canım benim Allah yardımcınız olsun moralini yüksek tutmaya çalış...ben de kayınvalidem ameliyat olduğunda izin alıp nişanlımın yanına gitmiştim ( benimki çok paniktir iyi ki gitmişim ) sen de bi şansını denesen izin için, sağlık bu sonuçta
kızlarr aşkımın yanından geldım şimdi..kayınvalıdem,kaynım hepsı ordalar amelıyata alınmıstı ben gıttıgımde.ana kız aglastık bıraz
Kalp amelıyatı oluyo kızlar dua edın hepınız.
bugun saat 4 te cıkıcak cıktıktan sonrada 2 gun yogun bakımda kalıcakmışsenağlama
canım benim Allah şifasını versin çabucak atlatır inşallah :Saruboceq: duacınızım...gelişmeleri de ilet bize canım merak ederim ben
Pastacım hayırlı uğurlu olsun inşallah hazırlıklarınız.bencede çok iyi düşünmüşün nişanlılık kısa dönem olmasını.aileler arasında yüz göz olma durumu olmadan kurtulursunuz bu işten
Pastacım valla ne diyim sana çok akıllı bi insanmışın.nişanlımla ben sevgiliyken görüşemiyorduk.ayrı memleketlerde oturuyorduk ve birbirimizi görme şansımız olmuyordu.bende dedimki en azından bi nişan bağı ile bağlanırsak sorun kalmaz gelip gidebilir görüşebiliriz.sonra talipler rahat bırakır beni falan.nişanlandık.ama gel görki araya problemler girdi nişan uzadı yaza evlenebilirsek 2 sene nişanlı kalmış oluruz nerdeyse.aileler de çatışıyor bu durumda.çok üzülüyoruz ikimizde
minilyacım bak çok şükür zor kısmını atlatmış maşallahen az senin kadar rahatladığıma emin olabilirsin:1hug:
mınılyam ohh gecmıs olsun ınş dahada ıyı olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?