- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
azcık gaz verım:roflol:
ana ınanmıyom:1shok: daha almadın catal bıcak ben 2.sını alcam yakındadelikafadulden
kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: alacam bu ay söz alacam Allah iyiliğinizi versinkaydirigubbakcemile3
çok deıl onemlı olan etkılı takst bak bana bı seferde 3000 tl takst yaptım suan 2200 artık aldıklarımda oluyor arada
aslında paran varsa 1 ayda alırsın ama ben gıbım tek başına yapıyorsan zamanı ıyı değerdırmek lazım
bu arada benı ekımde ıstemeye gelcekler ayy kabul etsem mı
artıkın kredi kartı da kullanmıyorum kalan taksitleri ödüyom sadece...elimden geldiği kadar yavaş yavaş alacam artıkın..çok taksit yapmak da istemiyom içime fenalık geliyo
eksıklerın neler cnm? say hele..
ohooo dur sayayım:
-çatal bıçak var
-yemek takımı -ütü
-blender robot vs
-yorgan battaniye yastık neyim
-bornoz banyo seti
daha doğrusu pek bişeyim yok yani-tatlicadiarzu-
ohooo dur sayayım:
-çatal bıçak
-yemek takımı
-ütü
-blender robot vs
-yorgan battaniye yastık neyim
-bornoz banyo seti
daha doğrusu pek bişeyim yok yani-tatlicadiarzu-
azmış kız yanı alacağın
bende yorgan yastıkı en son alcam hamam takımım var bornoz alcam ama cok kararsızım herhalde taçtan alırım:bbo:
hee kızlar ben dün nişanlımla evlilik fuarına gittim ama hiç beğenmedim gelinlikleri felan...sadece bi bindallı beğendim böyle yeşil:asigim: firmanın kartvizitini aldım mahmutpaşadaymış yerleri...yazın bi ziyaret ederim artıkın:jeyyar:
aman herseyden bırer tane al yeter bosverrrrr fazla alıpta ne edecen velendıkten sonrada alırsın ..
du bende sayam barıı
-klozet takımı
-banyo aksesuarları
-halılar
-perdeler
-yatak örtüsü
-ıvır zıvır esyalar çöp kovasıydı sofraydı oklavaydı vileda setıydı aklıma gelmeyen daha bı suru sey ekmeklık cart curt
-bıcak takımı (aşkım sevgılıler gunu hedıyesı alcak bana:) )
-bavul
-masa örtüsü
-çamaşırlık
-ütü masası
işte bu kadar senağlama
ben de öyle düşünüyom böcük 2 tane yorganım olcak biri hazır biri dikilecek galiba...havlu bornoz tarzı şeyleri ben de taçtan alacam...haaa bi de teflon tava tancerem yok ama onları takım almayı düşünmüyom ya tefal ya cem alcam onları daa.s
minilyacım bu günler çabuk geçecek Allah sağlık versin de, görecen bak...biz şimdi nişanlımla geniş geniş plan yapıyoz iişte mayısta gider gün alırız, en geç temmuzda evi tutarız..şimdi çook uzak geliyo ama bi mayıs gelsin zırt diye yaz olacak eteklerimiz tutuşacakdelikafaduldenzaman gerçekten çabuk geçiyo çünkü
mınılya sen ne ettın 1880 tl takstın vardı bacım kac kaldı
ayy bende hesap edıyom ama borcumun ne zmn bıttığını benımde hazıranda sızın eteklerınız tutuştuğu zmn yanı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?