2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm bak gercekten akıllı kızmışsın sevdim senii ilk önce işini ayarla bencede haklısın..
sımdı sen okudugun ıcın sanırsam ıse yenı gırıceksın ılk bı sene kadar ısı ögrenmen felan surucek o yzuden ılk işini ayarlaman daha ıyı olur ve bılıosun gunumuz sartlarını ıkı kısı calısmadan asla olmuoo..
bende evlendıkten sonra calısıcam inş..

canım ben öğrenci diilim aslında daha doğrusu tam sayılmam doktora yapıyorum yani çalışmama engel değil ama malum kriz var bu ara çok kötü piyasa o yüzden pek bişi çıkmıyo...
bakalım hayırlısı artık

merhaba kısslarrr ,bende komsu topıkten gelıyorum.. aslında yaz gelını olucaktım ama eşimin (nikahım erken oldu) işinden dolayı sonbahar gelını olacagım şeker bayramından sonrakı hafta olucak kısmetse..

hepimize hayırlı dugunler diliorum a.s. Şeniz Şeniz

merhaba kısslarrr ,bende komsu topıkten gelıyorum.. aslında yaz gelını olucaktım ama eşimin (nikahım erken oldu) işinden dolayı sonbahar gelını olacagım şeker bayramından sonrakı hafta olucak kısmetse..

hepimize hayırlı dugunler diliorum a.s. Şeniz Şeniz

oh oh topıgımızdekı adaylar cogalıyor ne guzel..
hosgeldın sonbahar gelınlerını topıgıne cnm..

canım ben öğrenci diilim aslında daha doğrusu tam sayılmam doktora yapıyorum yani çalışmama engel değil ama malum kriz var bu ara çok kötü piyasa o yüzden pek bişi çıkmıyo...
bakalım hayırlısı artık

işler acılır ıns cnm..zaten bı cogumuz krızden dertlı bende olmak uzere..
inş bu krız ortamını aşarız..

kızlar günaydınn,askerlik şafağım 61 :))) nikah için 176,düğün için 208 gün var daha :))))))
aşkım gelsin hayırlısıyla diğerleri su gibi geçicek inşş..

kızlar günaydınn,askerlik şafağım 61 :))) nikah için 176,düğün için 208 gün var daha :))))))
aşkım gelsin hayırlısıyla diğerleri su gibi geçicek inşş..

cnm gunaydın sanda bugunlerde cok bunalıorum yaa sende de varmı bu gergınlık..son zamanlarda annemle cok tartısmaya basladık..
borclarım var ve bı ton alıcagım var daha onun dısında mobılyalar alıncak tadılat olucak püfff gerıldıkce gerılıorumm yaaa ladycım ne olur mayıs gelsee ooff offffff cok sıkılıorummmmmmmmmmmmmmm

kızlar valla ne yalan söliyim bende hiç panik heyecan yok-tatlicadiarzu-
yalnız nikah salonuna girerken kendimi hayal ettiğimde bi acaip oluyorum...Allah vere de heyecandan tökezlemiyim oralarda:roflol:

cnm gunaydın sanda bugunlerde cok bunalıorum yaa sende de varmı bu gergınlık..son zamanlarda annemle cok tartısmaya basladık..
borclarım var ve bı ton alıcagım var daha onun dısında mobılyalar alıncak tadılat olucak püfff gerıldıkce gerılıorumm yaaa ladycım ne olur mayıs gelsee ooff offffff cok sıkılıorummmmmmmmmmmmmmm

canım o kadar sıkma kendini ya daha çok var,şimdiden bu kadar düşünyrsan,ilerde ne olur bilmyrm,ben bıraktım kendi haline,çeyizimde çok bi eksiğim kalmadı zaten,yavaş yavaş tamamlıycam inşş.sende öyle yap fazla düşünmemeye çalış,bak benmde daha mobilyalar var,ev tadilatı olucak,ama bunlar şimdiden düşünmeyelm,sonra zaten yeteri kadar gerilcezz.şurda 2 ayımızı dinlenerek geçirelim,:teselli:

canım o kadar sıkma kendini ya daha çok var,şimdiden bu kadar düşünyrsan,ilerde ne olur bilmyrm,ben bıraktım kendi haline,çeyizimde çok bi eksiğim kalmadı zaten,yavaş yavaş tamamlıycam inşş.sende öyle yap fazla düşünmemeye çalış,bak benmde daha mobilyalar var,ev tadilatı olucak,ama bunlar şimdiden düşünmeyelm,sonra zaten yeteri kadar gerilcezz.şurda 2 ayımızı dinlenerek geçirelim,:teselli:

cnm yapamıorum cnmı cok sıkıyorum püüfff

gunaydınmirmirmirmir kızlar
nassınız
ben kötununn ıyısı persembe bjk kurulus kutlaması var bakalım ıızın vercek mı patron
dasılvadıdo gelsede belkı oda nışanlısı ıle gelmek ıster onun ıcın sormuştum onu
mınılya amma gergınsın he bıraz rahatla bacım hersey olacağına varır senın kendını sıkmanla bısey olmaz kı daha zmn vr hepsı olur ınş

gunaydınmirmirmirmir kızlar
nassınız
ben kötununn ıyısı persembe bjk kurulus kutlaması var bakalım ıızın vercek mı patron
dasılvadıdo gelsede belkı oda nışanlısı ıle gelmek ıster onun ıcın sormuştum onu
mınılya amma gergınsın he bıraz rahatla bacım hersey olacağına varır senın kendını sıkmanla bısey olmaz kı daha zmn vr hepsı olur ınş

kız böcük hoşgeldin...
ya o kutlama saat 18:30 a başlıyı biz zaten o saatte anca işten çıkmış oluyoz...patron da fenerli hayatta izin vermes bana:oklava:
yaa cumartesi stadda gelin damat vardı ya çok kıskandım ben onları yaaaa:dilcikar:
minilyam sen de sakin olmaya çalış biraz gülüm herşey olacağına varıyo eninde sonunda:1hug:

dasılvadıdo cnm 18:00 baslıyo bende ızın alcam verırler ama kımse gelmıyo ya yalnızda gıtmek ıstemıyorumm bılmıyom nolcak ya bugun 12ye kadr rezervasyon yaptrmam lazım ama kımse gelmyıo:(
bende gıtsen mı acep gelınlık ıle::asigim:

dasılvadıdo cnm 18:00 baslıyo bende ızın alcam verırler ama kımse gelmıyo ya yalnızda gıtmek ıstemıyorumm bılmıyom nolcak ya bugun 12ye kadr rezervasyon yaptrmam lazım ama kımse gelmyıo:(
bende gıtsen mı acep gelınlık ıle::asigim:

ben maçta nişanlıma o kadar mızıldadım kıskandım diye ama hiç tınlamadı valla:oklava:
benimkini kessen öyle bişey yapmazkaydirigubbakcemile3

kızlar hepten ıcıme kapandım kıs havaları yaramıo bana bıde bugun ne oldu bılısınız mı sabah dedım askıma ya dedım sence cok uzatmadık mı?dedıkı askım bılıomusun babamda öle dedı dedı..bırazda onunda etkısı var yanı bız temmuz da yapsak dugunu yaparmısız..
bız fazla borc olmasın dıe ekıme ertelemıstık..gercı yıne temmuzda yapmıs olsak dıe dusunuyorum olmuoo ekımde anca rahat bı sekılde evlenırız..

eksıklerımızı sayam mı

mobılyalarımız
dvd
halılar
perdeler
tadılatlar olucak
sonracıma ev eksılerı var
ıste masaortusu
vıleda setı
bulasıklık
bulasık legenı
utu masası
camasırlık
sos tavası
wok tava
kasıklık
ıvır zıvırlar
yorgan
yastık
pıkelerım sarılcakkk-tatlicadiarzu-

kızlar bu hafta neler aldım bılıomusunuz ehe ehe annem sınır ettı benı ama sımdıden ne alıosun ıstersen bebek ıcın mama da bezde al dedı uyuz ıste benı sınır etcek yaa
kızlar ya heves edıom alıom napım:(

9 kılo bıngo deterjan
5 lt sıvı sabun
6 lı kagıt havlu
kulak temızleme cubugu
yağ çöz
40 lı orkıt :teytey:
çöp torbası

önceden aldıklarımda vayyy

cif krem 400 ml
2 lt domestos
bulasık tabletı amway 60 lı
bıde calgonıtın tuz parlatıcı 20 tablet
sır nar cıcegı bulasık deterjanı elde
amway bulasık deterjanı elde
bulasık sungerlerı 5 adet
amway loc
amway mobılya cılası
24 lu tualet kagıdı
avon duş jellerım 2 adet
6 lt bıngo yumuşatıcı

daha baska varmı aklıma gelmıo sanırım hepsı bu kadar..gamyoncuiremsu

canım bu saydıkların çok para tutmaz ki ,dert ettiğin şeylere bak,benmde masaörtüsü ve pikelerin sarılması haricindekiler diğerleri eksik..benm de hem nişanlımın ailesi hem benm ailem hemen askerden gelsin mayısta, temmuz ağustos gibi evlenin dediler bize,düşünsene biz 6 yılı geçkin beraberiz,tam 3 yıldır nişanlıyız,bize çok uzadı dedi herkes,ama biz dedik rahat rahat yapalım herşeyimizi,hem de okullar açıldıktan sonra yapıcağımız için kimsenin tatiline de denk gelmez diye düşündük hep,herkes gelir,sonra ailelerde hak verdi,tamam dediler,yani bide rahat rahat varken,ha 2 ay sonra ha önce,bu kadar beklemişiz,hem herşeyim eksiksiz olmalı,hem de hiç borcum olmamalı,yoksa evlenmem :)))))

Back
X