2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

tek gelinlik giyicem uğurböcüğüm ama niyetim 2 ayrı saç modeli yaptırmak =)

The_lady_legend ben evlendiğimde sen 10 günlük evli olucaksın ne güzeeellll hihoyyyt

ya günler çabuk geçer mii :delphin: hiç geçmiycekiş gibi geliyo hemen gelsin istiyorum :utangac:

ranunu benım abımde evlenırken kına gecesınde de gelınlık gıymıştı aynı gelınlığı farklı saç modellerı kulanarak yanı senınkı gıbı en mantıklısı o
valla bu zmnda bır tane salon düğnü bıle 4 bın dıolar dandık yerler ben suan evlensem asla ıstemem nıkahtan tmm o para yanıma kalır artı gelenlerde tabe

dasılvadıdo ı aksamlar cnm bende cıkıyom öptum hepınızıkaydirigubbakcemile4

ayrı bi kına yapmıycam Bursada olan düğünün sonunda kaftan giyip kına yakıcaz sonrasında tavuk alma,baklava alma yapıcaz
bu arada beyaz eşyalarımı beko almaya karar verdik

gunaydın kızlar bugun cok yoğun olcam gelemem belkı öptum kızlar
dasılvadıdo ranunu lady nehırım mınılya roselın aybuer hadı by

günaydın kızlar. nasılsınız? ben iyi gibiyim
akşam aşkımla biraz küsüştük senağlama ama gönlünü almayı bilirm onun :asigim:

bu arada akşam aldığım cicilerin reismlerini ekledim çeyiz konusuna a.s.

baktım cnm gule gule kullan içimden bı ses bısey dıyor ama kovdum o düşüncelerı hepsı harıka nerden aldın 300tl demı hepsı

baktım cnm gule gule kullan içimden bı ses bısey dıyor ama kovdum o düşüncelerı hepsı harıka nerden aldın 300tl demı hepsı

içindeki sesi merak ettim canım :uhm:

evet hepsi 300 TL.. müftüoğlu alışveriş merkezinden aldım. sakaryalılar bilirler ürünleri güzeldir . pahalıyamı aldım acaba. hiç araştırma yapmadım :uhm:

merhaba kızlar bugün toplantım vardı sabah tükkanı açamadım:delphin:
hepinisi öpüyom keyifler nasıl bakim:1hug:

pahalı deıl tabı
ben normal nevresımı kalplı olanı 60 tl aldım örgu battanıye 140 tl ettı 200 ee sen 4 tane aldın 300 normal cnm
dasılvadıdo naıslsın cnm ben cok ıyyım şükür ruyamda hep deprem oldu alla alla

pahalı deıl tabı
ben normal nevresımı kalplı olanı 60 tl aldım örgu battanıye 140 tl ettı 200 ee sen 4 tane aldın 300 normal cnm
dasılvadıdo naıslsın cnm ben cok ıyyım şükür ruyamda hep deprem oldu alla alla

böcüküm hayır olsun rüyaların:1hug: ben iyiyim iyi olmasına da hasta olacam mı olmayacam mı bi türlü karar veremedim:1ninca:

olmazsın ınş
off cnm sıkkın işlerımız gelmemış patron yarın çalışmayak dıo yaa:(

Selam kızlar bi uğrayım dedim.birazdan tekrar işlerim var.dünya telaşı bitmiyor işte...inşallah hepiniz iyisniz.uğurböcüğü,dasivaldido,minilya,aybuer,Lady,Pasta,Ranunu,...hatırlayamadıklarım affetsin hepinizi öptüm

hoşgeldiniz bayanlar a.s.
bizde işler tam gaz gidiyor. mesaiye kalıyorum pazarları geliyorum -tatlicadiarzu- ekonomik kriz bizi teğet geçti sırnaşık şey ama çok yoruldum bennnn bende izin yapmak istiyorum :delphin:

selam kızlar minilyanızzz geldii...naposunuz roselın,ugur böcugu,dasılvadıdo...sayamadıklarım canlarım ısler yogun bı kontrol etmeye geldım ıs var cıkıomm öptum hepınızıŞeniz

slm kızlar, bizimde yoğun işler,arada giryrm bakıyrm tekrar çıkmak zorunda kalıyorum :(( bu arada allah hepimizin işini gücünü rast getirsin inşşallah..

Back
X