2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşbuldum kızlar napim çarsıdan geldim şimdi iş basına geçicem geçmeden size bi baki m dedim napıosunuz die...

bugün de akşam olmak üzere ya zaman ne çabuk aakıyor...

hoşgeldin aybuercimm...napıyonuz kızlarr
bu izinler bi yerde iyi oluyo asında o bahaneyle dinleniyon evde ama sonuçta hakkımız yeniyo:oklava: buna da şükür gerçi durumlar malum..
ya minilyam sorma takvim akmaya başladı artık..evdekiler de kendini alıştırmaya başladı bu düşünceye:asigim: heyecanlanmaya başladımmm

hheee sorma bızımkıler olaya daha cok var dıe bakıo :kızgın:
ama durrrr askıma da dıom hele bı nisan mayıs gelsın o zaman dıcekler aha kızımız gıdıo dıee :kızgın:
kızlar gercekten cok mu var yaaasenağlama

hheee sorma bızımkıler olaya daha cok var dıe bakıo :kızgın:
ama durrrr askıma da dıom hele bı nisan mayıs gelsın o zaman dıcekler aha kızımız gıdıo dıee :kızgın:
kızlar gercekten cok mu var yaaasenağlama

yavrucum ben nişan döneminde tecrübe ettim ki, bu aileler bööle çok az kaldığında falan heyecanlamaya başlıyolar...o zaman ben de baya sinir olmuştum çünküm:roflol:
ve nişanlın çok doğru söylüyo bahar yaz dönemi dank edecek bak görceksinhihoyyyt

slm kızlar sıkıldım arkdasıma geldım gezdım bugun arcelıke gıttım lal serısını 800tl ıstıyor baska yerler 950 tl dıo cok pahalı ya:(suan alamam zatı yaz olmadan taksıtımı bıtrmem lazım
bıde evkura gıttım days ın colours alcam baya ındrımlı hazıranda baslıyo taksıtı bıde özdılek taç falan offf ne süper seyler gördum yaa ınş bu ayı bı atlatalım hersey duzelcek dıe umuyorum hepsınden onemlısı takstlerım:)
sonra nısanda buluşma ıcın para koycam kenara belkı kızlarla koçtaşa gıdersek banyo setını alcam sımdık cıkıyom kıb

günaydın kızlar,bu aralar çok yoğundum giremedim,minilyacım zaman geçiyor işte bak :)) bu arada 10 ekim kervanına katılanlar var ,kalabalıklaşıyoruz :))
böcüğüm inşş.herşey istediğin gibi olur canm çok üzüldüm,dün akşam oturdum bütün yazılanları okudum,bide şu buluşma sanırım 05 yada 12 si olcakmış,benm durumum tamamen nişanlımın çarşı iznine bağlı o yzden beni iki tarihide yazma istersen,kalablık neyse o olsun artık benm şansıma :(

hayrlı cumalar kızlar
allahım herseyın hayrlısını versın ınş
yazdıklarınızı okuamadım vaktım yok kusra bakman sonra okurum nasılsınız

yok geldım ama moralım bozuk ödemeler ertelendı:( haftaya alıncakmış bende beyaz esyalarımı enısteme odetmıstım bugun verırım dıe artık carsamba vercem napım

bıde bulusma gunune bı turlu aya veremedım cok dertlendım:delphin: buluşmaya belkı param olmaz

yok geldım ama moralım bozuk ödemeler ertelendı:( haftaya alıncakmış bende beyaz esyalarımı enısteme odetmıstım bugun verırım dıe artık carsamba vercem napım

bıde bulusma gunune bı turlu aya veremedım cok dertlendım:delphin: buluşmaya belkı param olmaz

oy böcüküm kıyamam ya...Allah hayırlı kazançlar versin sana...bi an önce durumlar düzelir inşallah:1hug:

Back
X