Hevincim teşekkür ederim bitanem.en güzelleri senin olsun.gelinliğin etek kısmı bence de daha güzel olabilirdi.siz bi daha dolaşabilirseniz birlikte eminim daha güzel bi model beğenirsiniz ortaklaşa :teytey:
he bıde fatıh cok pahalı yaa ben bı nısanlık beğendım orda dıktrcektım 1000 tl aşaği dıyen olmadı ben 400tl dıktrdım hatta satın aldım
hemde burdakı modacının aynı zmnda ordada tukkanı varmış dıo semte gore tabıkı değişıyo
bıleesın keske yakın olsak ben sana yardımcı olsam HEVIN
ı aksamlar ben kacar
hevincim gelınlıgın çok guzel canım a.s. zarif duruyor yani..
bu arada kızlar gelınlıklerınızın dıkımı yada satın veya kıralık alım gbi ne zaman baslıyorsunuz ? ben mayısta dıkıme vercem istedıgım gelınlıgıde..
Minilya beni yazmıyon ben sonbahar evlenmiyom diye mi :dilcikar: Hevincim teşekkür ederim bitanem.en güzelleri senin olsun.gelinliğin etek kısmı bence de daha güzel olabilirdi.siz bi daha dolaşabilirseniz birlikte eminim daha güzel bi model beğenirsiniz ortaklaşa :teytey:
ben nerdeyım şeker ?? AA olmadı bak sıncıeklliimm bende kendimi.. :)
hevincim gelınlıgın çok guzel canım a.s. zarif duruyor yani..
bu arada kızlar gelınlıklerınızın dıkımı yada satın veya kıralık alım gbi ne zaman baslıyorsunuz ? ben mayısta dıkıme vercem istedıgım gelınlıgıde..
Bu arada listemizin yeni hali :teytey: (Roselincim dügün tarihin neydi canim senide ekleyelim sonbaharda evlenmesen bile bizdensin sende :1hug:
abba 22.09.09 & 26.09.09
The_Lady_legend 10.10.09
minilya 10.10.09
hevin 17.10.09
ranunu 31.10.09
dasilvadido 12.12.09
böcük mesela ben de gelinliği alma taraftarı değildim ama nişanlım çok hevesli ve ısrar etti bu konuda ben de kabul ettim napim...ama bindallıyı yüksek ihtimal kiralarım, abiye için de bizim burda bi sürü uygun mağaza var oralardan ayarlarım bişeyler daha hesaplı oluryerimseniben
uyy genelde kadınlar ısrar eder ama senınkınınde bı bıldığı var dımek yoksa evlılık yıldonumlerınızde mı gıydırcek:jeyyar:
ben kına gecesı ıcn zumrut yesılı bı abıye ıstıyorum bındallıyıda kına yakılırken gıymek ıstıyorum :asigim:
valla böcük olabilir heee neler geçiyi kimbilir aklından demi:icecream:
ben daha abiye rengi düşünmedim hiççç..anam daha 8 ay var gerçi her ay bi renk düşünsem çıkamam işin içinden:roflol:
benimde benden çok nişanlım istiyor gelinliği satın alalım diyor,öyle şeylere çok önem veriyoruz,düşünün ki biz ilk beraber yediğimiz dondurma çubuklarından tutunda,ilk beraber edirneye gittiğimz otobüs biletlerini,ilk sinemaya gittiğimz biletleri ,6 sene önceki artık hali kalmayan beyaz kazağımla, kotumu bile saklıyorum,çünkü onunla ilk tanıştığımz zaman onlar vardı üstümde :)))))) daha da bir sürü şey :))))
böcüğüm bende 2.sini çokk beğeniyorum,bende kına için zümrüt yeşili yada tatlı kırmızı istiyorm,bakalımm.bir sürü ark.ımın kına için bindallısı var içlerinden beğenip alıcam,çünkü ben sade kına yakılırken giycem onun haricinde hemen çıkarıcam bindallıyı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?