2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Evet sevgililer günü bugün.aslında pek ilgilenmiyorum ben.ben süprizlzeri severim.ama etrafta hareket görünce sanki bişeyler yapmak gerekiyo gibi hissediyo insan...neyse zaten nişanlım uzakta

İnşallah bitanem.seninde sevdiğin kişi yanında olur inşallah seneye.almak için seçtiğim beyaz eşyaların resimlerini koyimde fikir verin bana emi

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Fırın + Ocak + Davlumbaz setini de 1000 liraya kampanyalar var ondan almayı düşünüyorum

amın ınş
bence cok guzeller bulasık mak aynı sankı benımkıylen ama suan aklıma bıle yok benımkı
cok guzeller cnm ne guzel 1000 set cok ıyımış hayırlı gunlerde kullan ınş

soslu mısırı konservesını alıyom 2tl ye sonra sıvı yağda azcık kavuruyom sonra bahartlarla tat verıyom tabı yıkamayı unutmuyom kaburmadan once

günaydın roselincim hoşgeldin

baban nasıl iyimi?

Ben de süprizleri severim.bugün sıradan bigünken geçen yıl anlam kazandı benimiçin.

Günaydın canımmmm
Çok şükür bugün biraz daha iyi.inşallah tamamıyla iyileşirse bi...
Böcük beğendiğine sevindim.çamaşır makinesi 8 kg luk.yorgan programı olandan.beyaz seçtim banyoda güzel olur diye.yinede kapağı gri onu da sevdim.inşallah alacağım zaman indirim yaparlar.şimdilik bunlar ve davlumbaz seti toplam 4 milyar kadar tutuyor.bakalım.tabi bunlar netten kendime göre seçtiklerim.sonradan fikrim değişebilir

4 mılyar mı anam cok ucuz valla gercı suan ındırım var mesela cok beğendım bı buzdolabı 1600tl olmuş 2500den fazla ıken oyuzden cok uygun cnm bence
ben camasr mak banyoyo koymuycam nemden cabuk dokuluyo boyası

Canım buzdolabı tam istediğim modeli seçemedim.diğerleri daha pahalı.bunun dijital göstergesi falan yok...erkek tarafı alcak buzdolabını ondan çok pahalı seçmek istemedim

Kızlar sevgilinize güzel bir süpriz e-posta göndermek istermisiniz?ben dün akşam gezinirken buldum çok hoşuma gitti.google arama çubuğuna " enparlakgece" yazın.hemen ilk çıkan arçelik ile ilgli sayfa.sevgilinize güzel bir görsel hediye hazırlayabilirsiniz

merhabayın kızlar beni özlediniz mi bakim:1hug:
bugün Allah bize yardım etti bütün işlerimiz rast gitti beyaz eşyalarımızı teslim aldık. böcüğe söz verdiğim üzere birazdan netten fotolarını bulup tek tek ekleyecem...
kayınvalidem nişanlımla birlikte bize oturmaya geldi..düşündüğümüz nikah tarihini söyledik gayet olumlu karşılandıhihoyyyt heee bi de sonunda alyanlarımızın içini de yazdırdık çook güsel oldu:asigim: bi de parlatmışlar anam satın alırkene bile o kadar parlak değildi yane:roflol:

bende havadisler böyle şekerler inşallah benim yaşadığım bu güzelliklerin kat be katı sizi olsun:Saruboceq: çok seviyom nan hepinizi

amın ınş bacım
bende arkadasımda kalcam yanı burdayım bugun napak aşkımız yokkıcok sevındım cnm hadı bakalım sımdık dersın ayy cok gun var dıe benden dayak yersın
bırazdan ust kata cıkcaz komşu anneme

eveettt arkidiişler işte beyaz eşyalarım.. daha iyileri sizlerin olur inşallah

midi fırınım

bulaşık makinem...yarım yük opsiyonlua.s
[/IMG]

çamaşır makinem...6 kg 800 devir
[/IMG]

no frost buzdolapım
[/IMG]

veeee gaz kesme emniyetli set üstü ocakım

[/IMG]

hepiciii siemens ve dost işi 3000 lira oldu...oh be yük kalktı üstümden vallahasositososito

Dasivaldido canımmmmm hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah seve seve balımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…