2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ÇOK sağol canım...

dasilvadido hoşgeldin canım geçen gün nişan resmlerini gördüm cevap yazamadım sitede sorun vardı sanırım.çok tatlı olmussunuz mutluluklar dilerim.bıurdan diyim artık...minilyam senin nişan resimlerini de meerak ediyordum aslında ama seni göremiyorum iştee özel sebebinden dolayı..olsun...

caım benim çokkkk teşekkür ederimmmm:1hug: darısı sizlern başına efenimmm:asigim:

ayy bjk davetıye geldı yaa ohhhhh hatta burdan HAYATIM yolladı cok saolsun yaa ohhhhh cok mutluyum yaa bjk kolejı kuruluş gecesı ferıfun duzağaç konserı neyım var

ayy bjk davetıye geldı yaa ohhhhh hatta burdan HAYATIM yolladı cok saolsun yaa ohhhhh cok mutluyum yaa bjk kolejı kuruluş gecesı ferıfun duzağaç konserı neyım var

oooh böcük hadi yine iyisinnnkaydirigubbakcemile3 ben de yarın maça gidecüm inşalla nişalımgillehihoyyyt

cnm aşkımla bı resmımı gösterırım buraya koyup hemen sılerım okışş..ama sen geldıgınde söle hemen eklıyımm sılıyım..

çok sevinirim canım ben geldim şimdi de sen yoksun gelirsin insaşşah hemen...

böcük hadi gözün aydın bjk oldu mu akan sular duruo senin için...

patron dedı ya maça gıt yada konsere bende konserı sectım bacılar:( off keske mesaı olmasaydı ya off gıdemıyom

....................................

ya özur dılerım arkadaslar ılk resım cok buyuk cıktı :( ama sımdı ekledım cok sukur

Son düzenleme:
yok resmde daha çirkınsın:roflol:
allah sahıbıne bağişlasın cnm guzellık nedrkı hem ben daha guzelım:roflol:

bencede:roflol:

sen resım koymazdın bacı bu ne resmı sımdık nışan söz falan mı

ya koyup 1 sn tutup siiyormusun canım anlamadım :))) ya onu bırak böcüktende hiç bişeyden kaçmıyor,o gördü bir tek biz göremedik :))

Back
X