biz de 27 nisandelikafadulden o hafta sonu iyi denk gelmiş bize
İnşallah hepiniz mutlu olursunuz
minilya benim de işyerimden bi arkadaşım tanıştırdı bizi...nişanlımı çocukluktan beri mahalleden tanıyodu( referans sağlam yani ) ben de o dönemde ciddi sorunlar yaşıyodum özel ve aile hayatımda..."en azından iki iyi dost oluruz" düşüncesiyle tanıştık, ilk görüşmemiz süper geçti:asigim: ekimde sözlendik, ocakta ilk tanıştığımızda gittiğimiz restaurantta nişan yaptık yaza daaaa evleniyoz inşallah:Saruboceq:
hayat bööle süprizlerle dolu işte
gercektende öle cnm bızde tanıstık abımden korkumuza cıkamadan ıkı ay sonra sözlendık cok acele oldu bızım sözumuzz ben evlılıgın e sını bıle düşünmezken sözlenırken ağlamıstım ben sözlenmek ıstemıorum dıe tabı ıykı askımı tanımıs ve sözlenmısım nısanlanmışımmmdelikafadulden
o akşam dıodum bakkk benı beklersın 3 sene dıodumm herseyıyle kabul ettı (ay ben bıraz mıymıntıyım bılıomsun aramızda kalsın halada ceker benı ıste aşkkk ıste sevgı -tatlicadiarzu-)
ıste öle böle aralık 14 nişan oldu..
suan evlılıgımıze 8 ay 5 gun var bana cokk bıle gelıoo artıq zaman gecmıo resmen sımdı söluorum zaman gecmıo dıee bana dıokı hadı ya hanı 3 sene sonraydı dıoookaydirigubbakcemile3
allah kimseyi sevdiğinden ayrımasın ,ilk buluşmalar,elele tutuşmalar falan..ilk zamanlar herşey daha tatlı oluyor,şimdide tatlı da ama o zaman bi başkaydı,o yzden daha 1 yıl olmamış sizinkiler bugünlerinizin kıymetini bilin...
amin cnmcım aminn..Allah sneıde sevdıgıne kavustursun ıns zaman cabuk gecer askına kavusursun..
ahh cnm cım ne ınsanlar tanıdım ne ınsanlar ve dıodum ben evlenmıcem o kadar ıgrenmıstımkı ınsanlardan hayattan tam o sırada askımı tanıdım..yanında huzur buldum öle bı huzur kı anlatılmaz yaa böle elını tutarken dua edıodum Allah ım dıodum bu ruya hıc bıtmesın..halada onu göremeyınce sınırım bozulur özlerım sonra göruncede hayat durur dunya durur ben askımın yanındayımdır ya hıc bısı bu duygu kadar guzel olamaz..
belkı benı anlıosunuzdur yaa..cok super bı sey bu..:asigim:
ya bence bi de ilişkide herşey çabuk gelişince de zaman zor geçiyodelikafaduldeninsan bi şaşkın oluyo bööle o hızlı tempoya alışınca
minilya kelimesi kelimesine aynı şeyleri yaşıyoz biliyonnmukaydirigubbakcemile5
Allahım ıns hep böle devam eder Allah mutlulugumuzu daım eder ınss
Bu rüya bıtmesınnn:asigim:
işte çok mana buluycaksın,bende bir ben kalsam dünyada bi aşkım kalsam mümkün değildi,ben çook süründürdm onu kabul etmedim ilk zamanlar,sonra bende aşık oldum ,iyi ki de ısrar etmiş aşık olmuşumm,bide sen 8 ay çok diyorsun ben 6 yıl bitti bizim bekliyrm hala aşkımı :)) beraber üniversitede büyüdük,ama ben zaten onu ömrümün sonuna kadarda beklerim,o yzden bana 8 ay genel olarak çok kısa zaman geliyor :))) 3 yıl olcak nişanlanalı kısmet işte ne yapalım ancaa :)))
aybuer h geldınŞeniz konumuz ask lady ıle mınılyanın asklarını dınlıyoruz amanen masallah kızlarımız cok aşık:asigim: rabbım nazardan korusun
bende cıkarım bırazdan ı aksamlar dılıyorum
nehırım ınş bu aksam gelır
roselın senıde optum balım gorusuruz kzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?