günaydın bacılar
nasılsınız
ben çok ama çok mutluyum
dün aşkım beni aldı kız kulesine götürdü. orda romantik bir evlenme teklifinde bulundu. senağlama ağladım oracıkta.
çok güzeldi herşey. ay çok mutluyum çok :asigim:
tünaydınnnn napıyosunuzz kızlarr?nasıl geçti hafta sonu?
ya minilyam öyle...ben de martı bekliyom dört gözle...çünkü çeyiz olayını hızlandıracakmışız ananem öyle dedihihoyyyt
nişanlımın maşallah kız çeyizi gibi çeyizi var he yok danteller yok yorganlar falan...kayınvalidem sağlam hazırlık yapmış zamanında:roflol: ama yine de almam gereken çok şey var
merhaba canım hoşgeldina.s. valla benim gayet güzel geçti çok şükür...sende ne var ne yok bakimkaydirigubbakcemile2
cnm benım sız beyaz esyayı taksıtlımı pesınmı aldınız?
valla benımde cok eksıklerım var ama borctan dolayı bısı alamıorum senağlama
kı böcük 1575 TL borcum kalmıs benım şakkıdı
ay kızlar suan en buyuk eksıgım yatak örtusu ve perdesı artı halılar...
dıgerlerı ıvır zıvır seyler..
he bu arada sevgılıler gununde askım bı tane gul getırmıs bıde bıcak takımı almıs shafferdan yesıllı yesıllı cok begendım valla..
bende aşkıma ayakkabı aldım valla cok şık durdu ayagında..
(askıma bısı alınca kendıme aldıgımdan daha fazla hosuma gıdıo neden acaba?)
benim de güzel geçti canım dün bütün gün evdeydim havlularımla ugrastım resim eklicem az sonra ...ctesi de askımlaydık güzel geçti :)
minilya ne güzel bıçak setiniz de çıkmıs aradan :)daha zaman var yatak örtsünü de eksikleri de alırsın zaten bitti nerdeyse senin ....
roselin yok daha bugün sanırım...
canımbenim biz peşin aldık onun için bu kadar uygun oldu...
valla benim de bisürü eksik ıvır zıvırım var ama artık çok da düşünmüyom...istediğimiz nikah tarihini bizimkilere açıkladk ya onlar da az çok destek olacaklar artık yani..kredi kartı kullanmamı istemiyolarsa yardım etçekler mecbur hehehehehe
hediyeni de güle güle kullan gülüm ben de nişanlıma bişey aldığımda gözlerindeki mutluluk ifadesi bitiriyo beni:asigim:
yaa canım bizim düğüne de 25 gün kaldı daha müzik bulamadım çok tutuştum hiçte öyle özel şarkımızı nişanda çalmıştık ferhat göçerden
yok anacım yok bizimki anlamaz öyle şeylerden roman havası bile desem tamam der
offf cok yoğundum be yaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?