hoşgeldin minlyam ben bugün hiç burayla ilgilenemiyom yoğunuz baya...şimdi bi nebze nefes aldık...
hayrola kötü bişey mi oldu yoksam kuzum:1hug:
kızlar bi derdim var senağlama doktor bana doğum kontrol hapı verdi 3 ay boyunca kullanacam ama mayıstada nişanım var. ve bu haplar kilo aldırıyor. kilo almak istemiyorum hatta vermem gereken 4 kilom varne zor bi dönem
sende bol bol salata yap ye canımcım kılo almazsın bıde spor yapmaya calıs..
ay bıde ben bu dogum kontrol haplarından bişi anlamadım haa sımdı bende hemen cocuk ıstemıom nasıl kullanıcam ne yapmam gerekıoo acep:uhm:
Günaydıın kızlar.. Benim dükkanda netim geldiiişakkıdı
Yaw ama affedin geçmişi okuyamadım. Eh yani ne geçmiş dimi ama, bir gün iki gün değilki. Ama tek anladığım böcük izinliymiş, işler kötüymüş galiba çalıştığı yerde. Onuda başka topikte gçrdüm. İnşallah düzelir inşallah kimse işsiz kalmaz.
Minilyam yoksamki 7 ay 5 gün mü kaldı. Kızzz ben ne kadar uzun bi zamandır gelmiyorum. Ben en son gördüğümde daha 7 demeye yeni başlayacağım diyordun. Ahh ahh zaman çabuk geçiyor diyoruzda yaşayan hissetmiyor işte.
Kızlr nasılsınızz.. Beni tanımayanlar ve tanımadıkları merhabakaydirigubbakcemile5
Bendeniz nehir..yarışmaya izmitten katılıyorum 21 yaşındayım sırnaşık şey
Bu topiğe gelmemin sebebi arkadaşlardır. Evlilikle uzaktan yakından ne yazıkki ilgim yok. Geçmişte vardı tebi. O yüzden buraya sık gelemiyorum. Ama arkidişlerimi özlüyorum :))
Günaydıın kızlar.. Benim dükkanda netim geldiiişakkıdı
Yaw ama affedin geçmişi okuyamadım. Eh yani ne geçmiş dimi ama, bir gün iki gün değilki. Ama tek anladığım böcük izinliymiş, işler kötüymüş galiba çalıştığı yerde. Onuda başka topikte gçrdüm. İnşallah düzelir inşallah kimse işsiz kalmaz.
Minilyam yoksamki 7 ay 5 gün mü kaldı. Kızzz ben ne kadar uzun bi zamandır gelmiyorum. Ben en son gördüğümde daha 7 demeye yeni başlayacağım diyordun. Ahh ahh zaman çabuk geçiyor diyoruzda yaşayan hissetmiyor işte.
Kızlr nasılsınızz.. Beni tanımayanlar ve tanımadıkları merhabakaydirigubbakcemile5
Bendeniz nehir..yarışmaya izmitten katılıyorum 21 yaşındayım sırnaşık şey
Bu topiğe gelmemin sebebi arkadaşlardır. Evlilikle uzaktan yakından ne yazıkki ilgim yok. Geçmişte vardı tebi. O yüzden buraya sık gelemiyorum. Ama arkidişlerimi özlüyorum :))
günaydın kızlar nasılsınız bakem bugün şafak 8 ay 12 gün :lepi:hihoyyyt
12 gün sonra 7 aya düşücek ayy ne guzel ne guzel..
kızlar zaman gecıoo valla artıq hep böyle düşünücem hıçç moralımı bozmucamm..
şafak 254 gün...(msn de bu yazılı)
hepınıze gunaydın kızlarr....
ya takvımım en sonunda 8 aya dusebıldı tmm 28 gun daha yazıoo ama en azından 9 ayı gormek daha zor 8 ay daha yakınmıs gıbı gelıoo..
kızlar koltuk takımı bakıoruz askımlaa dun gıttık mondı ye baktık koltuk takımı begendık 2 bın besyuz lıra ya bı takım begendık fakat o kadar vermek ıstemıoorum 2 bıne guzel hos bır takım arıorum.vede rengı krem le kırmızı olcak ıns bulurum...
Hoşbulduk canlarımm:1hug:
Bende şimdi gazetede okudum canım hiç haberim yoktu böyle birşeyden.
Benimde dayımın oğlu Denizli'de asker. Yengemlerde deli olmuşlardır herhalde burda.
İnşallah kötü birşey olmaz canım. Ailenle irtibatını sakın koparma hee..Herkes kimin nerde olduğunu bilsin.
Biz Gölcük depremini yaşadık çok acıydı. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah..
Canım durmadan yen problemler çıkıyor inşallah hayırlısıyla hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?