2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm benım hosgeldın aramıza..akılda olan zaten zaman sonra hayata gecırılır merak etme sen yani bizdensin..laelaelaelaelae
cnm geç kalmıs sayılmazsın elbette ama sımdıden tarıhı koymanız lazım eger dugun salonunda dusunuyosan sımdıden tutman gerekıo cunku salonlar önceden doluo bız 9 ay varken tutmustuk ve 1 sene oncesındede net deılse bıle tarıh bellıydı..
tabı sen bu skeılde dusunme sonucta 2 ay ıcınde karar verıpte evlenenlerde var..kaydirigubbakcemile4

hoşbulduk canımm..
ya aslında belirlemek lazım bir plan yapmak lazım ama ben inatla ve gururla iş bulucam kendi paramı kazanıp bazı şeyleri ben alıcam diye tutturduğumdan tarih falan belirleyemiyoruz:delphin:

iyi geceler sonbahar gelinleri a.s.
cogunuz uyuyorsunuzdur muhtemelen, beni uyku tutmadi bir ugrayayim dedim, bu arada giremedim bir kac gün takvimden yine yapraklar dökülmüs, gözlerime inanamiyorum son 7 ay 4 gün hihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın minilyacım napalım ben kurstayım,burda takılıyorum...

hadi az kaldı altı aylara düştün...

günaydın minilyacım napalım ben kurstayım,burda takılıyorum...

hadi az kaldı altı aylara düştün...

evet ya ınanamıyorum 6 aylara düştüğümü gördümya artıq ....hihoyyyt

sen napıosun cnm ?

eee anlatsana ceyız meyız ıslerı nasıl gıdıo eksıkler neler kaldı anlat heledelikafadulden

tamam canım ben de koyucam resim eve gidince.kurstayım şimdi.

ben napim canım ya bu ara çeyiz işini durdurdum nasıl olsa çok bana daha.almıyorm bişey almak istiyorum ama ara verdim.sarılacaklarım sarılıyor onlar bitmek üzere çeyiz için baska bişi almıyorum şu an.

örgü battaniye almak istiyorum,birkaç nevresim daha alacagım battaniye vitrin takımı bikaç ıvır zıvır daah alacagım küçük şeylerden çok fazla eksiğim kalmadı ama zamanım çok:)

önce iş bulmak istiyorum...

canım siz ne zamana dusunuyosunuz düğünü?

cnm bence yavas yavas al cıksın aradan sonradan sakın sıkışma benım gıbı..
benımde eksıklerım az sayılır ıste mutfak ıcın ıvır zıvırlarım var eksık sonra banyo ıcın aksesuar klozet tk vss..perdeler halılar var buyuk olarak sonracıma masa örtusu eksık sonra halı yıkama mak alabılırsem alıcam alamazsam sonrada alırım fark yapmazz..zaten mıkro dalga fırından vazcaydım cunku zararlıymıs

ahh ahh benım daha cko var evlenmeme
mınılya say cnm say benım yerımede sayy bacım
dasılvadıdo var mı geldı mı cok lazım bugun bana o

hoşbulduk canımm..
ya aslında belirlemek lazım bir plan yapmak lazım ama ben inatla ve gururla iş bulucam kendi paramı kazanıp bazı şeyleri ben alıcam diye tutturduğumdan tarih falan belirleyemiyoruz:delphin:

cnm bak gercekten akıllı kızmışsın sevdim senii ilk önce işini ayarla bencede haklısın..
sımdı sen okudugun ıcın sanırsam ıse yenı gırıceksın ılk bı sene kadar ısı ögrenmen felan surucek o yzuden ılk işini ayarlaman daha ıyı olur ve bılıosun gunumuz sartlarını ıkı kısı calısmadan asla olmuoo..
bende evlendıkten sonra calısıcam inş..

Back
X