2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla cnaım bende daha önce iki kez randevu aldım doktordan burdan izin alamadığım için hep yandı. en sonunda annem artık köpürdü git artık deli etme beni dedi klava: bu seferde izin vermediler ama gitmek zorundayım deyince bişi diyemediler. yumurtalıklarımda kanamalar olmasından şüphelendi doktor . yerli yersiz kanamam ve ağrılarım oluyordu tabibaşka şikayetlerde. bekar olduğum için de tam muayene edemedi . 3 ay doğum kontrol hapı kullanacam. sonra tekrar gidecem.

allahım sanada sağlık versın cnm ya
ahh ahh bende göğüs kanresı ve rahım ağzı kanserı için test yaptrcaktım allah korusun sağlık ıhmale gelmez
komşumuz göğüs kanserı dedıler göğüslerını aldılar sımdıkte akcığere sıcramıs sacları falan dökluyo ayy ya allahım sen koru

allah korusun canım ihmal etme sende. insan çin en önemli şey sağlık.
Rabbim dert verip derman aratmasın. hastalık zor

amın
bugun kızlarda yohh nerdelerkı
mınılya roselın lady aybuer ranunu dasılvadıdo yok

kızlar acaip yoğunum bugün ilgilenemiyom pek sizinle kusuruma bakmayın
ama aklım hep sizde heee:1hug:

bızımde ıkı gundr elektrıkler yok bırazdna pc kapancak bı saat olmuycak merak etmen benı zatı kımse yokta

kızlar ben geldım napıosunuz bakemm ?
ay bugun canım cok sıkkın nedenseee:çok üzgünüm:

kızlar ben geldım napıosunuz bakemm ?
ay bugun canım cok sıkkın nedenseee:çok üzgünüm:

hoşgeldin minlyam ben bugün hiç burayla ilgilenemiyom yoğunuz baya...şimdi bi nebze nefes aldık...
hayrola kötü bişey mi oldu yoksam kuzum:1hug:

ben geldimmm

işlerim vardı dışarda anca işe geldim valla
nabersiniz kızlar? aman diyim dikkat edin sağlıklarınıza her gün ne hastalar geliyo bi bilseniz =( rabbim dermansız dert vermesin kimselere

geçmiş olsun roselin
havalar çok yanıltıyo güneşi görüp ince kıyafetlerle atıyoruz kendimizi sokağa =/

bi süredir diyet yapıyorum ve tam 5 kilo vermişim.az önce bi arkadaşımız geldi ranunu sen zayıflamışsın süper olmuş dedi utanmasam sarılıp öpücektim :dance:

Kızlar anlatayım neler oldu.şimdik bi akraba var bizim.bize düğün gününü ayarlamıştı.5 temmuz diye.aralıktan beri arıyoruz bu adamı tamam diyo hallettim diyo.ama sonra pazar günü aradı diyoki eee ben yazdırmıştım da benden daha nüfuzlu birisi bizim güne adını yazdırmış.ayyyyyy şok oldum ben resmen.tek ben değil ailemde.ay diyorum bu günden sonra hangi salonda nerde yer kalmıştırki.kalmamıştır.aradık bikaç yeri heryer dolu.boş yerler de çok pahalı.Ayy gel adamı boğmak isteme.çok sinirlendim.Bre adam madem kesin bi gücün yok ne diye beni güvendiriyosun...Hemen fırladık dışarı dedik evden aramayla olmicak bu iş.çıktık.bizim burda bi salon var.çok büyük değil ama düzenli.ama çok talep gören bi yer.dedik orda kesin yer yoktur.ama babam dedi ilk oraya gidip bi bakalım.gittik oraya.vardık müdürün odasına.geldi düğün defteri.bi baktıkki 11 temmuz'a biri adını yazdırmış geri sildirmiş.Ay dedim Allahım Yarabbim yardım etti.yoksa imkansızdı.çok istediğim bi salon vardı.ama orası çok pahalı bi salon.dolayısıyla orası olmadı.napayım dedim kısmetimde yokmuş.bu salonu bulduğumuza şükrettik.hem de çok.ben en azından gündüz düğünü istemiyodum.en azından akşam olcak kısmetse...böyle işte kızlar.baya bi stres yaşattı adam bize

ifil ifil gezmen nan hasta olursunz öle işte
roselın amanın en cok korktum seylerden bırı o yuzden kımseye guvenme kendı ısını kendın halletcksın

Roselinim ne gelmiş başınıza öyle ya...hey Allahım
böyle durumlar da da maşallah hep akraba ve tanıdıklar yakıyo zaten insanın başını...daha önce de şahit olmuştum bu duruma çünküklava:
canımbenim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

roselin buna benzer bi olayda benim başıma geldi ya
biz düğün salonunu 24 ekime tuttuk sözleşmemizi yaptık sonra aşkımda onların orda (bursanın bi ilçesinde oturuyor) salonu tuttu 25 ekim (uzak olduğu için 2 düğün yapıyoruz biz) pazar günü aklıma geldi dedim acaba nöbetim varmı o ara diye listeye bi baktım 24-25 ekim gece nöbetim var :1shok: önce gülmeye başladım dedim şaka olmalı bu sonra ağladım ağladım :çok üzgünüm: hemen salonu aradık dedik durum bu 18 ekime yer var mı dediler o gün dolu ben bi daha dağıldım bizde emcburen 31 ekime yaptırdık rezeryasyonumuzu aşkımda hemen onların salona gitti 1 kasım yaptı tarihi
napalım kısmet böyleymiş Allah hayırlısıyla alnımızın akıyla düğünlerimizi yapmak nasip etsin ha bi hafta önce ha bi hafta sonra :asigim:

Dasivaldido,ranunu,böcüğüm hepcenize teşekkür ederim.ne stresti ama bi bilseniz ya.tarih kesin bulamicaz dedim.çünkü bura küçük bi yer maşallah erkenden aylar öncesi dolar salonlar.üstelik bi de ramazan 21 ağustosta başlıyo.direk yani zaman daralıyo.herkes de yaza yapıyor düğünü genelde.o adama güvendik bizde.artık aramaya utanıyoduk ki aramayın ben sizi ararım dedi fiyat belli olunca.makul olcaktı ama kesin bi fiyat belli değildi.neysem işte orayı aradık dedi açıkta yaparsınız(ki ben açık hava düğünü istemedim hiç) , başka yeri aradık dedi gündüz yaparsınız(gündüz düğünü güzel olmuyor bizim burda sevmiyom).yok yok yok.tepeme fırladı sinirim.Allah yardım etti de 11 temmuz çıktı karşımıza.çok şükür

hadi bakalım hayırlı olsun diyelim
aşkımı aradım ağlaya ağlaya diyo ki ağlama ranunu bak düğünden sonra bunları hatırlayıp hep beraber gülücez sırnaşık şey düğünün bitmesine bile gerek kalmadı ben şimdiden gülüyorum

24 ekim gecesi nasıl nöbet tutarım bilmiyorum aklım hep düğünde olur ah nöbet olmasaydı şimdi düğünde olurduk die

tabıkı sinir bı durum cnm ben bıle sevmem bıgunu sayarsın gelsın dıe ve iş olmazsa allah durmasın karsımda kımse cok gergın olurum allah kımseye vermesın o adamı düğüne cağırman gız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…