nehır mınılya anlamaz ılla evlenmek ıstıyo ama bılse bugunlerı bıdaha yakalamaycakstres yapıyy cok bı bakmış ogun gelmış gecmıs cocukları olmuşş
ohoo zmn su mısalı valla bana suan
nan öle demen benım borcum cok ama bıdaha asla takstle almıycam
Evet böcüğüm taksit alırken iyi gibide öderken korkunç birşey.
Onu ödediğin için ilerki aylardada birşey alamıyorsun.
Gerçi almak içinde başka çaremiz yok. Ama sen büyükleri zaten bitirdin sayılır.
Bundan sonra taksit yapmadanda alırsın kalanları inşallah..
Bu arada zaman çabuk geçiyor dedinde. Çeyiz topiğinin resimli versiyonu taşındıya, ona baştan bakayım dedim; adını hatırlamıyorumda bi üyenin cetvelinde bebek takvimi var. Evlenmişte hamiş bilem kalmış.
Oda bir zamanlar çeyiz gösteriyormuş bize...
hayrlı cumalar RABBIM sağlık ve huzur versın
dasılvadıdo ınş cnm alırsın pekı marka model bellı mı
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
ya mobilyada kdv %8 e inmiş üç ay için...eğer Allah yardım eder de iyi para biriktirebilirsem yatak odamı yaza doğru alabilicem galibahihoyyyt heyecanlandım şimdi
Günaydın kızlaarr hayırlı cumalar..
Böcük çok güzelmiş yatak odasının rengi. Ben dolabın sürgülerini 3 kapılı isterem bide yatağın kenarları dışa doğru olanlar varya onları çok seviyorum. Hee bide yatak mutlaka ama mutlaka alçak olacak. Kendi yatağımın bile bacaklarını kestirip kısalttırdım ben. Huy işte :))
Minilyam anlıyorum hayatım neden anlayamayalım. Ben sadece stres yapma tadını çıkar diyorum. Sıkma kendini. Tamam eğer sıkmıyorum zaten diyorsanda ozaman daha rahat olmaya çalış. Ben birzcukk sıktığını düşünüyorum çünkü.ç
Sen rahat ol Allah'ın izniyle herşey yolunda olscsk. Herşey kolaylıkla atlatlacak ve inşallah birbirinize çok mutlu bir şekilde kavuşacaksınız.
Herşeyin bir sırası işte, ev tutmak yaptırmak, içini döşemek, gelinlik, düğün vs. Hem sen salonunu bile tuttun. Günün belli yani. O güne kadar herşey biter Allah'ın izniyle.
He bide yalvarıyorum sana ya Allah verirse deme çocuk için. Şu an düşünmesende sakın deme.
İleride bunu içinden geçirdiğin için çok pişman olabilirsin.
Olması her zaman olmamasından iyidir. Her zaman her durumda hemde.
Ablamların 6 senedir olmuyor. Ve ne demek olduğunu, neler yaşadıklarını bilemezsiniz.
Tedaviler aşılamalar tüp bebek..Maddi manevi korkunç yorucu birşey..
Sen sen ol öyle deme. İleride pişman olmamak için.
Hee sen gene tedbirini al korun ama öyle deme noolura.s.:1hug: Acısını biliyorum ve yaşamanızı istemem.
Sakın beni yanlış anlama olur mu. Çocukta öyle birşey. Nasl evliliğe hazır değilsen daha önce şimdi nişanlından dolayı birden hazır oluverdin. Bebekte öyle. Ve hazır olduğun gün o sana bekletmeden gelsin inşallah.
Kızma olur mu. Dediğin başka şeylere sebep olur diye korktum sadece. Acısı çok büyük çünkü.
Lady m en iyisi canım. Senin bayağı az kaldı bence.
Bu aradaaa çeyizlerimi ekledim. Bakabilirsiniz arkadaşlarm :)
gunaydın kızlar aksam banyo dolabımızı aldık dedım ama kımse duymadı sanırsam(
Ben biliyorum böcüğüm. Çerezlik varya Paşabahçe toscana marka. Onlar aynı. Ben seninkinde görmüştüm. Aa demiştim benim beğendiğimden :))
cnm saol dıleklerın ıcın benı en ıyı sen anlıosun sanırım
bu arada cocuk ıcın tabıkıde asla olmasın demıorum nasıp kısmet Allah verırse nasıl hayır dıyebılırsın ki?
mınılya ben duydum ama yazmamış mıyım alla alla neysem özur dılerım tatlım gule gule kullan ne renk pekı kaca aldınız lavabo kısmı var mı sadece dolap mi
Minilyam kızmadın değil mi?:1hug:
Belki öyle düşünmüyorsun yada ben yanlış anlamış olabilirim ama yazıyı görünce dayanamadım birden söyleyiverdim içimden geçenlerifisfisfis.
Çok üzgünüz çok kötüyüz bu yüzden. Ondan öyle deyiverdim:çok üzgünüm:. Samimiyetine sığınyorum:çok üzgünüm:
günaydın bayanlar nasılsınz? a.s.
geçmişin hepsini okuyamadımherkes inşallah çok iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?