2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

uyy bı açıktımkı sorman gıtsn cokacimcoook amanen daha 1 saat var yemeğe bıseyler yedım ama kesmedıkı:delphin:

komsum uyma kız ne uyması

kesinlikle saymayı bırakınca zaman daha çabuk geçiyor,459 da çokmuş hakikaten ama işte zaman geçiyor,bende 156 gün şafak yazmıştım ilk msn e,şimdi 95 :)) çift haneli rakamlara düştümhihoyyyt bide plakalara düşsekk gerisi gelcek inşş.

kesınlıkle öle gecıo zmaan ama bız sabırsızızkaydirigubbakcemile3

roselıncım hosgeldın balım:1hug:

kızlar ya balayına sız nereye gıtmeyı dusunuyorsunuz ?
ben hotellere bakıom sımdı alanyadakı hotellerın hepsı havaalanına 100-120 km uzakta buda demek oluo kı ıstanbul çorlu arası mesefa kadar yanı..
nasıl gıdılır kı?taksıyle gıtsen baya para yazar en az 300 yazar yanı..
kemere gıtsek 50-70 km arası oraya havaşlar göturuomus onu bılıom ama alanyaya havaşlar göturuomu bılgınız varmı?

Sağol minilyacım.ben henüz balayı konusuna girmedim.yani ufak bi araştırma yapmıştım ama bi arkadaş mayıs ayında rezervasyon yaptıklarını ve indirimli yaptıklarını söyleyince bende erken diye düşündüm.zaten şu an kış fiyatlarını veriyorlar genelde.havaalanına mesafeyi falan hesaplamadım daha

Ben hotellere bakıom sımdı alanyadakı hotellerın hepsı havaalanına 100-120 km uzakta buda demek oluo kı ıstanbul çorlu arası mesefa kadar yanı..
Nasıl gıdılır kı?taksıyle gıtsen baya para yazar en az 300 yazar yanı..
Kemere gıtsek 50-70 km arası oraya havaşlar göturuomus onu bılıom ama alanyaya havaşlar göturuomu bılgınız varmı?

bak süper bi konuya değindin. Ben antalya voyage sorgun oteli düşünüom bilen varmı acaba???sanırım biz arabayla gitcez.evet hiç düşünmemiştim hakikatten çok tutar acaba otobüslemi gitsek dioduk hatta

Heheheeeeeee bende mi kutuplara gidem farklı olur :)) aslında ben maldivleri çok seviyorum ama hem pahalı hem de tsunami neyim olur gene Maazallah

ben hotellere bakıom sımdı alanyadakı hotellerın hepsı havaalanına 100-120 km uzakta buda demek oluo kı ıstanbul çorlu arası mesefa kadar yanı..
nasıl gıdılır kı?taksıyle gıtsen baya para yazar en az 300 yazar yanı..
kemere gıtsek 50-70 km arası oraya havaşlar göturuomus onu bılıom ama alanyaya havaşlar göturuomu bılgınız varmı?

ay toplantı manyakı oldum ilgilenemiyom sizle yaaaaa:çok üzgünüm:
ben de balayı için erken rezervasyonları kovalamayı düşünüyom fekat ben de nişanlım da yüzme bilmeyiz pek:roflol: güneşi sıcağı da sevmeyiz, eylül sonunda nereye gidecez ne yapacaz en ufak bi fikrim yok

bende yüzme bılmıyom ustelık denızden cok korkarım benı kutupklar paklar
bu arada balayına gtmeyıde düşünmuyorum cok tuhaf neden acep ortada koca yok ondan olabılır mı:roflol:

ben de geldim uyuzlanıyorum sabahtan beri evde.

ah düğün tarihim belli olsun evleneyim de balayını evde de yapsam benim için sorun değil.

ama eger istediğim gibi yazdan sonra olursa ben bolu abant a gitmek istiyorum.

Sağol minilyacım.ben henüz balayı konusuna girmedim.yani ufak bi araştırma yapmıştım ama bi arkadaş mayıs ayında rezervasyon yaptıklarını ve indirimli yaptıklarını söyleyince bende erken diye düşündüm.zaten şu an kış fiyatlarını veriyorlar genelde.havaalanına mesafeyi falan hesaplamadım daha

yok zaten bende suan rezervasyon yaptırmayı dusunmuorum sadece nasıl gıdılır vss bılgı edınmek ıstıorum

bak süper bi konuya değindin. Ben antalya voyage sorgun oteli düşünüom bilen varmı acaba???sanırım biz arabayla gitcez.evet hiç düşünmemiştim hakikatten çok tutar acaba otobüslemi gitsek dioduk hatta
cnm o otelı cok söluyolar cok guzel vs dıe ama bı sıte özelıne atarım ıstersen orda söyle bı acıklama yapmıs otelde cocuk cok hanı derlerya karınca surusu gıbı dıoo öle dıoo yanı yaz ayı cok kalabalık oluomus ben fazla kalabalık bı yer ıstemıorum acıkcası..

Heheheeeeeee bende mi kutuplara gidem farklı olur :)) aslında ben maldivleri çok seviyorum ama hem pahalı hem de tsunami neyim olur gene Maazallah

ayyy maldıvler deme kısss cok guzel bı yerrr keske gıdebılsek ben arastırdım cnm vıze ucretlerı ve dıger ucretler harıc tek kişilik tur fıyatı kurumba hotelde 1800 küsür euro sanırsam..
anam bız o paraya kaç ay eşşek gıbı calısıoksenağlama

Back
X