2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hoşbuldum roselinim.
Beyaz eşyalarını gördüm çok güzeller. Bosch tu dimi markası. Özellikle çamaşır makinana bayldım.
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.

Hee öyle gardaş. Napak almam gerektiğinin farkna vardım. Çünkü al al bitmeyecek gibi duruyor.
En şok parada bu ufak tefek görünen şeylere gidiyor. Dedim almaya başlayayım bari çaktırmadan.
Nasılsa eksilmez eksikler :roflol:dimi

yanı eksıkler eksılmıyo bızım önrumuz gdıyy
aksam enıstem dıo ceyısıne plazma al dıe nıe dedım cok ucuz nasılsa koca yok ayrı eve cıkar kullanırsın dedı:roflol:
olm dedım sen evelndığınde 30 yasındaydın ablam almasa evde kaldın bee:roflol:
yk yok dedı cok ucuzladı al de get be dedım baslıkta verım kocaya ıstersen dedım

nehircim hosgeldın balım özledıttın kendını yaaa nerlerdesın sen bak en son 7 ay 5 gun kalmıstı bak sımdı 6 ay 14 gun kaldı

eeee haklı sölemıs sen yakında baslarsın plazma mılazma sonra derken ev duzersın kocada sadece eve gelır oturur :roflol:

kız ben sana dıom alma daha bısı..gerıye kalanıda bı zahmet bırakta gocan olucak sahıs alsın

kızlar bu iki gelinliğin karşımını yaptırcam :)))))

modeller çok guzel valla tercih yapmak zor gibi duruyor yerimseniben
2.sının etegiyle 1.sının ust kısmı bence guzel olur gibime gelıyor a.s.

birde aklıma gelmısken kısslar.. gelınlıgınızı bembeyazmı mı? kırık beyaz mı ? yoksa krem mı dusunuyorsunuz??

ben krem dusunuyorum yada kırık beyaz..krem bulamazsam yani. kafamçokkarıştı

:roflol: Eyi demişin böcük.

Ooooooooooo minilyam 6 aya düştümü ayy nerdeyse 5 e düşecek. Kızım panik olmaya başlayabilirsin bence eyvah az kaldı nasl yetiştireceğiz diye.
Sen gelsin diye heyecan yaparken bakalım gelince ne yapacaksın??
Senin hazırlıklar nasıl gidiyor bakam?

hevin [/QUOTE]sagol canim benim ama almicam onu nisanlim begendi sadece ben kabarik istiyorum :asigim:
valla bende trde olsaydim agustos gibi baslardim herhalde ama öyle bi imkanim yok malesef dügünden bir hafta önce almam lazim gelinligi bakalim artik hayirlisi insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

[/QUOTE]

ay canım sen yurtdısıymısssın.. kafamçokkarıştı yenı goruyorum kusura bakma a.s.
senın işin bizden zor valla hepsını 1 haftaya sıgdırcaksın yanii hayırlısı olsun canım benım :1hug:
niaşnlınla aynı kafada olduktan sonra teferruata pek takılma derim yerimseniben yada senın netten beyendıklerın varsa nişanlına gonderebılırsen fotoları ona uygunda bakabilir
bu arada sen turkıyeye mı gelın gelıyorsun yoksa nısanlın mı yanına gidicek?

nehır aman sus zaten hergun başımızın etını yıyo zmn gecmıyo dıe :roflol: panık halı var son 7aydr onda zaten

mınılya bacı yok daha neler ben adetlerımızın uzerıne gorevlı oldum seylerı alıyorum valla daha alcaklarım var offoff

abba ben krem ıstıyorum kırık beyazda olabılrı ama krem bulamazsam(sankı yarın evlencemde)

abba ben krem ıstıyorum kırık beyazda olabılrı ama krem bulamazsam(sankı yarın evlencemde)

nie öle dion kıss evlencen tabee... Allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın :Saruboceq:
daha nasibinin zamanı gelmemıs ama bı gelse bızden once yolcusun zaten hepimizi sollayıp gecersın aha suraya yazarım..

ımkansız bacım
gecen yıl 2008 yaz evlencekler topıcı vardı bende lıstenın en altındaydım bıde arsıma vardı benım altımda hepsı evlendı hamıle olan bıle var arsımada 3ay sonra düğün yanı bızden gectı

:roflol::roflol:
Vah bize vah böcük ..Ayy Allah'ım yaa halimize bak.
Benimde hayali düğünümün hayali gelinliği ya kırık beyaz yada krem..Çok daha asil duruyor bence:roflol:

hayırlısı olsun kuzum ,sen karamsar takılma bakem..
ee sen benı bılıyosun 2009 yazı temmuzun basında dugunum olcaktı sımdı eylule kaldı yanı kesın bişey demek yanlış dimi böcüğüm.. sen sımdı dıyorsun erkekım varda sankı evlencem dıe ama benım varda değişen bişey mı oluyor baksana habıre dugun tarıhını gerıye atıp duruyoruzz :roflol: :roflol:
Allahım hepimiz için hayırlısını versın bacılar..

Ayy varya böcük çok heyecanlıyım. Çok güzel şeyler aldım. Eve gitmeye sabırsızlanıyorum yaw.
Tabi önce bunları nasıl götüreceğim sorununa çare bulmam lazım.

bencede sen
ne aldın laa kac tl verdın
ne demek nasıl anan kızıyo mu benım anam gıbım

Yok kızz nasıl taşıyacağım manasında. ÇOk vermedim bee söyleyemem. Eniştemin dükkanından, yani çalıştığım dükkandan aldım. Bunca zamandır istemedim almak bugün bir aşk geldi. Annemde al tabi ne duruyorsun deyince. Bugün doldurdum poşetleri

bız yetıstırırız kız merak etme askım paraları bırıktırıo dermısım..
ya Allah yardımcımız olsun bakalım mayısta baslıcaz ya mobılyaları almaya hazırandada tadılat baslıcak ayyy heyecanı sımdıden sardı asıl ben o telasa gırmek ıstıorum o zaman aha sımdı anladımkı gıdıorum dıcem ama suan hıc evlencem havası yok bılıomusun bazen annem hatırlatıo mısafır dıo bana( o zaman hatırlıorum o kadar..

cnm hazırlık yapmıorum suan bı tek ceyızle ılgılı kısım devam yanı annem saolsun yapıo:))
onun dısında borclarımı öduyorum ıste ıns bıter yaa bıktım borctan bıtırene kadar yemınlıyım bişicik almıcam ceyızıme:)))

ben gelinliğimi kesin beyaz isterim zaten benm istediğim modelede beyaz güzel olurr,,bende bu ay pek bişey almadım ama bir daha ki ay baya bişey almayı düşünyrm,büyüklerden bi elektrk süpürgem kaldı,onu alıcam,sonrası ıvır zıvır alırım artık..ben herşeyi peşin alıyorum,hiç borcum yok o yzden rahatım,param oldukça alıyorum,almadğm ay para biriktrym..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…