2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Iyi haftasonlari sonbahar gelinleri,
keyifler nasil bakalim? a.s.

bugün sakin geçmiş burası.roselin nerelerde gerçekten kızlar ben de merak ettim nehir online oluyor ama bu baslığa uugramıyor çoğu zaman da roselin gelirdi buraya...

iyi hevincim sen nasılsın?

aybuercim bende anlamadım hakkaten en son gördüğümde morali bozuktu,nehir de uğramıyor artık evet..

iyi akşamlar kızlar...
bugün şekerim düştü biraz galiba...halsizim baya bi...pc başında dinlenmeye çalışıyom...tikkat edin kendinize. sağlık önemliii

gunaydn
zenku cnm sordum 850 tl peşın perdesız ama uygun perdede yapıyorlarmış
cok pahalı ıcındekı nevresım sadece 250 tl zaten sordum senın ıcn bı harıka ama cok pahalı ya

çok teşekkürler canım
pahalıymış cidden güzel olduğuna eminim ama yaa

Iyi Pazarlar sonbaharin en güzel gelinleri a.s.

iyi hevincim sen nasılsın?

Eh iste canim idare eder, bu aralar yine duygusalliga bagladim cok özledim askimi ondan galiba :çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar...
bugün şekerim düştü biraz galiba...halsizim baya bi...pc başında dinlenmeye çalışıyom...tikkat edin kendinize. sağlık önemliii

Canim cok gecmis olsun, umarim simdi biraz daha iyisindir, ayrica gecmisi biraz okudumda basiniz sagolsun canim :çok üzgünüm:

Benimde iki hafta önce dayim vefat etti, hastaydi oda aylardir hastaneden eve evden hastaneye yasadi, Allah ahiret alemine göcen yakinlarimizi rahmet eylesin, nur icinde yatsinlar (Amin).

Kizlar bu arada listemiz var mi bizimde? Yoksa hemen Sonbahar listemizi yapalim ne dersiniz? :1hug:

Kızlaaarrrrr canlarım çok özledim sizi.dasivaldido nişanlının annanesi vefat etmiş.başınız sağolsun.Allah göstermesin bi daha böyle üzüntü hiçbirimize.Abba Zenku hoşgeldiniz kızlar.böcüğüm hala maaşını vermediler demi ama inşallah hareketlenme başladı piyasada.kaç gündür hatta bir haftadır yokum daha yeni farketmişiniz :dilcikar: Neysem affettim ben sizi çok özledim.ben sonbahar gelini deeilim ama burdayım seviyom işte.neden yoktum anlatim.geçen pazar günü istanbula gittim.nikah işlemleri için gitmem gerekiyodu.bende annemel gittim.orda elime net geçmedi ki sizlere haber vereyim.Çok koşturmacalı bi hafta geçirdim.hergün sabahtan akşama kadaar uğraştık nikah işi çeyiz işi ... daha da bitmedi tabi.nikaha yakın bi daha gitmem gerekecek

Hosgeldin canim a.s.
Nikah gününüz belli oldu mu?`
Simdiden hayirli ugurlu olsun Allah mutlulugunuzu daim etsin tatlim
Bilirim o nikah islemlerinin insani ne kadar yordugunu biz gecirdik nikah faslini cok sükür :Saruboceq: ama tatli yorgunluklar bunlar canim hele bide nikah masasinda imzayi atarken var ya mutluluktan ucuyosun :sm_cool:

günaydın kızlar mutlu haftalara.s.
roselincim Allah tamamına erdirsin gülüm, bizim tarih biraz ertelencek galiba ama geç olsun güç olmasın dimişakkıdı
heee bu arada kızlar önümüzdeki ay aşkımla 1.yıldönümümüz ne yapsam romatik bulamıyom bi türlü yaaa

gunaydınmirmirmirmir
nasılsınız kızlar
roselın h geldın cnm bız senı merak ettık ama senden ses cıkmadı :mymeka: neysem asıl bız senı affettık
nıkah gunu aldın mı cnm hayrlı olsun darısı basıma:Saruboceq:
dasılvadıdo benımde doğum gunum :lepi: ama özel gunlerden hıc anlamam tatlım
hevın zenku h geldınız kızlar
mınılya aybuer lady ranunu yok daha

kızlar bugun hastayım ( bogazlarım sıstı ve cok acıo az once saglık ocagındaydım ılac neyın aldım sımdı eczaneden cocugun gelmesını beklıorum ılacları getırecek..

sız napıosunuz?he bu arada haftasonu cumartesı askımla gorustuk askımla dondurma yedık sanırım o dokundu bana ((ama demıstı almıyım havalar ısınsın öle demıstı ıste dınlemedım..neyse praktıkere gıttık gezdık sonra eve geldık 4 te ıste..pazar gunude evdeydım arkıme gıttım konustuk sohbet ettık sonra converse nın fabrıka satıs magazasına gıtmeye karar verdık bıde öle yuruduk ters bı yerde oldugu ıcın ıkı vesaıt fakat yurumeylede gıdılebılır uzaklıkta neyse yuruduk yuruduk gıttık converse aldık ıkımızde ben asker yesılı krem rengı karısık begendım satıscı kısı de yenı devır almıs orayı bıze converse begendırene kadar ne cektı garıbım :)))
neyse ben aldıktan sonra bı baktım karsı yerde bumbuyuk benım aldıgım converse nın resmı var dedım aaa bak ne gzuel duruo benımkınden dedım adam da dedı harbı senın converse nın resmını koymuslar sımdı daha cok ıcıne sınmıs olmalı dedı :)))
uzun zamandır kendıme ılk defa bı sey aldım yaa:)))

günaydın bayanlar.
cumartesi akşamı istemeye geldiler biliyorsunuz hihoyyyt . beklediğimden çok daha güzel geçti. karşı taraf bizden daha heyecanlıydı.sanki biz erkek tarafı onlar kız tarafı kaydirigubbakcemile3 . beni isterken aşkımın babası çok heyecanlıydı elelri titredi nerdeyse kahveyi dökecekti. az kişi olduğumuz için güzel muhabbet oldu. sıcaklık oldu. iki ailede birbirini sevdi. aşkımda tekrar aşık olmuş :asigim: çok güzelmişim o akşam. hep bana bakarken yakaladım sırnaşık şey . :dance: sevdiğim çikolatalardan ve çiçeklerden getirmişlerdi . çok güzeldi herşey çok.
babam vermedi bi düşünelim dedi kaydirigubbakcemile3 tek istemeyle kız verilmez bizde

mınılya hayrlı olsun cnm
bende alcam ama ancak bı kac ay sonra
bızm ordada japon pazarı acıldı harıka seyler var
dun cıps tabağı aldım yığenım ıstedı ona verdım bugun bıkac sey alcam ama cok pahalı seyler deıl ama ıyıkı acıldı super ya ınsan herseyı almk ıstıyo
2360 tl kaldı borcum kaydirigubbakcemile2 onada şükür

2360 mı kaldı:1shok: kız nıttın sen öle bu ne borcu..
ayy benımde 1460 var ya ıste converse te aldım felan daha fazla borcum oldu yanı..
ama nısan ayı ödeme yaptıktan sonra 1200 tl borcum kalıcak

2360 mı kaldı:1shok: kız nıttın sen öle bu ne borcu..
ayy benımde 1460 var ya ıste converse te aldım felan daha fazla borcum oldu yanı..
ama nısan ayı ödeme yaptıktan sonra 1200 tl borcum kalıcak

unuttun mu
3000den fazla ıdı ocaktan sonra ısler kötulestı aylıkları alamdık yavas yavas odedım gecen gun dedım daha 2580 tl dıe arcelık odedım 220 tl 2360 tl kaldı:çok üzgünüm: cok deıl demı suanda param varda bulusmaya saklıyorum lazım olur o gun para alamazsm dıe

pasta hayrlı olsun bacım :asigim: ahh ahh bana ne zmn sıra gelcek ama once borclarım eksıklerım bıtsın öle yanı 2 3 yıl sonra mumkunse:jeyyar:

kızlar günaydın..
hevincim bende aşkımı çok özledimm yaaa şafak 54.. neyse az kaldı avutuyorum artık kendimi
roselincim hoşgeldin,hayırlı olsun canım:1hug:
pastacım seninde hayırlı olsun,hadi atlattın ilkini,bi kere daha mı gelcekler şimdi:1rolleyes:
minilyacım seninde converslerin güle güle kullan,bende geçen sene almıştım dün çıkardım sildim bi güzel,aşkımla beraber almıştık ikimizinkide aynı,ah ahh gelsede yine giysek beraber,bak yine aklıma geldisenağlama
böcüğüm sen nasılsın,seni atlamıyorum bak :))
bende h.sonu alışveriş yaptım biraz,çeyizim için tepsi aldım,havlu aldım ayak havlusu pullu aldım misafirlik için,sonra adidastan eşofman takım aldım 2 tane,o da çeyizime,bi daha ki ay gelsin allahın izniyle o zaman tekrar alışverişe çıkıcamhihoyyyt

lady atlamıycan nan tabe:mymeka:
ben senı atlıyom mu
hayrlı olsun aldıkların cnm

ay ay ay herkesler gelmiş efenimm:1hug:
pastacım Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla
minilyam güle güle kullan aldıklarını ben de beyaz converse giyecem gelinlik altına...ama bu gidişle aralıkta olcak düğün...bi tarafım donacak heralde:roflol:
ladycim sen de aldıkalrını iyi günlerde sağlıkla kullan inşallah canım
böcük sen de inşallah tez amanda kapatırsın borçlarını yevrum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…