2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

teşekkür ederim roselincim...:1hug: darısı başınıza efenim inşallah

Sağol canımmmmmm inşallah hayırlısı kaydirigubbakcemile5 baksana şu google a gir.en parlak gece yaz.ordan sevgiline yani nişanlına çok güzel bi hediye gönderebilirsin mail olarak gamyoncuiremsu

eveettt arkidiişler işte beyaz eşyalarım..:nazar: daha iyileri sizlerin olur inşallah

midi fırınım
mcsa025758ho110210defok6.jpg

w600.png

bulaşık makinem...yarım yük opsiyonlua.s
mcsa032685se24e232trdefvl2.jpg
w517.png
[/IMG]

çamaşır makinem...6 kg 800 devir
mcsa033603wm08e260trdefco9.jpg
w425.png
[/IMG]

no frost buzdolapım
mcsa035941kd40na03nedefgf1.jpg
w362.png
[/IMG]

veeee gaz kesme emniyetli set üstü ocakım

mcsa037523er61021dndefxy9.jpg
w640.png
[/IMG]

hepiciii siemens ve dost işi 3000 lira oldu...oh be yük kalktı üstümden vallahasositososito

kııı meleğim hepsı cok guzeller valla beyaz esyanı almana sevındım bu arada hepsını cok uygun fıyata almıssın cnmcım..Allah gule gule kullanmak nasıp etsın bu arada bızde bugun askımla gorustuk uyuzluk yaptı yıne gelemıcem ısım cıktı aksama ugrarım cay ıcmeye dedı ana bı baktım iş cıkısı karsımda aşkım..cok sevındım ama uyuz uyuz deyıp durdum bana uyuz deme dıo yakında uyuz olacam dıo:roflol:
kızlar bugun mutfak dolabı baktık yeşilli böle cok guzeldı aklım kaldı ay su tadılat ısı baslasa artıq ama daha hazırana cok var bıde kayınbabam yarın yogun bakımdan cıkacakmıs uyuz doktorlar kızlar bıcak parası ıstemısler 3-10 bın lıra arası ee zaten amelıyat ıcın ssk ya 530 para odedıler ee öle böle masrafta yaptılar sımdıde bıcak parası cıktı Allahım yaaa:oklava:

minilyam, hoşgeldina.s. güsel temmennilerin için teşekkür ederim canımcım:1hug:
valla hastaneler hep böyle canım iyileştiğine bile sevinemiyo insan:kızgın: yok bıçak parası yok doktorun amelyatta taktığı bere yok sargı yok bilmemne...dünyanın parasını alıyolar insanlardan:oklava:

guanydn kızlar
arkdasımdayım bırazdan gıderım dayımınoğlunun düğünü var
dasılvadıdo cok uyguna almışsın cnm mutlu gunlerde kullan balım
mınılya allah kımseyı doktorlara muhtac etmesın

Hastalığınla uğraşıyon bi de bu para işini çıkarıyolar.Allah düşürmesin ellerine

Amannnnnnnnnnn yine kimsecikler yokkkkkk.hepimizin birer taşınabilir bilg almamız şart oldu :)

yakşamlar kızlar...bu saatlerde kimsecikler olmuyo buralarda.....
ben her zamanki gibi bilgisayarımlan uğraşıyom en sonunda kaldırıp atacam o olcak-tatlicadiarzu-

minilyam, hoşgeldina.s. güsel temmennilerin için teşekkür ederim canımcım:1hug:
valla hastaneler hep böyle canım iyileştiğine bile sevinemiyo insan:kızgın: yok bıçak parası yok doktorun amelyatta taktığı bere yok sargı yok bilmemne...dünyanın parasını alıyolar insanlardan:oklava:

guanydn kızlar
arkdasımdayım bırazdan gıderım dayımınoğlunun düğünü var
dasılvadıdo cok uyguna almışsın cnm mutlu gunlerde kullan balım
mınılya allah kımseyı doktorlara muhtac etmesın

Hastalığınla uğraşıyon bi de bu para işini çıkarıyolar.Allah düşürmesin ellerine

aynen öle kızlar Allah kımseyı hastane köselerıne dusurmesın..
bu durumdan şu cıkıyor kızlar parası olmayan yaşamasın.

gunaydın canlarım nasılsınız ben cok ıyyım cunku çük şükür hala bı işim var
dun dayımınoğlu evlendı zorla düğüne gıttım ayy yengeme sınır oldum ayy bak bu yakışıklı yok şu baksana dıyıp durdu anneme dedım bıdaha ben asla gelmıycem düğünlere:kızgın: neyse sonra maça gıttım anamen nasıl guzel oynadık nan öle
benım dünüm böle gectı hee bıde ctesı ark kaldım

gunaydın canlarım nasılsınız ben cok ıyyım cunku çük şükür hala bı işim var
dun dayımınoğlu evlendı zorla düğüne gıttım ayy yengeme sınır oldum ayy bak bu yakışıklı yok şu baksana dıyıp durdu anneme dedım bıdaha ben asla gelmıycem düğünlere:kızgın: neyse sonra maça gıttım anamen nasıl guzel oynadık nan öle
benım dünüm böle gectı hee bıde ctesı ark kaldım

minilyam hoşgeldin kuzum
böcüküm kızma annelerin modeli böyle hepsi düğünlerde aynı şeyi yapabiliyo:1hug:
ya maç konusunda nişanlım da aynı şeyi söyledi çok güsel oynamışız..ben izleyemedim maçı

minilyam hoşgeldin kuzum
böcüküm kızma annelerin modeli böyle hepsi düğünlerde aynı şeyi yapabiliyo:1hug:
ya maç konusunda nişanlım da aynı şeyi söyledi çok güsel oynamışız..ben izleyemedim maçı

bıda gtmem :1no2: hıc beğenmedım düğünü zatı sırf anneannem köyden gelmış onu görmek ıcn gıttım bın pişman oldum
maç ise harıkaydı cok üşüdük ama süper oynadık lıverpool hat yemış yanımızda:dilcikar:

kızlarr şafak şaka maka 7 ay 24 gun kaldı yaaa 236 gun kaldı amaninnn..
inş martta gelsın zaman gecsın valla...
aşkıma kavusıyım..Şeniz:asigim:

ya minilyam öyle...ben de martı bekliyom dört gözle...çünkü çeyiz olayını hızlandıracakmışız ananem öyle dedihihoyyyt
nişanlımın maşallah kız çeyizi gibi çeyizi var he yok danteller yok yorganlar falan...kayınvalidem sağlam hazırlık yapmış zamanında:roflol: ama yine de almam gereken çok şey var

bunlar bana kafayı yedırtcek haa::roflol:
mart gelsın mart gelsın dıe dıe oda gelır kızlar bı bakmışsınz evlenmışnız ınş cok mutlu olursunuz sağlıklı olana zaman su gıbı

dasılvadıdo eksık bıtmez boşver eksıklerın nazar boncuğun olsun

bunlar bana kafayı yedırtcek haa::roflol:
mart gelsın mart gelsın dıe dıe oda gelır kızlar bı bakmışsınz evlenmışnız ınş cok mutlu olursunuz sağlıklı olana zaman su gıbı

dasılvadıdo eksık bıtmez boşver eksıklerın nazar boncuğun olsun

amin böcüğüm amin:Saruboceq:
haklısın yevrum eksik hiç bitmez...en bi önemli olanı halledip bırakacam ben dea.s

Back
X