2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

biz de 27 nisandelikafadulden o hafta sonu iyi denk gelmiş bize

anemmmmm suna da bakkk kııı ıyı denk gelmıs haa kaydirigubbakcemile3
26 nısan aksamı ahh 2008 de ıste askımı gördum ılk bakıs ılk heyecan oofff ne guzel bı aksamdı kııı du ben nasıl tanıstık anlatayım hemen bak sende anlat heee

sımdık ben o aksam hastaydım abım dedıkı hadı gel bız nıluferlere gıdıok dedı bebek görmeye her neyse dedım ben gelmıom annem dedı gıt bı degısıklık olur (ahanda oldu hemıde ne degısıklık delikafadulden)
sonracıma gıttık beraber abım arabada dıo o evlı bu evlı bızımkını anlatıo o bekar aa dedı aranızı yapalım aanam abımde sakasına takılmıs ama ben aklıma taktım mı takarım neyse gıttık yaa anemmmmm o neyyyyy oofff vuruldum:asigim:
neysem o aksam yengemı yedııımmmm bıtırdımmmm nasıl gorusuruz bı daha sonracıma bana baktımı gördunmu ?ne sorular ne sorular sonra cıma abımın msn ınden askımın msnını aldıgım gun sıkkıdı sıkkıdı oynaya oynaya hava atıodum annemın yanında annemde dıo kı sakın kzıım ekleme o eklesın senısırnaşık şey
neysem ıste ben sabah bı baktım bırı eklemısss kımmm bılın bakem askımmmşakkıdı
ıste ınanmadım böle ama oymuss sonra yengemı telden aradım ogunde mısafırlerı varrr anamm ne sevındı kız gıt dıoo sallama vallaha dedım eklemıs oo gun bugundurrr bı ay tabıkı hep maıllestık sonra bana araba kullanmayı ögretme bahanesıyle görustu 25 mayısta ılk gorusme taksımde olmustuuuu:asigim:
ahhhh ahhhhh:asigim:

minilya benim de işyerimden bi arkadaşım tanıştırdı bizi...nişanlımı çocukluktan beri mahalleden tanıyodu( referans sağlam yani ) ben de o dönemde ciddi sorunlar yaşıyodum özel ve aile hayatımda..."en azından iki iyi dost oluruz" düşüncesiyle tanıştık, ilk görüşmemiz süper geçti:asigim: ekimde sözlendik, ocakta ilk tanıştığımızda gittiğimiz restaurantta nişan yaptık yaza daaaa evleniyoz inşallah:Saruboceq:
hayat bööle süprizlerle dolu işte

allah kimseyi sevdiğinden ayrımasın ,ilk buluşmalar,elele tutuşmalar falan..ilk zamanlar herşey daha tatlı oluyor,şimdide tatlı da ama o zaman bi başkaydı,o yzden daha 1 yıl olmamış sizinkiler bugünlerinizin kıymetini bilin...

gercektende öle cnm bızde tanıstık abımden korkumuza cıkamadan ıkı ay sonra sözlendık cok acele oldu bızım sözumuzz ben evlılıgın e sını bıle düşünmezken sözlenırken ağlamıstım ben sözlenmek ıstemıorum dıe tabı ıykı askımı tanımıs ve sözlenmısım nısanlanmışımmmdelikafadulden
o akşam dıodum bakkk benı beklersın 3 sene dıodumm herseyıyle kabul ettı (ay ben bıraz mıymıntıyım bılıomsun aramızda kalsın halada ceker benı ıste aşkkk ıste sevgı -tatlicadiarzu-)
ıste öle böle aralık 14 nişan oldu..
suan evlılıgımıze 8 ay 5 gun var bana cokk bıle gelıoo artıq zaman gecmıo resmen sımdı söluorum zaman gecmıo dıee bana dıokı hadı ya hanı 3 sene sonraydı dıoookaydirigubbakcemile3

ya bence bi de ilişkide herşey çabuk gelişince de zaman zor geçiyodelikafaduldeninsan bi şaşkın oluyo bööle o hızlı tempoya alışınca

amin cnmcım aminn..Allah sneıde sevdıgıne kavustursun ıns zaman cabuk gecer askına kavusursun..
ahh cnm cım ne ınsanlar tanıdım ne ınsanlar ve dıodum ben evlenmıcem o kadar ıgrenmıstımkı ınsanlardan hayattan tam o sırada askımı tanıdım..yanında huzur buldum öle bı huzur kı anlatılmaz yaa böle elını tutarken dua edıodum Allah ım dıodum bu ruya hıc bıtmesın..halada onu göremeyınce sınırım bozulur özlerım sonra göruncede hayat durur dunya durur ben askımın yanındayımdır ya hıc bısı bu duygu kadar guzel olamaz..
belkı benı anlıosunuzdur yaa..cok super bı sey bu..:asigim:

minilya kelimesi kelimesine aynı şeyleri yaşıyoz biliyonnmukaydirigubbakcemile5

ya bence bi de ilişkide herşey çabuk gelişince de zaman zor geçiyodelikafaduldeninsan bi şaşkın oluyo bööle o hızlı tempoya alışınca

aynen dedıgın gıbı cnm ama ben dıodum cok erken hanı bak sızın bıle kaç ay olmuss mesela yaza evlenıosunuz anladınmı bız taaa ekımde evlencez
tam anlatamadım şöyle kı ben hep eskıden dıodum asla ve asla dıodum ıkı sene tanımadan bırıyle evlenmem ama öle olmuomus yanı..hep mana buluodum mesela 4 ayda nısanlananlara felan..

işte çok mana buluycaksın,bende bir ben kalsam dünyada bi aşkım kalsam mümkün değildi,ben çook süründürdm onu kabul etmedim ilk zamanlar,sonra bende aşık oldum ,iyi ki de ısrar etmiş aşık olmuşumm,bide sen 8 ay çok diyorsun ben 6 yıl bitti bizim bekliyrm hala aşkımı :)) beraber üniversitede büyüdük,ama ben zaten onu ömrümün sonuna kadarda beklerim,o yzden bana 8 ay genel olarak çok kısa zaman geliyor :))) 3 yıl olcak nişanlanalı kısmet işte ne yapalım ancaa :)))

cnm yaşamayan bılemez bunu dogru soluolar ıste..
8 ay cok gelıo gözume benım cunku bızım tanısalı 9 ay oldu ve bana yıllar gecmıs gıbı ya hanı dıorum daha 8 ay sonra..inş benı anlarsın..(ben senı anlıorum tabı dıceksın yasamadan bılemezsın dogrudur derım)

bıde sımdı askımla benım suan önümüzde engel de yok beklıcek durumda yok belkı sızın gıbı yok askerlık olsaydı unı olsaydı bısıler olsaydı bende beklerdım o zmaanı sen gözunde görmuyosun zaten ama sırf suan ıkımız yapıcagımız ıcın herseyı fazla sıkıntı cekmek ıstemedıgımızden dolayı beklıoz en cokta bu koyuyoo zaten

Son düzenleme:
kızlar ben geldim napıyorsunuz nasılsınız?

ben iiyice kaptırdım kendimi ev gezmelerine her gn bi yerdeyiz annemle gündüzleri giremiyorum artık.bu haftam dolu :)sizler naptınız keyifler nasıl?

aybuer h geldınŞeniz konumuz ask lady ıle mınılyanın asklarını dınlıyoruz amanen masallah kızlarımız cok aşık:asigim: rabbım nazardan korusun
bende cıkarım bırazdan ı aksamlar dılıyorum
nehırım ınş bu aksam gelır
roselın senıde optum balım gorusuruz kzlar

Aybuer merhaba iyi gezmeler
Kızlar bence en güzeli uzamadan evlenmek.ama önce ailesini iyi tanımak en brinci şart.bizde beraber büyüdük ama gel görki aileler işin içine girince herşey o kadar ters gidebiliyor.o kadar yıllık emeklerin herşey.sonra sende eski sen olmuyorsun.her iki tarafta aile etkisinde kalıyor.örf adetler aileler derken çift çok zor zamanlar yaşıyor.Allah yardımcımız olsun.başka diyecek bişey bulamıyorum

Bende seni öptüm bitenem

hoşbuldum kızlar

evet maşallah çok aşıklar allah bozmasın.

roselincim sana kesinlkle katılıyorum çok doğru demişsin.ben de senin gibi düşünüyorum bekarlık sultanlık nişanlılık seytanlık demişler aynen öyle bence.ailelerde işin içine girince çok zormus beklentiler istekler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…