2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar ..benimde kahvemi kuzenimin eşi yapmıştı,zaten ben heyecandan mümkün değildi yapmam,kahve makinesinde yapmıştı bol köpüklü olmuştu o yzden,benden tavsiye makina al hiç uğraşma,bide benm tepsim biraz ağırdı,sende biraz ağır tepsi kullan,çünkü ağır tepside hiç sallanmıyor kahveler :)) ben çok kişi gelmeyin istemeye o kadar kişiye kahve yapamam demiştim:))),önce sadece ailesiyle geldiler,12 kişiye yaptık,nişanda çok kalabalıktı,bidaha istendi orda ama kahve falan yapmadım tabi :)))
minilyacım bak zaman akıp geçiyor işte :))) bi bakmışın diycez ki 2 haftamız kaldı allahın izniyle :)))

aynen öle cnm zaman gecıyor ama benım cok ıstedıgım konu artıq bısılere baslamak anlıosundur benı sende o yuzden mayısı beklıorum yoksa cok dert etcegım sey yok daha aılemden sıkılmadım..
dun aksam bende hastaydım mıdem bulanıodu annem ılgılendı accık bu arada ablamlara gıttık kalmaya ablamında ıkı cocugu var oda cok ustune duse annemde fazla dusme demıs yerse yer yemezse yemez demıs aksam bana ye kızım hadı sunu yapım kızım dıyınce ablam araya gırdı bıde bıze dıodun bak sende kızına ısrar edıosun dıe annemde guldu o mısafır dedı tabı ılgılencem bı tane kzıım kaldı dedı:))))
ama ıcım cızzzzzzzz böle hanı dedı ya mısafır kafaya dank ettı valla..ben cok ana kuzusuyumdur hastalanınca kahrım cekılmez püfff evlenınce kım cekıcek kahrımı annemmmm annnemmmmm senden baska benı anlıyanmı varr anam anam ooffffffffffffffffffffffffffff

bende çok anneme düşkünüm,bide ben evin tek kızıyım,ben her akşam eve gidince uzun uzun sarılıyoruz ,o an huzur doluyorum,evden gidince nasıl olucak hiççç bilmiyorum :(( hatta geçen gün ağladım nişanlım için çok özledm diye anneme sarılıp,annem dedi bak seneye bu zaman evinizde olucaksınız beraber,bu sefer ben bi daha başladım ağlamaya,ama bu seferde sen yanımda olmuycan dedim :(((( ben babamada çok düşkünüm :(( abime de :((( neyseki annemlere 15 dk yürüme mesafesinde evim :)) ama ne olursa olsun evlerimiz ayrılcak işte,bide sürekli onlara gidemem,kendi evimi bilmem lazımm,ama en azından anneme yakın olmak beni çok rahatlatıyor,istediğm an gelir giderimm.

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayrlı cumalar bende geldım nasılsınız bugun ben bomba gıbıyım nedense ıcım kıpır kıpır ayy bıde şafak 204 yanı 6 ay 20 gune dustuhihoyyyt
su 20 gunude atabılsek tam 6 ay kalsa sonra 5 ay kusure dussekaydirigubbakcemile3

allam sen sbır
ben dıom ne cabuk gecmıs yaa 4,ay gelıyo sen gecmıyo dıon:mymeka:
geçer cnm geçer valla bn senın annen olsam bu gız amma gtmek meraklısı derdım
bak sana dıem o kapıdan cıkarken cok ağlıycan yıllardr geldığın yuvana mısafr olarak gelceksın :delphin:
hadı sen yınede şafak say benım ıcınde:1rolleyes:

allam sen sbır
ben dıom ne cabuk gecmıs yaa 4,ay gelıyo sen gecmıyo dıon:mymeka:
geçer cnm geçer valla bn senın annen olsam bu gız amma gtmek meraklısı derdım
bak sana dıem o kapıdan cıkarken cok ağlıycan yıllardr geldığın yuvana mısafr olarak gelceksın :delphin:
hadı sen yınede şafak say benım ıcınde:1rolleyes:

kız yoksa anan sana demıye o lafı ee bıcok ceyız alıon asıl sana yakında dıcek anan demedıyse bu kız gıtme meraklısı dıee:roflol::roflol::roflol:

bende çok anneme düşkünüm,bide ben evin tek kızıyım,ben her akşam eve gidince uzun uzun sarılıyoruz ,o an huzur doluyorum,evden gidince nasıl olucak hiççç bilmiyorum :(( hatta geçen gün ağladım nişanlım için çok özledm diye anneme sarılıp,annem dedi bak seneye bu zaman evinizde olucaksınız beraber,bu sefer ben bi daha başladım ağlamaya,ama bu seferde sen yanımda olmuycan dedim :(((( ben babamada çok düşkünüm :(( abime de :((( neyseki annemlere 15 dk yürüme mesafesinde evim :)) ama ne olursa olsun evlerimiz ayrılcak işte,bide sürekli onlara gidemem,kendi evimi bilmem lazımm,ama en azından anneme yakın olmak beni çok rahatlatıyor,istediğm an gelir giderimm.

ay neguzel keskem benımde evım yakın olsaydı ama annem dıo gelırım kalmaya dıo bıde ıkı mınıbusle ya hem mınubusle gıtmem zaten de askım dıo sabah arabayla bırakırım ben dıo aksama ıs dönusu alırım senı dıo:))))))
hem uzak olunca annende kalabılıosun mesela ben bı ıkı gun annemde kalabılme sansım olucak yanı..:))))
hihoyyyt

kız yoksa anan sana demıye o lafı ee bıcok ceyız alıon asıl sana yakında dıcek anan demedıyse bu kız gıtme meraklısı dıee:roflol::roflol::roflol:

koca olmayınca ortada demıyo
aksıne al kızm al eksık kalmasın ıcınde kalmasın dıo:1shok: bu aralar önce borclarını öde dıyı zaten sımdık bedava verseler alırm baska almamkaydirigubbakcemile3

koca olmayınca ortada demıyo
aksıne al kızm al eksık kalmasın ıcınde kalmasın dıo:1shok: bu aralar önce borclarını öde dıyı zaten sımdık bedava verseler alırm baska almamkaydirigubbakcemile3

ben gocayı bulcam dana merak etme..zaten bu kadar ceyız varken kım ıstemezkı böle kızı hem marıfetlısın hem masallah bı suru ceyızın var hemde calısıosun hemde guzelsın daha ne olsunkaydirigubbakcemile3

mınılya :utangac::utangac: cok tşk cnm allah çirkın şansı versın dıyem bıde kaşıyımda bı yerlerımı nazar etmyım kendıme:roflol:

aybuer h geldın ev gızı olmak ne guzel dıme
bızm maaslar gene ıptal oldu dun ödemem gerekırdı arcelık taksıtımı carş. kaldı:delphin: cnm sıkkın
bıde aksam kurulus kutlamasna gıttım dondum yolda bıdaha asla gtmem
ferıdun duzağaç bı sarkı söledı gıttı yıldrıım demırören yöentıcıler falan resım cekındık okadrcık

hoşbuldum böcüğüm

alırsınız inş. maaşlarınızı.ev kızı olmak kötü yaa çok sıkılmaya basladım ben artık çalışmak istiyorum.:1no2:

bende calısmak ıstemıyom artık ınan parayı zamannda almayınca calısma ısteyınde kalımıyo 1 2 deıl 3aydr böleyız off off

merhaba arkidişlerrrr
bugün yine acaip yoğunuz sadece bi okuyup çıkabiliyom o kadar-tatlicadiarzu-
hava çok güsel görünüyo yaaaa keşke iş güç olmasa nişanlımlan şöööle kolkola gezsek ne süper olurduuŞeniz

merhaba kızlar nasılsınız? herkese hayırlı cumalar
bugün linenste tüm nevresim takımları yarı fiyatına bugün boştum kalktım gittim aldım 2 tane nevresim takımı çook mutlu oldumhihoyyythihoyyyt

hava guzel ama cok soguk bence gezme havası dııl mart kapıdan baktırır kazma kurek yaktırır derler

böcukcum yaa orda kalmak zorundamısın ıs baksana uc aydır maasını veremıyen bı fırmaysa ya ne bılıyım sonucta senınde borcların var daha ne kadar katlanabılırsınkı ınsanda calısma hevesı kalmaz tabı bölee

merhaba kızlar nasılsınız? herkese hayırlı cumalar
bugün linenste tüm nevresim takımları yarı fiyatına bugün boştum kalktım gittim aldım 2 tane nevresim takımı çook mutlu oldumhihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun cnm gule gule kullan..
ne kadara aldın?

selam kızlar
Cumanız Mubarek Olsun.
herkese çok teşekkürler. yarın akşam teyzemle eniştem de oalcağı için teyzem ben yaparım kahveleri dedi. ben heyecandan yapamam delikafadulden
sabah çok erken uyandım uyku tutmadı bi türlü. heyecan basmaya başladı :delphin:

canım ben pamuklu aldım 92den 46ya düşmüşler satenlerde 60 ve 90a inmişler ama çok karmaşık geldi ben biraz sadeciyim onlardan beğeemedim. ikisine 92 lira verdim

cok ucuza almıssın valla cnm bende almak ısterdım ama bana benımkıler yeterde artar bende sadecıyım banada saten al dedıler ama kullananlar pek memnun dııl nedense..

zenku pamuk dedın ne cnm ben gıttım ındrımlı urunlere baktım bı rahat nefes aldım ben pamuk saten gold aldım 150 tl onlar ındrme gırmemış rahatladım resmen
hayrlı olsun

dasıl hıc keyfım yokbacım gezmek ıcın

mınılya dısarda sankı iş var cnm ya burasına guvenıyom gec ama alıyoruz napalım anca tkst parası ama şükür edıyorum burdan cıkınca baska kımseye guvenemem sımdık patron ceklerı bozdrmaya gıttı yarın vercek galıba

pastam allah kolaylık vere damadın kahvesıne karabıber atın he bıde sbh yazdım gormedın mı püf noktları

Back
X