2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

neeeeee kız gıt işine burda sordum perpada 413 dedı hemde kdv lı delikafadulden pesın fıyatı hemde bu...sen alıcan zaman söle burdan sorım fıyatını okıss

hadiii gerçekten mi bak gördün mü kazık yiycektim :)) tamam oldu yine sorarsın aynısır sanırm dimi 2 model çünkü bunlar..

merhabalar kızlar ben de geldim...

nasıl geçti hafta sonunuz benim güzeldi dün askımla gezdik btün alışveriş merkezleriini zaten iki tane var lcd lere baktık toshibanın kampanyada olanı var şimdi bimekste nasıl acaba toshiba 1500 +kdv den kddev dahil 1200 liraya düşmüş full hd dediler özellikleri de iyi geldi askım ben lcd yi alayım bari dedi.aslında samsung düşünüyorduk ama toshianında görüntüsü iyi geldi.var mı bilgisi olan?beyaz esyalarımıdan konustuk dün inox alıcaz ankastre olacak fırın mikrodalga dedi ve mutfak dolabını gösterdi çok beendim.ahşaptan.beyaz esyalara baktık bernardoya mudaya girdik bana sade metal şeyler al dedi sevmiyor çiçekli miçekli.arçelik lal serisi alacaktım küçük ev aletlerini metal al dolaplara en güzel o gider dedi.böyle şeyyler konusunca çok sevindim dün delikafadulden bir de gül almış askım dün bana süpriz yaptı :asigim:

yatak örtüsü de konusmmussunuz ahh yatak örtüm ama içim rahatladı biraz.bi ablam var çok yakın o firma ile çalışıyorlar.patronu gelmiş issimonun demiş ona böyle böyle yamışlar diye.adam demiş nasıl telafi edebiiriz hemen bulalım getirtelim demiş artık bedava versenizde almayacaklar demiş hadi ya demiş adam mağazayı aramıs ablamın yanında böyle bir olay olmus neden böyle yaptınız die kadın sasırmıs siz neerden biliyorsunuz demiş alıcı gibi durmuyolardı demiş kadınkötükedihüso adam ayırayım demeseydin madem o zaman ya da kapora alsaydın demiş.içim biraz daha rahatladı .klava:

ne kadar uzuan yazdım bugün öledelikafadulden

libelle evde biz de kullanıyoruz çok güzl gerçekten.geçenlerde bakımını yapmaaya geldiler yenilenmiş halı yıkaması da beraber olmus rengi değişmiş bizimkisinde halı yıkama yok 1800 lira dediler.çeyizime ondan alıcaz sanırım biz de.

Aybuercim çok sevindim senin için.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.kızlar benim haftasonu çok yorucu geçti.babam ameliyat oldu.Allah kimseyi ana babasız bırakmasın

aybuer cok süper gecmıs la senın lal almıycan demek almazsan alma ben alcam hııh:roflol:
süpürgenın markası benım dedığıımın aura cleanmax markası
32 fonksıyonu var halı yıkama klıma araba ladtığı bıle sısırıyo:)

hadiii gerçekten mi bak gördün mü kazık yiycektim :)) tamam oldu yine sorarsın aynısır sanırm dimi 2 model çünkü bunlar..

sorarım gıı evet ıkı model bı kırmızı bıde grı ve sulu ve kuru yerı var sorım mı yıne valla cnm evkurda 585 e satıolar tabı evkur kazık dusunsene hemde 585 lı 12 taksıt yapılıoo yanı adam sana pesın 550 dıo yuhh

rosncim geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah babacın.amin inşallah canım.

alamıcm böcüğüm yaa askım metal al daha güzel durur dedi ya da sen alma bana bırak dekor işini dedi.dekorasyoncu oldugundan ben de ona bıraktım tamama dedim metal olsun.aura yı da biliyorum ama o çok agır yaa..özellikler hemen hemen aynı sanırsam..

Aybuercim çok sevindim senin için.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.kızlar benim haftasonu çok yorucu geçti.babam ameliyat oldu.Allah kimseyi ana babasız bırakmasın

ahhh cnm benımmm benımde kayınbabam hastanede suan durumu ıyı cok sukur ama kalbe gıden damarlar tıkalıymıs amelıyat olması lazımmıs ıns amelıyat ıyı gecer bu hafta sonu olucak sanırsam suan hastanede anjı yaptılar acılmadı her gun dua edıorum cnm sende dua et ıns ıyılesır durumu...

kızlar bugun özel gunumdeyım yaa karnım cok agrıoo yaaa duramıom yerımde oofff ıkı tane majezık ıctım..bıde sımdı caycı kadın cay getırdı yemek aldım cunku ayran ıcmek ıstemedım cay sıcak ıyı gelır dıe dusundum anam kadına dıom cay kokuo al bunu neyse aldı sımdı su getırdı anam suda kokuoo dedım oda tuhaf dedı yenı aldık damacana dedı neyse ıste ben gıttım kendım doldurdum su sebılınden neyse ıctım caycı dedı kokuomu ya dedım sımdıde hap kokuoo dedı sen hastamısın dedım nerden bıldın bugun hastalandım dedı ondandır yoksa suda bısey yok dedı :dilcikar:

lady hepsi mi 6300 tuttu beyaz esyaların bulaşık çamasır buzdolabbı ankastreler ve mikrodalga sebil. beyazlarda ne kadar fark olur acaba.biz de inox alıcaz ama askımın abisigile beyaz alındıgı için biz o açıgı televizyondan kapatıcaz ama yine de merak ediyorum ne kadar olur fark?

ohh tabı bızm yok nısanlımız öle dekordan anlayan kendım alcm artıkın

evet böcüğüm sanslıyım bu konuda askım yapacak mutfak dolaplarını ve dekorasyonu da yatak odamızı da.ben düşünmüyorum o yüzden nasıl olur diye o düşünüyor bakalım ortaya nasıl şeyler çıkacak merakla bekliyorum.

roselincim çok geçmiş olsun canım,babana acil şifalar diliyorum..tamam minilyacım ben tam almadan önce yine bir sorarsın sen,ya bide bana taksitle 650 dedi,peşin 550 dedi,ya ordan almam hmen ,başka yerlede sorarım,
aybuercm evet hepsi ankastre inox 6300 tuttu,bide kampanya var zaten,3 lü set alınca bulaşık mak.% 50 indrmli,ama ben senin demek istediğini anlamadım,aradaki açığı kapatıcaz falan dedin ya, yani beyaz lar daha ucuz tabi ki baya fark vardır diye düşünyrm,siteden bakabilirmsn gerçi sitedeki fiyatlar uçmuş ama en azından aradaki farkı bulabilirsn..

ptesı sendoromu
ayy kızlar delırcem haa
kızın bırı kollarını jıletlemış psıkolojık sorunları var sağlıkçı oldum ıcn mudahale ettım anam heryer kan oldu bıde dertlerını dınledım ayy çöküşe uğradım ha bakalım soz verdı ınş bıda yapmaz cunku işine son vermek zorunda kalcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…