2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin minlyam ben bugün hiç burayla ilgilenemiyom yoğunuz baya...şimdi bi nebze nefes aldık...
hayrola kötü bişey mi oldu yoksam kuzum:1hug:

gunaydın kızlarrrr epey bı yazmıssınız kaynatmıssınız okudum gecmısı ama ılk dasılvadıdoya cvp verıcem hemen canımcım ya dun yazıodum bu msj karsılık ama elektrıkler bırden gıdınce uyuz oldum sonrada ısler cıktı gıremedım..
canım moralım bozuktu dun aılevı sorunlar dıyelım daha dogrusu annemle babamla alakalı dııl ama akrabalarla ılgılı dıyelım neysem gectı zaten..

roselın 11 temmuza ıyı yer bulmussunuz son anda valla hayırlısı olsun tatlım..

hevın cık sen de almıssın tarıhı oh oh benden bı hafta sonrada sen gıdıosun yanı hayırlısı cnmcım..

bu arada dun aksam eve gıttgımde annem sey dedı evde yoktu evde yokken bana kargo gelmıs sonra subeye tekrar gerı gıtmıs abımle beraber almaya gıttık kargo kapanmadan gıdene kadar acaba ne dır dedım kımden gelmıs olabılır sonra baktım lezzet dergısıne abone olmustum onlar gelmıs cok guzelde yemekler var ıcınde hepsını askıma yapcam inş..

sende bol bol salata yap ye canımcım kılo almazsın bıde spor yapmaya calıs..
ay bıde ben bu dogum kontrol haplarından bişi anlamadım haa sımdı bende hemen cocuk ıstemıom nasıl kullanıcam ne yapmam gerekıoo acep:uhm:

canımcım benim yumurtalıklarımda hastalık var bunu için verdi doktor. evli olmadığım için tam bir muayene olamadım ve tam teşhis konulmadı. bunu geçici tedavi olarak verdi doktor

minilyam sen de hoşgeldin gülüm:1hug:
ben de yemek konusunda kitap ve dergilerden yararlanmayı düşünüyom hiç yemek yapmayı bilmiyom çünkü...yavaş yavaşş öğrenecez artıkınkaydirigubbakcemile3
ben açıkçası doğum kontrol hapı kullanmayı düşünmüyom nişanlım korunacak y7ani en azından ilk bebek oluncaya kadar...daha doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu ama hap fikri beni korkutuyo biraz nedense:1ninca: bi de bende düşük şeker falan var ya...ters bi etkisi olur diye endişeleniyom...
tabi yine doktorla konuşmak şart

Günaydıın kızlar.. Benim dükkanda netim geldiiişakkıdı
Yaw ama affedin geçmişi okuyamadım. Eh yani ne geçmiş dimi ama, bir gün iki gün değilki. Ama tek anladığım böcük izinliymiş, işler kötüymüş galiba çalıştığı yerde. Onuda başka topikte gçrdüm. İnşallah düzelir inşallah kimse işsiz kalmaz.
Minilyam yoksamki 7 ay 5 gün mü kaldı. Kızzz ben ne kadar uzun bi zamandır gelmiyorum. Ben en son gördüğümde daha 7 demeye yeni başlayacağım diyordun. Ahh ahh zaman çabuk geçiyor diyoruzda yaşayan hissetmiyor işte.

Kızlr nasılsınızz.. Beni tanımayanlar ve tanımadıkları merhabakaydirigubbakcemile5
Bendeniz nehir..yarışmaya izmitten katılıyorum 21 yaşındayım sırnaşık şey
Bu topiğe gelmemin sebebi arkadaşlardır. Evlilikle uzaktan yakından ne yazıkki ilgim yok. Geçmişte vardı tebi. O yüzden buraya sık gelemiyorum. Ama arkidişlerimi özlüyorum :))

oo nehirim hoşgeldin:1hug:
biz de seni çok özlüyoz inan ki...iyi ki geldin canımbenim

hosgeldın canımcımmŞeniz
olley hep yanımızda olucaksın artıqınnnnhihoyyyt
kız bana zaman gecmıoo sen ne dıorsunnnsenağlama

kızlar bu gecmısten alıntıkaydirigubbakcemile3
zaman gecıo valla sımcikk 6 gun sonra 6 aya dusecek dıe beklıorum hihoyyyt
yanı nehırcımın dedıgı dogru ama bıze gecmıomus gıbı gelsede zaman gecıo cok sukurrr
suan şafak 219 hihoyyyt

ay kızlar bakın ne buldum helede bu tarıhe bakın tamı tamına 8 ay 28 gun püfff ayy alahıma sukurler olsun suan 7 ay 5 gun kalmıssshihoyyyt

kızlar merhaba napıyorsunuz?

nehircim hoşgeldin.

bugn bizim burda gergin bir bekleyiş var.bütün okullar tatil edildi olası bir deprem ihtimaline karsı.Allahım göstermesin büyük deprem.kaç gündr sürekli sallanıyoruz zaten.bir telefon geldi netin basına geçti arastırıyorm depremle ilgili.inş. olmaz.

siz napıosunuz neler yaptınız?

Nehircim merhaba canım.özlemiştik seni.ne güzel oldu gelmen.ay ben grip oldum onunla uğraşıyom

Hoşbulduk canlarımm:1hug:
Bende şimdi gazetede okudum canım hiç haberim yoktu böyle birşeyden.
Benimde dayımın oğlu Denizli'de asker. Yengemlerde deli olmuşlardır herhalde burda.
İnşallah kötü birşey olmaz canım. Ailenle irtibatını sakın koparma hee..Herkes kimin nerde olduğunu bilsin.
Biz Gölcük depremini yaşadık çok acıydı. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah..

Geçmiş olsun roselinim. Allah şifa versin. Benimde burnum gıdıklanıyor, hapşuruyorum arada. İnşallah bende hasta olmam :))
Ya roselinim çok uzak kaldım biliyorum ama senin problemlern vardı nooldu onlar. İnşallah halletmişsinizdir onları canım.

Canım durmadan yen problemler çıkıyor inşallah hayırlısıyla hallolur

canım her şey önlem için diyorlar ama herkes tedirgin olmus durumda inşallahh olmaz bişey.maaile evdeyiz zaten cnm tek korusun allahım .kimseye yaşatmasın inşallah amin.

arkidişler pek uğrayamadım bugn acaip yoğundum yine...
hepinizi öpüyom dikkat edin kendinize...iyi akşamlarrr

günaydın kızlar...hayırlı cumalar:Saruboceq:
böcüküm özelliklen seni çoook ösledim...çabuh geeelllll:1hug:

günaydın kızlar hayırlı cumalar bu haftada bitti çok şükür ay inş.. cabuk geçer şu gunler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…