Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle saymayı bırakınca zaman daha çabuk geçiyor,459 da çokmuş hakikaten ama işte zaman geçiyor,bende 156 gün şafak yazmıştım ilk msn e,şimdi 95 :)) çift haneli rakamlara düştümhihoyyyt bide plakalara düşsekk gerisi gelcek inşş.
kızlar ya balayına sız nereye gıtmeyı dusunuyorsunuz ?
Ben hotellere bakıom sımdı alanyadakı hotellerın hepsı havaalanına 100-120 km uzakta buda demek oluo kı ıstanbul çorlu arası mesefa kadar yanı..
Nasıl gıdılır kı?taksıyle gıtsen baya para yazar en az 300 yazar yanı..
Kemere gıtsek 50-70 km arası oraya havaşlar göturuomus onu bılıom ama alanyaya havaşlar göturuomu bılgınız varmı?
kızlar ya balayına sız nereye gıtmeyı dusunuyorsunuz ?
ben hotellere bakıom sımdı alanyadakı hotellerın hepsı havaalanına 100-120 km uzakta buda demek oluo kı ıstanbul çorlu arası mesefa kadar yanı..
nasıl gıdılır kı?taksıyle gıtsen baya para yazar en az 300 yazar yanı..
kemere gıtsek 50-70 km arası oraya havaşlar göturuomus onu bılıom ama alanyaya havaşlar göturuomu bılgınız varmı?
Sağol minilyacım.ben henüz balayı konusuna girmedim.yani ufak bi araştırma yapmıştım ama bi arkadaş mayıs ayında rezervasyon yaptıklarını ve indirimli yaptıklarını söyleyince bende erken diye düşündüm.zaten şu an kış fiyatlarını veriyorlar genelde.havaalanına mesafeyi falan hesaplamadım daha
cnm o otelı cok söluyolar cok guzel vs dıe ama bı sıte özelıne atarım ıstersen orda söyle bı acıklama yapmıs otelde cocuk cok hanı derlerya karınca surusu gıbı dıoo öle dıoo yanı yaz ayı cok kalabalık oluomus ben fazla kalabalık bı yer ıstemıorum acıkcası..bak süper bi konuya değindin. Ben antalya voyage sorgun oteli düşünüom bilen varmı acaba???sanırım biz arabayla gitcez.evet hiç düşünmemiştim hakikatten çok tutar acaba otobüslemi gitsek dioduk hatta
Heheheeeeeee bende mi kutuplara gidem farklı olur :)) aslında ben maldivleri çok seviyorum ama hem pahalı hem de tsunami neyim olur gene Maazallah