2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Minilyacım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canımcım şimdiden inşallah.
Kolay değil ameliyat yaa. İyileşene kadar babası nişanlın böyle olur. Üzülme ama, inşallah iyileşince kendine gelecektir. İdare etçen anacım napçan.

Herkese iyi geceelr bu arada.
Ya böcük çok kötüsün. Bi özel mesaj falan gönder bari. İyice unuttun beni yaa... Ne ekimi ne istemesi? Hiç birşey söylemiyorsun. Sanki önemli değilmiş gibi. Kızıyorum artık ama.
İyi hadi hayırlısı olsun her kimse.

Hepinizi çok öpüyorum görüşürüz inşallah..

ya böcük sorma bi de ben şemsiye kullanamıyom işe gelene kadar sırılsıklam oldum he:1ninca:

günaydınlar kıssslarrrr
napısiizzz iysiiizzz kaydirigubbakcemile3
nehırcım gelmısss cnm benım ya keske gün boyu sende nete gırebılsen..
merak edıyorum cnm sen nasılsın hayat nasıl gıdıor?
eskıden haber alıomusun ne olmus ne bıtmıs anlat meraktan çatlıcam..

komşum h geldın cnmŞeniz
dasılvadıdo bende sevmem ama aldım yanı evım cok uzak bıde bjklı atkım şapkamda cabası:asigim:

evet cnmcım napım artıq bısı de dıyemıom erkenden yatıo salı yada cars ıste amelıyat olcakmıs ben haber verırım sana amelıyata gırecegı zaman dedı.işede gıtmıo öğleden sonraları gıdıo Allah tan iş yerı bişi demıo..diyemezde zaten cunku onun işini yine kendı yapıcak sonucta işleri yetısmesı de gerekıo o yuzden fazla çalısıo benıde unutuo tabı arada arıo fazla konusamıoz..
İnşallah amelıyat ıyı gecer..:Saruboceq:

kızlar günaydın,ya havalar ne kadar güzel gidiyordu,şimdi yine soğudu ( ilkbahar gelsin artık,aşkımda gelsin :)))

hoşgeldın cnmmm ya inş mart gelsınde nisan mayısta gelır önemlı olan su subatın gecmesıı..
bu arada dun akşam abımle anneannemle yengemle betüşümle konustum eve net baglatmıslar sonunda camdan konustuk cok guzel yaa hep telden konusuyoduk mecburen sımdı netı baglatmaları ıyı oldu..geçen yaz ordaydım hanı demıstım ya sıze mustafakemalpaşadaydım(bursa) dıe.ıste oraya gıttıgımde ust katımızda oraya yenı tanısan öğretmen sevgı ablaylada tanısmıstık aksam cay ıcmeye gelmısler kızıda ordaydı oda unıv.okuyo.dun konustuk nısanlandıgımın haberını almıslar hayırlı olsun dedıler..öle ıçten konusması varkı nasıl anlatsam hem cıddı konusur sızle hem ıcten anlatabıldınmı bılmıorum..ama ben sevgı ablayı cok sevıorumŞeniz
yaza gelırım inş..dedım..yengemde damadı al öle gel dıookaydirigubbakcemile3

böyle beklemekte daha zor oluyor,o yüzden de strese girmiştir zaten,insan bazen bi an önce olsun bitsin istiyor.hayırlısyla iyi geçer inşş..

ya evet yaz gelsede şöyle gezmelere gitsek, gerçi biz bu yaz pek boş kalamıycaz koşturmaktan :))) ya bende şubatı hiç saymıyorum mart gözümde büyüyor,çünkü şubat 28çekiyor kısacık ay,ama mart 31 çekiyor senağlama nisan ayı bir gelse..

ay bak sımdı bööö oldum mıdem bulandı strese gırdım kıss ben öle düşününce strese gırıom daha cok var stresıne..
püffffffffff...senağlama
ya zaten takvımde hep 8 ay yazıoo ayy bı 7 aya dussun yarında..valla banada subat cokmus gıbı gelıo hanı kış ayıya en azından martta bıraz gunes acar bısı olur suan havada durgun bende durgunum anlıcagın..

aaa ben şimdi farkettim 8 ay olmuş tam takvim,yarın 7 ay a mı düşcek şimdi,ya martta da havalr soğuk olur en iyisi nisan ilkbahar gelsinn,kızz o kadar stres yapma kendine,gerçi ben sana derim kendim yaparımm.

aaa ben şimdi farkettim 8 ay olmuş tam takvim,yarın 7 ay a mı düşcek şimdi,ya martta da havalr soğuk olur en iyisi nisan ilkbahar gelsinn,kızz o kadar stres yapma kendine,gerçi ben sana derim kendim yaparımm.

evet yarın takvım 7 aya düşücek ollleyyyyyhihoyyyt
ya napım cnm yaa stres yapıom tabıkı geçsın ıstıyorum zaman ılk önce mart gelsınde nisan olur cabucak ayy artıq bıktım bu kıs aylarından...
ayy yaa bı daha dusunmıcem zamanı cunku dusunmeyınce cabuk gecıor..
benım arkımın sözlusu askere gıttı hatırlıom msn e şafak 459 yazmıstı o zaman hep sey dıodu gecmez zaman..nasıl gecerkı dıodu..suan baktımda 195 kalmıs aboww dedım o kadar kaldımı bende safak sayıyom ya sımdı anlıom onu..
yaşamadan bılınmez valla..

kesinlikle saymayı bırakınca zaman daha çabuk geçiyor,459 da çokmuş hakikaten ama işte zaman geçiyor,bende 156 gün şafak yazmıştım ilk msn e,şimdi 95 :)) çift haneli rakamlara düştümhihoyyyt bide plakalara düşsekk gerisi gelcek inşş.

kızlar toplantıdaydım muhabbetin gerisinde kaldım:1hug:
ben de gün gün geri saymıyorum stres basıyo...arada bi takvime bakıyorum içimi huzur kaplıyo, heyecanlanıyom..he bi de bi program var evdeki pc ye yükledim saat saat dakika dakika geri sayıyo pc açık olduğu sürece...o da süper bişey:asigim:

bende gerı sayıyorum ama takstlerı:roflol:
mınılyam ınş gecer cnm bak evlen bıgun sonra dersen ne kadar cabuk gecmıs zmn dıe off keşke gecmese okadar cabuk

roselın nerdesın tatlım
komşum nerdesınız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…