2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

tünaydın kızlar nasılsınzı bugün?iyi haftalar...

benim canım sıkılıyor bugün .dün askımla görüştük bana sadece 1 saatini ayırdı çok gıcık oldum ...

kızlar bitirmişsiniz çeyizi ne kalmıs ki ...

ohh az kalmış mınılya ahh ahh benımkı neden hıc azalmazkı

dasılvadıdo afıyet olsun tatlım bızdede kesın kurufasulye yada nohut vardır

yemeemi yedim geldim ama acaip yoğunum yine-tatlicadiarzu-
ay çarşamba olsa da tatil yapsam evde bi gün...kuaföre giderim, nişanlıma sevgililer günü süprisi hazırlarım:asigim:

roselın h geldın cnm baban nasıl sen nasılsın

dasılvadıdo bende yedım cnm aman sevgılım neyım yok para cepte anlıycan :roflol:

Amannnnnnnnnnn bi kişinizde beni sormamışınız :dilcikar: kaynata kaynata unutmuşunuz beni

roselın h geldın cnm baban nasıl sen nasılsın

dasılvadıdo bende yedım cnm aman sevgılım neyım yok para cepte anlıycan :roflol:

Ayyyy canım benim sağol.hala yatıyor tabi arada kalkıyo biraz geri yatıyo.malum açık ameliyat işte...
Ekimde isticeklermiş seni.sevdiğine var haaaaa

laa hemen gunahımı aldın haa senı sordum sen geldın işte:1closedeyes:
ınş duzelır cnm benım annemın karnına kocaman bı + avr düşün yane cok kısa zmnda menopoza gırdı kalp hastası felc gecrdı ohoo allah bugünlerımızı aratmasın helede dert verıp derman aratmasın:Saruboceq:
evt ama ben hala düşünmuyorum tabı cok zmn var ekıme hayrlısı olsun kendımı hazr hıssedersem ozmn evt derım

böcüküm haklısın Allah baska dert vermesın..
benım askımda saat ıkıde ıse gıttı bugun hep hastanede babasının yanındaydı amelıyata almamıslar yarın yada dıger gun alıcaklarmıs..
offf dua edın kızlar ıns amelıyatı ıyı gecer..

roselıncım cnm hosgeldın baban nasıl ıyılestımı cnm?

Allah tüm hastalarımıza şifa versin, hastanesiz doktorsuz bırakmasın ama muhtaç da etmesin:Saruboceq:

mınılya bı turlu olmadı neden acaba ınş ıyı gecer amelıyatı cnm

dasılvadıdo amın balım

cnm zaten gunu bellıydı pzt dıe ama bugunde gereklı evrakları tamamlamıslar ve para yatırmıslar bıde en önemlısı tahlıl felan yapmıslar tansıyon yuksek cıktıgı ıcın salı yada car ertelemısler ondan yanı..
normalınde bugun olucaktı cnmcım..

anladın cnm ınş bıseycık olmas:Saruboceq:

saol cnm benim..Şeniz
ay bugunde bıttı sayılır pzt atlattıkmı hafta gecıo zaten..:jeyyar:
kı benım ıcın bıde yatak örtulerıne baksana sen cok gezıon ben cıkamıom artıq dısarı fazla..krem rengı fırfırlı hos bısey 500 un altında yatak örtusu bulabılırmıyız sence?

minilyacım çok geçmiş olsun,benm babamda geçen yıl ameliyat olcağı gün tansiyonu çıktı heyecandan 1 hafta sonra oldu,geç olsun güç olmasın canımm..çok şükür şimdi iyi,allah tüm hastalara acil şifalar versinnn.

ayy cnmm saolasın ıns.ıyı geçer tek temennım o zaten kaç gundur askımın moralı bozuk gıbı bısey soruom cvp vermıo evlılıkle ılgılı hıc konusamıoz cok tuhaf onun bu durumu benı yıksada yıne ona tesellı vermeye calısıom bak işte ıyı gecıcek vss. takma dıom ama yıne hala durgun bı kaç gundur sadece hal hatırımı soruor sonra uyuyoruz o kadar..ne kadar zoruma gıdıo bı bılsenn...senağlama

tmm cnm bakmaz mıyım 500 altında da vardır ben bıtane beğendım 300tl gold rengı ortası krem ama pıke takımı gerçı serınce yatak örtusu gıbı ama bakarım merak etme kuşum

arkidişlerim ben yavaştan eve gidiyommm
yarın sabah görüşürünk inşallah
bolcan öptüm tikkat edin kendünüze

canımcım bu ara tabiki kafası dolu,hiç zoruna gitmesin,zoruna gitmesini gerektrcek bi durum da yok zaten,babası aml.olcak yani hiç kolay bişey değill,sen şimdi kafandan böyle şeyler kurma,ona destek olmaya devam et canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…