- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tatıle neyım gıdemem herhal cunkum yuzme bılmyom :roflol: aman benım memleketeım zaten tatıl turzm yerı bee
göreme urgup kapadokya avonos derınkutu ıhlara vadısı daha syarım yane bınerık bıde balona ohh alsana tatıl hem ordakı otellernde yuzme havusları var aılemede cok yakın ohh ben buldum yerı
ii sayılır ders çalışma stresi içindeyim ,diyorumki bunuda okuyayım şurayada bakayım çıkıcam yarım saattir bu şekildeyim yanisen nasılsın ?
bende denizi ,yüzmeyi çok seviyorum,hep dua etmişimdir,hayatımı paylaşacığm insanın da denizi sevmesini,neyseki dualarım kabul oldu,çünkü önemli olan iki tarflı anlaşmakk...dasilvadidocum sizde uludağa gidersiniz artık beraber :))) ben hep kışın evlenirsem uludağa gitme hayalim vardı :))
böcüğüm sende bulursun kafana göre birini inşş.memlekete gidersiniz :)))
şaşkın kız sana da Allah kolaylık versinn,ben hala ne zaman böyle kalın bir fotokopi dosya görsem ünivrste zamanlarım vizeler finalar gelliyor aklıma ,o kadar etkilemiş beni :)))
muhsın y.son yolculuğunda allahım yakınlarına sabır versın mekanları cennet olsun ınş
yarın iş yok gelmıyok benı oslen emı![]()
saol cnm
valla borcum olmasa hıc dusunmem ohh derım havada guzel gezerım ama bu halde sınırlerım bozuldu ınş bundan sonra olmas
kız her yerde karşıma çıkıyorsun kaydirigubbakcemile2
canlarım beğendiğinize sevindim..dasilvadidocum uğraştım ben ama resim yükleyememiştim, roselincim eline sağlık :)) canım fiyatlarına baktım bende hepsi farklı,lüks bungalow,normal bunglw,bide standart oda var,sen nerden baktım canm sitesinden mi..
muhsın y.son yolculuğunda allahım yakınlarına sabır versın mekanları cennet olsun ınş
yarın iş yok gelmıyok benı oslen emı![]()