2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

off canım bide su ev işi canımı sıkıyor işte.. golcukte lojmana çıkmak zor gibi lojman sayısı az ama biliyorsun donanma komutanllıgı orda olduna yetelı olmuyor :(( yuzbasılardan tutucaz evi bakalım merkeze yakın yola yakın lımana yakaın ole bi yer bulursak tutucaz :)))
bende hiç gitmedim golcuk nası biyer bılmıyorum valla :))) gıdınce gorcez artık..
eşim aslında marmarısteydı ama benım memlekete(eskısehır) yakın olsun dıe golcuge tayınını ıstedı ascık ana kuzusuyımda :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
annemsiz yapamam zaten nası evlenıyorum bılmıyorum :çok üzgünüm: :1shok:

cnm bende anakuzusuyumdur bızım annemle mesafemız ıkı mınubus kadar olucak ona bıle dayanamıorum dusun..
gel gelelım gölcüge cnm gölcük e gıttım gezmek ıcın gıtmıstık sahsen ama ben cok begendım bıde abımle coskun abı denıze gırmıslerdı denız yakındı cunku yanı ben ıs sahası olsa orada yasarım hele aksamları da super oluo mesela mangal felan yapınca balkonda ya ben cok begenıorum bılmıorum ıns bı daha kısmet olur gıtmek..
bu senede ablamlar canakkaleye tasıncaklar canakkaleyıde görcem kısmetse..
erdek ayvalıgıda gördum..babamın memleketı nıde gezdım doya doya o taraflarıda cok guzel mesela..
valla bana kalırsa gölcükte sıkılmazsın yanıı..

kızlar napıosunuz bugün nasılsınız geçiyrdum bi ugrayayım dedim bugün kuaföre gidiyorum bakıma gireceğim ...görüşürüz akşama ...

kızlar napıosunuz bugün nasılsınız geçiyrdum bi ugrayayım dedim bugün kuaföre gidiyorum bakıma gireceğim ...görüşürüz akşama ...

kız sen nerlerdesın yoksun..
vayyy hanfendı kuaföre gıdıomus oh ohhh hadı gıtt barı gecıkme..kokoşum benım..Şeniz

kar yağıyo
annem kesınlıkle gtme der
boy frıend aradım 3te haber verrım işlerım bıterse gıderık dedı kutlamaya:delphin:

ne etcen kız kuaforde

offf hakkaten felaket kar yağıyo Allah sokaktakilerin yardımcısı olsun:Saruboceq:
iyi ki yanımda atkı bere var çok üşümeyecem eve giderkenehihoyyyt

offf hakkaten felaket kar yağıyo Allah sokaktakilerin yardımcısı olsun:Saruboceq:
iyi ki yanımda atkı bere var çok üşümeyecem eve giderkenehihoyyyt

amıınnnn:Saruboceq:
ben doncam cunku getrmedım bıseycık
ayy saat 3 olsada haber etse cocuk:1closedeyes:

selam kızlarr,bugün hakkaten vakit geçmedi ya :delphin: burda da inanılmaz kar yağıyorr,böyle içimi biz hüzün kapladı kar ı görünce nedense,aşkım yanımda değil yaa ondandır senağlama çokkk özledim yaa senağlama

lady ağlama nen benıde ağlatcan hee
ınş kavuscaksınz cnm az kaldı

dasılvadıdo hala aramadı couk ya sınırleım bozuldu sımdık tek mı gtsem acep

kızlar az önce lavaboya gıttım tıcaret merkezının lavabo camından bı baktım ne görımm polıs bı aracı cekıodu adam geldı konustu fayda etmedı sonra gördum rusvet aldı polıs sonra hemen bıraktı aahhh orda kameram olcaktı varyaaaa pıs cakal polısss...

selam kızlarrr
bana yardım edin . cumartesi akşamı istemeye gelecekler delikafadulden ben kahve yapmasını bilmiyorum biliyorumda kalabalığa yapmadım hiç. hani şu tahtakalelerde satılan kahve makinaları varya onlardan mı alsam. vede köpüklü olması için bildiğiniz püf noktaları nelerdr. ayy zaman yaklaştıkça heyecan basıyo delikafadulden

selam kızlarrr
bana yardım edin . cumartesi akşamı istemeye gelecekler delikafadulden ben kahve yapmasını bilmiyorum biliyorumda kalabalığa yapmadım hiç. hani şu tahtakalelerde satılan kahve makinaları varya onlardan mı alsam. vede köpüklü olması için bildiğiniz püf noktaları nelerdr. ayy zaman yaklaştıkça heyecan basıyo delikafadulden

canım benim yaa hayırlı olsun:1hug:
valla benimkini teyzemler yapmıştı sağolsunlar onun için ben bi tüyo veremeyecem:roflol:

benimkini de sağolsun kuzenimin eşi ve abimin eşi yapmıştı ben o ara tektaşıma bakıp sırıtmakla meşguldum:ecrin_bebek:
ama o kahve aletleriyle yapmıştılar ve güzel köpürmüştühihoyyyt

kız sen nerlerdesın yoksun..
vayyy hanfendı kuaföre gıdıomus oh ohhh hadı gıtt barı gecıkme..kokoşum benım..Şeniz

bu aralar nete pek takılamıyorum canım yaa
före gittim bakımımı yaptırdım saaçlarımı kestirdim boyattım fön kaş bıyık derken bugün de akşam oldu.biraz da alışveriş yaptım .bi de karınca yumurtası yagı kremi aldım.kaşlarımı aldırdırgım estetisyen tavsiye etti bakalım denicem.

bir_dilim_pasta benımde teyzem yapmıstı.. ben sadce tuttum :))) bence istemede ev halkı dısında biri bulunsun .. o anda insan çok heyecanlanıyor.. aklı basından gidiyor .. oyzuden aklı basında biri olması sart dıe dusunuyorum Allah kolaylık versın Allah tamamına erdırsın canım a.s. a.s.

ben kahvemı kendım yapmıstım ellerım tıtrıyordu tabı ablamlarda yardım etmedı dııl sonrakılerını onlar yaptılar bız tam 40 kısıye kahve vermıstık:))))
ayy dun gıbı valla

günaydın arkidişler
hayırlı cumalar:Saruboceq: hepimizin duaları kabul olsun güsel ve mutlu bi gün diliyom hepicinize:1hug:

gunydın:ecrin_bebek:
hayrlı cumalar rabbım hayrlısını versın amın herseyın önce sağlık sonra hersey olur
pastacım kahveyı sen yapma heycandan unutrsun bıseylerı
altı kısık olarak karıstırmak yeterlı oluyo ve küp şeker kullanmak daha ıyı köpürmesıne sebep oluyor baska suan aklıma gelmıo

günaydın kızlar hayrlı cumalar bende geldım nasılsınız bugun ben bomba gıbıyım nedense ıcım kıpır kıpır ayy bıde şafak 204 yanı 6 ay 20 gune dustuhihoyyyt
su 20 gunude atabılsek tam 6 ay kalsa sonra 5 ay kusure dussekaydirigubbakcemile3

kızlar akşam aşkımla konustuk su balayı işini bı turlu otele karar vermıoruz gercı önumuzde baya zaman var..

sımdı bakın voyage sorgun u begendık fakat cok kalabalık oluo dıolar ekımdede cok dolu olurmu bız fazla kalabalıgı sevmıoruz ne öle yanı..ya bıde voyage sorgun fıyatları cok yuksekmıdır onu arastırcam cunku sanırım butcemız kısıtlı o yuzden bılıosunuz sölemıstım borclarımız cok fazla olmamalı cunku ıkımız öducez sonra..
balayı otelı olarak nereye dusunsek acaba..ya uygun yerlerde var ama ıyımıdır bı otel buldum zena otel dıe sımdı rezervasyon yaparsak kısı bası ucretı 67,5 tımo otel ıse 55,90 onun dısında crıstal resort var oda 84 lıra ekım erken rezervasyon fıyatları bunlar he bıde sey var vera club hotel mare 75 lıra ...
sız napıcaksınız sımdıden arastırıomusunuz

Back
X