2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

amın cnm
mınılyam kolay gele lady sanada cnm
pasta halıne cok şükret baıcm keske ıiş olsada pazar gunlerı bıle gelsem

Hımmm ben biraz koltuk takımı,yatak odası takımı vs araştırıyorum.istanbulda belli bir mağzadan almaktansa sanırım özel bir mobilyacıdan alıcam.yani istikbal,yataş...gibi bi yerden değil.çünkü baktım epey fiyat farkı var.sırf marka diye kazıklanmak istemiyorum.hem en iyi koltuk takımını alcana ucuzunu alim eskirse para biriktirir değiştiririz...ne dersiniz kızlar?

ben o an beğendım bısey varsa başkasını gözum görmez pek mesela yıllardr beğendım aldoran yemek odam ve yatak odası var hala cok severım
tabı cok para vermekte ıstemem ama mobılya cok cabuk değişen bısey deılkı yanı o yuzden ben kalıtelı uzun ömurlu olsun ısterım
ıstıkbal yada yataş almazdım ama bellona aldora falan olabılır

Hımmmmmm.bu arada bellonadan halı alcaksanız bi kere daha düşünün.arkadaşım almıştı renkli falan böyle.renkleri hep gitmiş.şikayetçi.başkalarıda varmış öyle şikayeti olan.nette okumuş.haberiniz olsun

ben cıkıyom yarın öğlen işbaşı:( iş yok off off martta acılcak dıolar bakalım ınş

kızlar bi yazamadım şuraya:oklava:
böcüküm güle güle yevrum bozma moralini düzelecek inşallah bu günler de bitecek:Saruboceq:
Roselincim meraba...ben de henüz mobilya vs konusunu hiç düşünmedim erken daha be:roflol:

8 ay sonra biz bu saatlerde 2.düğünümüz için çıkışa hazırlanıyor olucaz içim içime sığmıyor kaydirigubbakcemile2

bugün salonumuzuda tuttuk hayırlısıyla,beyaz eşyalarımıda seçtik kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrr...iyi gunlerrrrkaydirigubbakcemile2
bugünden sonra 6 aya düşüyorum geri sayımda...şafak 211:asigim:
nevar ne çok nasılsınız inşalla:1hug:

minilya günaydın canum kimsecikler yok bugün böcük de izinli:delphin:
benim de kulağım çok ağrıyor..acaipim bi haftadır...doktora gidecem öğladen sonra:1ninca:
sen napıyon kuzum

Dasivaldido geçmiş olsun canım.herkese selam.ayyyy böcük yok ortalığın neşesi yok beeeeeeee

kızlar teşekkür ederim öncelikle:1hug:
doktora gittim faranjit kulağına basınç yapıyo dedi ilaç verdi 5gün kullancam ssk karşılıyodur inşalla...eczaneden haber bekliyom
müdürüm de sen erken paydos et dedi. çalışmıyom şu an saatin dolmasını bekliyomkaydirigubbakcemile2

ben geldım anca işte co yoruldum yaa:(
roselın cok utandırdın benı tatlım saol balım
dasıl gecmıs olsun bacım
mınılya nasılsın tatlım
ayy ck yorgunum ya bıde pc cok yavas
bugun arcelık takstımı ödedım cok şükür kaldı 10 takst 2000 tl ohhh bee 9dan düşünce daha kolay sayması

aybuercim ben varım ama azsonra eve gidecemkaydirigubbakcemile4 bugün hastayım pek tadım yok...ama Allahtan pzt ye kadar izinliyim bi güsel dinlenecem inşallah

Back
X