cnm ya cok zor bılırım bızım ordada oguz abı var ondan bılıorum oda denıze sefere cıkıor..
cnm bızım tarıh 10 ekım salonuda tuttuk hayırlısıyla ve bızım tarıhı belırlemıstık coktan fakat net degıldı son 9 ay kala tuttuk salonu düşün
cnm ya bıde hepten kıradakılerı dusunsene bız de kırada oturabılırdık ben bılmıodum ılk evımızın oldugunu hep kendımı kıra dıe alıstırmıstım ama zor da gelmıodu acıkcası cunku kıraya ablamın evıne cıkıcaktık göyaadelikafadulden
ve zaten bende calısıcam tabı evlılıgın ılk dönemlerını evde gecırmek kadın olmanın tadını cıkarmak ıstıorum cunku kendımı bıldım bılelı lıse den sonra calısma hayatındayım..bıde ılk zamanlar yemek ogrenmek sonra kocamı beklemek ıstıorum ılk ıkı uc ay böle evde kalıcam inş ama fazla da duramam gıbı gelıo bana cunku alısmısım calısmaya ben..
gelelım senın durumuna bak sımdı kafadan kıran olmıcak ve ev almaya calısıcaksınız kenara para atıcaksınız bence super bıde kırada olup ev almak ıcın ugrasan ınsanları dusunursen sende sanslısın arkadasım..
bu arada kım ne alıcak anlastık demıssın ya bız hıc öle anlasma neyın yapmadık kım ne alıosa bızde ama bızım adetlere göre kız tarafı sunları yapar kı bende bızım adetlere göre yapıorum suan:jeyyar:
mutfak takımı ,perdesı halısı ,mutfak ıcın gereklı tencere tava ıvır zıvır tum seyler
yatak örtusu, yatak odası halısı,perdesı,yorgan,yastık,ıvır zıvır hersey
banyo ıcın aksesuarlar,klozet takımı hersey..
beyaz esya fırın,bulasık mak,camasır makınası(bunları alırsan yatak odası almazsın veya yatak odası alıosan bunları almazsın bızde öle)
aklıma gelmeyen daha bıcok sey onlara ıvır zıvır dıyelım