedinmi burnuna iki fıst yapyomuşun geçiyomuş.adını unuttum yaaa
Ladyim hoşbuldum.çok özledim sizi.aman boş bırakmayın.desteklerinize çok ihtiyacım var
yok kız lıbelle tanıttılar bıze kadın 1200 e verıodu ben ıstemedım hemde dedı 100 100 odersın dedı ama ben almamıstım..
sımdı pısmanım gercekten cok guzel yanı..supurge ama super bı supurgeydı..
ama alıcam ben askımda soz verdı bana suan kucuk supurgemız var ılerde kesın alıcamız ıcın ufak supurge yeter dıe baska supurge almadım almıcam...
valla evet o temzlik robotları gerçekten çok güzel ama o kadar para veremem doğrusu,daha önceden fakirin el süpürgesini almıştım,birdahaki ay da fakir in su filtreli prestige duo dan alcam o da antibakteriyel işte ne var yani :)) peşin 550 mlyon dediler,
bende sarjlı alcam galıba fakirden alcam ama almaya yakın arastrırım robot ıcın sımdıden para bırıktrsem mı acep aman para varda sankı
ben elartın şehrazat nevresımı var bayılıyom ona ondan almayı düşünüyom yakından gorcem bı mağaza arıyom sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?