2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy deminden beri çeyiz topiğindeydim karışmıs baya orası.

böcüküm sen b ekle gelecek senin beya atlı prensin atı olmasa beyaz arAbası olur belkim:)
sen binme ilk aarabaya..

evet dasilvadidocum ben de aynı düşünüyorum huzur sağlık sevdiğim ailem yanımda olsun istemem mal mülk...

olmas bıncem onun geleceğı yok sız benı kandııyonuz hayalerımlen oynaman:roflol:

ben butun ceyısı alırm koca bulsam yeter

böcüğüm allah hayırlısını nasip etsin inşş iyi bir kısmet bulursun :)))))))

aybuercim evet allah huzur mutluluk versin,nişanlım gitmeden öncede çok ilgiliydi böyle şeylerle,sadece bende bazen biraz çok konuşrdum o da kızardı bana,zamanı gelince herşeyi halletcez diyordu :)))) sonra askerlik girdi araya biraz sersemledi :)))))) şimdi yine bu konulara kaldığı yerden devam ediyor,valla etmek zorunda da,artık zamanıda gelmeye başladı,3 yıldır nişanlıyız :)) gelince zaten 4 ayımız kalıyor allahın izniyle inşş.

lady amın cnm
masallah 3 yıldr nışanlı olmak cok zordur herhal ben dayanamazdım:jeyyar: yada o 3 yılda ceyıs yapardım

lady amın cnm
masallah 3 yıldr nışanlı olmak cok zordur herhal ben dayanamazdım:jeyyar: yada o 3 yılda ceyıs yapardım

kaydirigubbakcemile3 evet canım sen kesin yapardın,ama ben yapmadım fisfisfis,mecbur canımm ya böyle oldu,ama tabi biz kafadan 4 yıl üniversite okuduk zaten,3.sınıfta nişanlandık,çalışmaya da başlayalı 2 yıl bitti, anca para biriktirdk falan,o zaman içerisinde işte yavaş yavaş yaptım ,ama tabi yinede hala ufak tefek eksiklerim var

azmınıze hayran kaldım anacım Şeniz hersey olur tatlım ya benım yapabılcem bısey varsa de eksık tamamlayabılırım yanı
bulusmaya gelınce japon pazarına getrsem senı süper seyler var ama bızm evın orda hemde cok ucuz

arkidişlerrr ben eve gidiyom ufaktan...akşam belki evden girerim ama belli olmas
hepinizi öpüyommm yakşamlar kızlarrr

kızlarrr sakın resımlerınızı koymayın sıteye bak ben koymuyodum ya nişanlımda kızıodu valla haklı kızıomus kızlar resımlerınızı calıp fotoshop yapan kısıler varmıs yaz topıgıne gırın mıssraa lınk vermıs ordan gırıp olanları okuyabılırsınız..

benım albumlerımı sadece yonetıcıler sız görunuyonuz
ayy sımdık ıcıme kurt dustu hee

hiiç bilmyrumm,bidaha olsa bidaha yapamam zaten:))) o an ani bir hareketle yaptım :))

öle oluo zaten..mesela benımde lıse anılarımdan bı tanesı geldı aklıma bı kul yutmazımız vardı hıc kopya cektırmezdı onun dersınde tam sıranın arkasına kopya yazdım ama kagıda deıl sıranın arka kısmına yanı öndekı arkadasın yaslandıgı tahta kısma ve masayıda cektım sımdı hoca bakıo ben masayı cekıorum yaz babam yaz sonra gelınce ayagımla masayı ıttırıorum kalbım güm güm oluo he bı yandanda arkasına dönuo kopya cekenlerı yakalıoya elımle sılıorum yazılanları delikafaduldenkaydirigubbakcemile2
ay bak sımdı hatırlayınca bıle tuhaf oluorumkaydirigubbakcemile3
neyse kazasız belasız bır 50 metre dersınıde atlattık (boyu kucuk oldugundan 50 mt de dıoduk hatta sınıfın bıcırıgıydım hoca gelıo 50 mt gelıo dıe haber verıodum:) susun kımseye sölemeyınyerimseniben
dersıde sölıyım felsefeydi..ya adamın bi sözu vardı cok salakça ama sölım ali gülüo öyleyse ali de bir insandır.

neyse yazılı bıttı herkes dedı nasıl cektın valla dedım bı daha cek deyın hayatta cekmem cunku yakaladıgı kısıyı hem beter edıodu kız erkek farketmez şrakkkk yapıstırıodu :tomato:dıger yazılıda da kafadan 50 puanı unut yanı..delikafadulden

mınılya avatr yapmışsın:jeyyar:
aman sızdede hıc keyıf yoh hee
yaz geldı yenı bır aşk lazım bana:asigim:

ay kız ne öle şekıl yapmışsın der gibi..saolasın cnmcımmm

Minilya avatarın yıkılıyo süper olmuş heeeeee

tşk ederım cnmcım saolll beğenmenıze cok sevındım

ladycim maşallah 3 sene dile klay ben de kalamazdım herhalde 3 yıl nişanlı bzim 8 ay oldu ama 2 yılı bulacak nişan süresi korkuyorum allah korusun bişey lacak diye zaman geçmeyecek gibi geliyor.

böcük kız senin albümlerin varıs yeni görrdüm yazdıklarını okuyunca maşşalllah çok tatlısın makyaj sana çok yakılmıs güzelliğine güzellik katmıs.

minilya haklısın canım nette her sey olabiliyor hacker çokk ben de korkarım nete resim koymaya.

bende pek benmle nişanlımın yüzü görünmüyordu aslında ama yinede sildim resmi hemen :))
artık isimlerimz var o da çok da önemli değill :))) ya kızlar hiç sormayınn 3 sene nişanlıyız hatta evlenene kadar 3,5 sene olucak :)) ama ne yapıcan mecbur,ben 18 yaşındaydm aşkımla tanıştığımz zaman,ünivrste1.sınıftaydm,ama beraber büyüdk,hemen evlenmeyi düşünmemiz imkansızdı,ikimzde öğrenciydik çünkü..sonra iş,askerlik derken anca bu zaman zaten bende daha 24 yaşındaym,hemen evlenip ne yapıcaktm :))) biz erken nişan yaptık çünkü rahat olalım diye aileler açısından iyi oldu..7.senemize girdk,bu sefer gelip istemeselerdi laf olucaktı,kısmet böyleymiş :)))))) geç olsun güç olmasınnn..
sağol böcüğüm düşünmen yeterli,illa o gün değil başka bir günde gideriz canımm,zaten sana bişey söylym mi o gün kimse a.veriş yapmıycak bak gör :))) o kadar kalabalık olursak nasıl alıcaz,olmadı otururuz bi yerde.

günaydın kızlar şafak 199hihoyyyt
bugun havada güzel neşemde yerınde yalnız grıp e tekrar tutulmusum bogazlarım kötü öksürüyorum inş..geçer..
siz napıosunuz ?

günaydınn kızlarrrr....
amanin çarşamba oldu bile ne çabukkk-tatlicadiarzu-

ay sorma bacım ya takstlerı gelıy durmadan allah kıracı olanlara yardım etsın ınş ayy ınş benımde evım olur:1rolleyes: cok zor yoksam ıst yaşamak
günaydın kızlar şafak 199hihoyyyt
bugun havada güzel neşemde yerınde yalnız grıp e tekrar tutulmusum bogazlarım kötü öksürüyorum inş..geçer..
siz napıosunuz ?

aman gözun aydın nee kaa az kalmış öle 199-tatlicadiarzu- delı ya benıde delıyy edıy bu gız
bu arada ekımde nışan falan olmuycak vazgectım:çok üzgünüm:

çok seçici olmaya başladın sen haa sımdı nesını begenmedın cocugun..
hem nıye vazcaydın anlat bakem..

böcük minilya hoşgeldinisss:1hug:
kayınpederin emeklilik işini hallettik çok şükür...260 gğn kadar bi prim ödemesi gerekiyodu, nişanlımın şirketiyle görüştük, yardımcı olacaklar sağolsunlarhihoyyyt Allahın izniyle kasım gibi emekli olacak...:Saruboceq: oy içim rahatladı vallaha

aaaaa cok sevındım cnm o zaman sızın düğün ne zaman eylul sonu olucak mı ki?
ayyy ya inşş cok uzamaz yaa ben kendımden bılıorum ekımın 10 unda tarıh olmasına ragmen cok uzunmuş gıbı gelıoo hanı sen oraya yazmıssın ya 8 ay bılmem kac hafta dıe aslında bende yazmıstım takvıme 9 ay 10 gunu bıle adım gıbı hatırlıorum 8 aya dustugunde sevınmıstım ama suan 8 ayı göze alamıorumm umarım anlatabılmısımdır sakın yanlıs anlama..
ama tabıkı herseyın hayırlısı Allah ım sabrını verıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…