2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilyacım çok şükür bak iyiymişş, bu arada bak zaman akıp gidiyor ,7 ay 28 gün ümüz kalmış :))
ayy kıyamam sana böcüğüm ya ağlama,geçicek bugünler.senin için hayırlsı neyse o olsun inşş.

evet cnm yaa gunler gecıor yarın bakıcam takvıme 7 ay 27 gun kalmıs olucak ne guzel yaa..
hayırlısıyla bıde su subat ayını atlatsakta mart gelse...:)

yok mınılya barısmadık sbhtan berı ağlıyom sende bugun 12 subat deıl mı dıon bacım

ayy bacım sende bır barıstık dıon bı barısmadık dıon daha dogrusu ne dedıgınıde bılmıom ama takvımını ona gore ayarladıgına göre var bısey dedım ama yanılmısım kıı bacım sen bosver su sözlusu sana yenı goca bulalımm:)
ayy kızmıon demı şaka dıyıverıom:):)

kızlar merhaba ben geldim antalyadaydım .

nasılsınız?neler yaptınız?

minilya geçmiş olsun cnm.inş. en kısa zamanda iyileşir kayınbaban.

günaydın kızlarrr tükkanı benn açtımmhihoyyyt
hepinize hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:

hayırlı cumalar gunaydın kızlar
aybuer cım saoll ıyılestıgının haberını bugunde aldım aşkım dedıkı solunum cıhazını cıkarmıslar artıq kendısı nefes alabılıomuş..
amin böcukcumm hayırlı huzurlu yuva kurmak herkese nasıp olur inş..:Saruboceq:

oh çok şükür minilyacım maşallah

yarın da kayınvalidem bize geliyooohihoyyyt biz de nişanlımla inşallah beyaz eşyalarımızı teslim alacaz:Saruboceq: bi deee nikah tarihini konuşacaz etraflıca...( nan bunu daha önce yazmıştım galiba -tatlicadiarzu- )

Son düzenleme:
mınılyam cok sevındım cnm çok cabuk toparlanıyo masallah

dasılvadıdo hadı ıyısın bacım ohh
benım kaynanamda bıze gelıyo çay ıcmeye:dilcikar:

saol dasılvadıdocum...kız ıns sende 10 ekıme evlenırsın :roflol: ucumuz bır gunde gıderırız belkım? tabı yakın olması daha ıyı sızın ıcın 27 eylul de olsa ıyı olur:)

kız böcuk hangı kayınvalıden gelıoo:uhm:

yaaaaa 10 ekim istemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol: biz 26 ya da 27 eylül istiyoz gülüma.s z başka bir arkadaşımızın arkadaşımızın da düğünü var mümkün değil zaten

mınılya salladım anacım napım sıze uyum sağlamak adına:roflol:

ben banyo setı beğedım ama 355 tl klozet takımı ve perdeler dahıl

canım çokkk pahalı 335 yaa..

valla ben burda baktım 5 parçaydı sanırsam 89 TL tabı aksesuarları sadece ee klozet takımıda olsa olsa 80 olur o kadar bıle deıl yanı hesapla 170 felan tutuo yanı..
baska ek olarak ne var böcuk senın dedıgınde?

hemde benım begendıgım hanı bı ara kedılı takımlar gosterılmıstı ya caydanlık porselen vss vardı ceyızlık bölumunde aynı o tarzdan ama cok hoş yanı ben cok begendımde suan alamam belkı dıger aya alırım ben..:jeyyar:

klozet ve perde dahıl 355 cnm koçtasta 300 koçtaştan alcam
pastacım koçtaşta var ordan bak cnm benımkısı turkuaz olan cıceklı böceklı beğendım yanı

benım kırmızı kalplı klozet takımım var ama bunu tam takım alcam

bu işte cnm perdesı ve klozet dahıl fıyatı 300tl buldum koçtaştahihoyyyt

böcüküm koçtaşta hakkaten güsel şeyler var bi de ekonomik oluyo orası...
ben özellikle halıları beğenmiştim (normal parça halı) inşallah evim belli olunca direkt oraya gidecemhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…