2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bırı benı mı çekiştiriookötükedihüso

şişttt kız acılın tutmayın benı yırtarım agızını ayol kaydirigubbakcemile3

uyuz ne karamsarlıgı beee benmı karamsarım sen kendıne baklülülülülülü

bugün de akşam oldu yaa zaman geçiyor çabucak.sınavlarım var 2 hafta sonra çalışmadım daha hiççç üff hiç bşey yapmak canım istemiyor canımmm

aybuer oden borc bısey olmas dıyı zmn cok cabuh gecıyy dıyınce aklıma dırek sen gelınkaydirigubbakcemile3 yalan mı
yarın 200 olcak gunun carsamba 199 ohh zmn su gıbım akıp gecıyy

oy anam nasıl bi gündü bugün yaaa...yoğun ötesi...geberdim-tatlicadiarzu-
ben yavaştan eve gidiyom kızlar yarın sabah görüşürük inşallah..kendinize iyi bakın öptüm efemmmŞeniz

Kızlar çok yorgundum dayanamadım dinlemeye gittim biras.öncelikle hepiniz sağolun canlarım :) sevinçlerimizi paylaşmak ne güzel birbirimiz için sevinmek.
Böcüğüm markası bosch.bizde kız tarafı fırın çamaşır mak bulaşık mak ve diğer ev aletlerini alır.bit tek buzdolabını erkek tarafı alır.ben fırın çamaşır mak bulaşık mak üçünü toplam 2000 liraya aldım.amma borç bulup nakit parayla gittim burdan.sağolsun dayımlar yardım etti.mikrodalga da 148 idi 140 liraya aldık.fön makinesi güneşlide koçtaş mağzasının alt katında Darty varmış.ordan 50 liraya aldık.böyle işte.iyiki de burdan borç toplayıp gitmişim.çünkü ordan taksit yaptırsam daha pahalıya gelecekti herşey

Abba hoşgeldiniz kızlar.

hoşbulduk canım sağol a.s. a.s.
aldıgın çeyizler hayırlı olsun iyi gunlerde kullanma dilegiyle..
bizde buzdolabını arcelıkten alacagız 4264 tms :)
bulasık bosch 55dk kısa yıkama özellıgı olandan..
camasırda profilo 7kgluk

gunaydın kızlar ıyım hemde cokkk ıyıyım ayy bugun converse lerımı gıydım ustunede yeşil badımı gıydım daha ustumede uzun asker yesılı bır hırka aldım yanı monttt gıymedım ayy cok guzel bugun hava bende bomba gıbıyım valla...
sızler nasısınız?
he bıde şafak 200 yarın 199 olcek:1shok:

günaydın kızlar,aşkımın durumu iyi doğal olarak bende çok iyiyim çok şükürr :))))))) sizler nasılsınız..
kızlar nişanlım askerde bir arkadaş bulmuş ki sormayınn :)) ark.nın fatihte tanıdığı bir gelinlikçi varmış çok güzel dikim yapıyormuş,nişanlımda orda diktiririz dedi bana,sonra altınyıldız satış müdürü arkadaşıymış,damatlık da hallettik dedi,gerçi babamın da sarar da ark.ı var hep ordan alıcam diyordu ama tabi nişanlım ne isterse onu alıcaz.bide o ark.nın kendisi mobilyacıymış,portmanto mutfak dolabını da çok güzel yapıyormuş,daha önce örrnekleri de varmış gidip bakıcaz...ben herşeyi hallettim burda sen kafanı yorma diyorr:)))))

minilya böcük lady hoşgeldinis....a.s.
minilyam hava süper maşallah artıkın bahat geliyi galibaa.s şafakın da erimeye başladı bak zaman geçmiyo diyodun bi de
ladycim valla nişanlın ballıymış maşallah gelinlik damatlık önemli ayrıntılar sonuçta
böcüküm sen nettin bakim işler nası

mınılyam gecıyo işte su gıbı zmn valla nasıl gecıyo delırmemek elde deıl doğum gunume cok az kaldı 22 olcam yaşlandım artık:çok üzgünüm: dıe uzuluyom

dasılvadıdo cok şükür işler ıyı cnmcım bulusma var onun ıcın para koydum kenara bu haftada avans alcam onuda koycma kenara bulusmada harmamam ama yanımda kalsın bulusmadan bıgun sonrada evkura oderım
bugun hava cok guzel ama aksam ölcam sandım

Günaydın kızlar.ben geçen hafta dondum istanbulda.şans işte benimki de :) Lady hadi gözünaydın canım hallettiniz gözüyle bakabilirsin işlere.böcüğüm minilyam dasivaldidom nassınız canlarım

senınkı cok girişken bırıne benzıor :)))

benımkıde işi gereği öle ama bı kötü yanı var ıste cok konusuolar :))) dermısım:)))
ama nişanlıma göre ben daha cok konusuyormusum:)))

bu arada aklıma bısey geldı sımdı bende satıs danısmanı olarak calısıorum ya bı musterıye gıttık neyse cek tahsılatıda var bızım patron ılk baktı şöle bankaya dedıkı ben dedı senı beklıorum restoranda dedı neyse tabı patron bılıo cok beklıcemı cunku cok sıra vardı öle böle deıl..neyse bı beyfendının yanına gıttım cok özur dılerım dedım ışim acıl zaten hemen anladı tabı tabı gelın dedı tabı kımseye caktırmadık yoksa anlasalardı butun gbanka musterılerı ıtıraz ederdı neyse beyfendının nosuyla hemen çeki tahsıl ettım ve beyfendı sağolsun çeki tahsıl edene kadar yanımda durdu.daha sonra tşk ettım cıktım bankadan neyse patronun yanına geldım patronum şokk:1shok: dedı nasıl cıktın sen o bankadan ben dedım cıkarım:))):jeyyar:hihoyyyt
durumu anlattım..gulumsedı:)))

lady cım senınkı yanındayken senın sırtın hıc yere gelmez valla baksana askerde de bulmus hemen gelınlıkcı neyimm...delikafadulden

böcüküm sen yaşlandıysan ben öleyim yani şu 25 yaşında halimlen:mymeka:
roselinim hoşgeldin balım seni gördük daha iyi olduk canum:1hug:

Günaydın kızlar.ben geçen hafta dondum istanbulda.şans işte benimki de :) Lady hadi gözünaydın canım hallettiniz gözüyle bakabilirsin işlere.böcüğüm minilyam dasivaldidom nassınız canlarım

cnm ıyıyım asıl sen nasısın nasıl gıdıo hazırlıklar neyımmm

lady senınkının masallahı var cnm

ben mıdemı üşüttum sanırsam saat 2 oldu uyku uymadım ama heryerım dokuluyo resmen ağlıycma nerdeyse mıdem acayıp bulanıyo en nefret ettığım sey mıde bulantısıdır saatlerce gecmedı neyse annemı uyandrdım yanıma yattı ohh cnm annem yaa 1ay sonra gtcek ben napcam aylarca onsuzneysem su ısıttı karnıma koydum bırden kapağı acıldı sıcak su karnıma dokuldu yandım ama cok fazla sıcak deıldı baya sure gecmıstı
yanı gece çok kötuydum annem yanımda olmasa napardım ya o yuzden annenızın kıymeını bılın ben yılda bı kac ay gorebılıyom nasıl evlencem bılmem zaten anneme olan özlemımı dusununce uzak olan goruculer kabul etmıyorum cnm anneme yakın olsam hep

Sağolasın Abbacım
Benimde fikrim arçelik almaktı.ama gezdik dolaştık baktık bize en uygunu bu modeller oldu.bide büyük beyaz eşyaların hepsi aynı marka olsun dedik.sonuçta bunları aldık işte.sanırım fiyatıda iyi oldu.o kısa yıkamalı bulaşık makinesini satıcı önerdi bize.ama arada 200 küsür lira fark vardı.bende ha birbuçuk saatte yıkamış ha 55 dk da dedim.2 programlı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…