- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
aaaaa cok sevındım cnm o zaman sızın düğün ne zaman eylul sonu olucak mı ki?
ayyy ya inşş cok uzamaz yaa ben kendımden bılıorum ekımın 10 unda tarıh olmasına ragmen cok uzunmuş gıbı gelıoo hanı sen oraya yazmıssın ya 8 ay bılmem kac hafta dıe aslında bende yazmıstım takvıme 9 ay 10 gunu bıle adım gıbı hatırlıorum 8 aya dustugunde sevınmıstım ama suan 8 ayı göze alamıorumm umarım anlatabılmısımdır sakın yanlıs anlama..
ama tabıkı herseyın hayırlısı Allah ım sabrını verıo.
yevrucum 12 aralıka erteledik biz maddi şartlardan dolayı...şimdi nişanlımdan başka evde çalışan kimse yok kayınbirader mayısta asker...yangından mal kaçırır gibi zor durumda kalacaklarını bile bile evlenmek içime sinmezdi...ama şimdi içim çok rahatladı şükür...bana zaten zaman su gibi akıp gidiyi:roflol: beklerim ben sorun deel:roflol:
dasılvadıdo bacım cok sevındım yaa ohh ne guzel
mınılya sana zmn gecmıyo ama bıze gecıyo ondan yane bız cok rahatız sımdık sıze neden ıstemedığımı anlatcam az bekle helen gelıyom
tam kesın net tarıh bellı oldu mu konustunuz mu cnm?olsun ya kısmet eylul u bekleyen aralıgıda bekler arada ne kadar bı zaman varkı?hem bız evlendıgımız zaman sana tecrube olaraktan paylasımlar yaparız:)))
bencede evlenmek cok kolay deıl helede tek kısıyse cnm benım nısanlımda tek kısı suan evde ve tek basına yapıcak düğününü.o yzuden senı en ck ben anlıorum..
evlenmen ıcın rahat bı 20 bının olması lazım ama tabı sadece nakıt olaraktan bu mıktar yoksa daha fazla gıdıor..
Allah herkesın yardımcısı olsun..
bu arada zaman cabuk gecsınn yaa mayıs gelsınbenneyaptımki
canım bizimkilerle konuştuk, kayınvalidem de bugün köyden dönecek onlarla da konuşacaz onlar da okey verirse-ki verirler bence- işte haziran gibi en geç salonu tutmak lazım
Allahtan benim kenarda az da olsa param var, aralık ayına kadar maaşımdan artırıp üzerine ekleyecem inşallah az çok bi ihtiyacımızı görür en azındana.s
cnm benım borclarım oldugu ıcın artıramıyorum bır ıkıncısı de cok az maas alıorum((
sadece borclarımı öduyorum suan ama tabı bazen satısta calıstıgım ıcın prım mırım olayları oluo prımlerımı kenara atmaya karar verdım bu ay 500 gıbı bişi kenara atıcam inş..daha fazla satıs olur da kenara para atabılırım ve onlara dokunmıcam düğün yaklastıgında cıkarıp aşkıma verıcem 500 bıle bızım ıcın o zaman cok degerlı bı para olucagı kesın :))):jeyyar:
kızlar günaydın,dasilvadido cnm sevindim senin adına tarih belli olmuş,tabi cnm rahat rahat evlenmek varken hem niye sıkıntıya girceksinz,allah hayırlısını nasip etsinn hepimiz için:Saruboceq: zaman bana da çok çabuk geçiyor,mart nerdeyse bitti,hep martı gözümde büyütmüştüm,ama inanılmaz çabuk geçti..nisanda bitti mi zaten sonrası mayıs birtanem gelicek mayıstahihoyyyt kızlar bellonadan bir takım beğendim zen koltuk takımı ve yemek takımı çokkk beğendim yaaa...
bence de minilya değil 500 valla ben mont cebinde 50 lira bile bulsam nasıl seviniyom bilemezsin:roflol: inşallah bol bolll satışların olur da güsel bi miktar biriktirebilirsin bacım:1hug:
ladycim teşekkür ederim senin de çok az kaldı nişanlının gelmesine Allah kavuştursun canım...
bellona da gerçekten çok güzel modeller var benim de gözüme kestirdiğim bikaç şey varsositososito
sağol canım,aminn:Saruboceq: evet bellona daha sportif,istikbale de bakıyrm ama çok ağır klasik modeller var..minilyacm valla çok iyi almışn ben geçen sene 90 mlyona almıştm...
cnm bu sekılde almak daha guzel yenı converse lerde vardı onlardada yuzde 35 ındırım var tabı fıyatı bıraz ucuktu 169 tl ye begendım baktım cok pahalı vazcaydım ondan..
ama guzel yanı gıdıp bakmanızı tavsıye ederım alan tıcaret dıe gecıor artı converse faturası aldıgından ıtıbaren 3 ay garantısı var snaırsam yırtılırsa vss degıstırebılıosun karayollarında yerı ılce olarak gazıosmanpaşa...ama cok ters bı yerde kalıor sölıyım tek basına gıtmeye kalma sakın ha cunku ben bı ara yanlıs otobuse bınıp oralarda ınmıstım abımı aradım aglaya aglaya hemen geldı aldı arabasıyla..
yanı gıdebılmen ıcın kesınlıkle yanında bırılerı olmalı..
minilya bunu paylaştığın çok iyi oldu yevrum ben de gelinlik altına converse alacam inşallah...yazın da bi tane daha almam gerekebilir artıkın nişanlımlan giderim:asigim:
cnm sen almaya karar ver beraber gıderız :)))
bu arada askım aksama yanıma gelıcek işten askım alıcakmıs oleeeyyyyyyhihoyyyt
aaa bak öyle de olur gız hoşuma getti bufikirkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar,aşkımın durumu iyi doğal olarak bende çok iyiyim çok şükürr :))))))) sizler nasılsınız..
kızlar nişanlım askerde bir arkadaş bulmuş ki sormayınn :)) ark.nın fatihte tanıdığı bir gelinlikçi varmış çok güzel dikim yapıyormuş,nişanlımda orda diktiririz dedi bana,sonra altınyıldız satış müdürü arkadaşıymış,damatlık da hallettik dedi,gerçi babamın da sarar da ark.ı var hep ordan alıcam diyordu ama tabi nişanlım ne isterse onu alıcaz.bide o ark.nın kendisi mobilyacıymış,portmanto mutfak dolabını da çok güzel yapıyormuş,daha önce örrnekleri de varmış gidip bakıcaz...ben herşeyi hallettim burda sen kafanı yorma diyorr:)))))
he bıde şafak 200 yarın 199 olcek:1shok:
yevrucum 12 aralıka erteledik biz maddi şartlardan dolayı...şimdi nişanlımdan başka evde çalışan kimse yok kayınbirader mayısta asker...yangından mal kaçırır gibi zor durumda kalacaklarını bile bile evlenmek içime sinmezdi...ama şimdi içim çok rahatladı şükür...bana zaten zaman su gibi akıp gidiyi:roflol: beklerim ben sorun deel:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?