2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

sağol canım. sakaryada koçtaş varmı bi araştırayım. sitesine bakıyorum şimdi güzel şeyler var kaydirigubbakcemile2
evlenesim geldi kaydirigubbakcemile3

Geç oldu ama ben gelsim.
Minilya geçmiş olsun canım.çok şükür atlatmış kayınbaban.inşallah biran evvel sıhhatine kavuşur.
eeeee kızlar ne var ne yok...gene nehir ortalarda yok

geldım nan
bakman ölede yazın bısıler
roselın h geldın cnm
nehır ne edıyo acep msjda yazmamış baa bugun

böcüküm koçtaşta hakkaten güsel şeyler var bi de ekonomik oluyo orası...
ben özellikle halıları beğenmiştim (normal parça halı) inşallah evim belli olunca direkt oraya gidecemhihoyyyt

neresi ekonomık cnm yaa bı banyo setı altı ustu vee 300 :1shok:
valla ben vermem o kadar para bı banyo setıne cnm yaa..
ben burda sordum dıom ya 170 tl ye oda yanı taksıtlı fıyatı nakıtte adam ındırımde yapar bana..

ya benimde çok hoşuma gidiyor bunlar çok güzeller ama banyomun fayanslarını falan yaptırdıktan sonra almayı düşünyrm sonuçta uysun istiyorum renkleri..

cnm bencede öle yap dıyelım kı banyon sıyah beyaz ama sen cıcılı bıcılı bısey aldın bence gıtmezz daha dorusu gıder nıe gıtmesın ama ben herseyın uymasını ıstıom dersen öle yap cunku bende öle yapıcam ılk almaya karar vermıstım askıma soledım alım mı dıe yok dedı sonra alırız dedı..

Geç oldu ama ben gelsim.
Minilya geçmiş olsun canım.çok şükür atlatmış kayınbaban.inşallah biran evvel sıhhatine kavuşur.
eeeee kızlar ne var ne yok...gene nehir ortalarda yok

oyy cnm benım saolasın dıleklerının ıcın..inş yakın zamanda toparlanır tek ıstedıgımız bu zaten..hayırlısıyla ıyılesır inş..

şuan senın düğün yakın ve elın sıkışık olduğu için öle dıyon cnm
ben 100tl gordum ama her urunde fark var bunu bana 170 verın kosa kosa alırım hemen

bende sımdık almıycam zaten takstlerım azalsın ve bulusma gunu yada ondan sonra almıyı dusunuyom cnmcım

şuan senın düğün yakın ve elın sıkışık olduğu için öle dıyon cnm
ben 100tl gordum ama her urunde fark var bunu bana 170 verın kosa kosa alırım hemen

yooo hayatta vermem ben bı banyo aksesuarına 300 TL
tabı senın dusuncen ayrı benım dusuncem ayrı..
atıyorum sen gıdersın bı salon takımına 17 bın verırsın ben gıderım 2 bın verırım öle bısı yanı..

Sağol böcüğüm çok şükür biraz daha iyi.daha dışarı çıkarmadık sıkıntıdan patladı doğrusu evin içinde

Sağol böcüğüm çok şükür biraz daha iyi.daha dışarı çıkarmadık sıkıntıdan patladı doğrusu evin içinde

Cnm benım inş..duzelır de dısarı neyım cıkartırsınız..Bu arada doktor mu yasakladı yoksa cıkamıomu?
zor valla Allah yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Cnm benım inş..duzelır de dısarı neyım cıkartırsınız..Bu arada doktor mu yasakladı yoksa cıkamıomu?
zor valla Allah yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Doktor yasaklamadı canımcım ama zor yürüyebiliyo az az.hem de ameliyat yeri çok çabuk üşüyor.o yüzden hem soğuk hemde yürüyemiyor rahat diye çıkarmıyoruz.sağol tatlişim Şeniz

Kızlar sizce biz beyaz eşyaları ve mobilyaları düğüne 1 ay kala alsak çok mu geç kalmış olurum ? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…