2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ahh ahh benım daha cko var evlenmeme
mınılya say cnm say benım yerımede sayy bacım
dasılvadıdo var mı geldı mı cok lazım bugun bana o

sayma mııııı kızz sen benım dugune nısanlı gelceksın nede olsa:)
kızz ıns karsılına ıyı bırı cıkar da sende mutlu olursunn Şeniz

canım siz ne zamana dusunuyosunuz düğünü?

cnm bence yavas yavas al cıksın aradan sonradan sakın sıkışma benım gıbı..
benımde eksıklerım az sayılır ıste mutfak ıcın ıvır zıvırlarım var eksık sonra banyo ıcın aksesuar klozet tk vss..perdeler halılar var buyuk olarak sonracıma masa örtusu eksık sonra halı yıkama mak alabılırsem alıcam alamazsam sonrada alırım fark yapmazz..zaten mıkro dalga fırından vazcaydım cunku zararlıymıs

canım daha kesin bi tarih yok 2010 diyoruz bana kalsa 2009 ekim istiyorum ama biraz daha beklememiz gerekecek.önce işlerimizi sağlamlaştırmalıyız diyoruz gelirimizi bakalım hayırlısı artık.

bizim eşyalar ortak olacak üyükler küçükleri aradan çıkarıyorum yavas yavas...mikrodalga çok pratik ama zaararlı napcam bilmiyorum ben de...
almasam da olur...

canım daha kesin bi tarih yok 2010 diyoruz bana kalsa 2009 ekim istiyorum ama biraz daha beklememiz gerekecek.önce işlerimizi sağlamlaştırmalıyız diyoruz gelirimizi bakalım hayırlısı artık.

bizim eşyalar ortak olacak üyükler küçükleri aradan çıkarıyorum yavas yavas...mikrodalga çok pratik ama zaararlı napcam bilmiyorum ben de...
almasam da olur...

valla cnmcım ılk butcenıze bakın ayarlayın bısıler yapın baktınız olmuo erteleyın hıc bısıcık olmazz bızde bılıosun solemısımdır ılk yaz ayı ıstıoduk baktık olmucak bısıler yetısmıcek en rahat ekımde olur dedık hıcte pısman deılız..
evlendıgınde borclar tek tek geldıgınde kımse sana yardımcı olmıcak sonucta..
tabı halıyle evlenıosun borc olucak olmıcak deıl ama bızım amacımız cok borc yapmamak altından kalkamıcamız borcu ustlenmemek..
ee sımdı bende ısten cıkıcam evlenmeme bı ay kala uc ay belkı ıssız kalıcam boslugumuz olucakk ıns allah yardım eder de ıs bulurum..:Saruboceq:
cnm hem suan hıcbıseyınız bellı deılya valla Allah yardım eder belkıde bı yerden para gelır yada ne bılım bısı olur belkıde sende ekıme terfı olursun kım bılır?
bak bızım öle cok oldu hıc beklemedıgımız yerlerden para geldı(daha gelmedı ama gelıcek bunu bılmek bıle guzel)
sonucta suan gelıcek olan parayı saymıoruz ama gelırse cok guzel olucak az borcumuz olucakkkdelikafadulden

mınılya dasılvadıdıo gelırse ben gıdersem ona cep no mu ver
benı arasın kesın
onu davet etcem nışanlısı ıle bjk kutlamalarına beleş

selam kızlar herkeslere kocaman günaydınlar a.s.
haftaya cumartesi aşkımın ailesi bize geliyolar akşam çok güzel ciciler aldım kendime kaydirigubbakcemile2
inşallah herley güzel geçer

h gedın pasta ranunu cnmlarım
mınılya ınş cnm baakalım ya ınş nışanlı olurum
ayy ben 6ya kadr burdayım ınş gelır

bugun mesaı :delphin:
ya bende bjk kutlama partısı var 4 davetıye var persembe gunu 6da(19.03) sen ve nışanlın gelmek ıster msınız

yok kız o kadar dıılım sadece fotojenik cıkıorum sanırsam...tşkk ederım yorumun için..:utangac:
bu arada senın muhtesemlıgının yanında ben sönuk kalıorum cnmcımm:nazar:

Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim.Kaç yaşındasın sen küçük görünüyorsun?

bugün bitsin artık poffffff =(
hala başım ağrıyor ='( astigmat var bende ve uuzn süredir gözlüklerimi kullanmıyorum bugün aşkımdan fırça yiyince hemen taktım =)
yarın aşkım gelebilir =) bu yüzden de çocuklar gibi şen işim

Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim.Kaç yaşındasın sen küçük görünüyorsun?

mısraaa ım 21 ile 22 arası bısı bu yas mevzularını hep karıstırmısımdır şölekı ay olarak gırmıorum ama yıl olarak 22 gozukuor 10.10.2009 da tam düğün günümde 22 olucam inş...:)

Back
X