2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar,bugün dükkanı ben açtımm hihoyyyt canm kıbrıs acapulco resort resim ekleyebilrsem eklerim süper görünyr,bide kaya artemis var yine kıbrıs ta o da çok güzel ama şehre uzak,ilk söylediğim merkezede yakın..bide dün akşan konuştuk nişanlımla kesin almaya karar verdk allah izin verirse 30 hazirana kadar ötv kdv indr.yararlanmak için mobilyalarımızı alıcaz kaydirigubbakcemile2

gunaydınlar kızlar..
cnmcım bızde karar verdık yarın rezervasyon yaptırcaz..yarın maasını alıo askım ondan yarına ertelendı ama kesın rezervasyon yaptırcaz;)
cnm dedıgın otelı bılmıorum hıc kıbrısı arastırmadım ama bakarım..bu arada bızım otelınde merkeze mesafesı 6 km fazla uzak deıl yanıkaydirigubbakcemile2
onun dısında cok uygun ıns bı problem yasamayız
bızde mobılyayı mayıs ayında halledıcez ıns cnm

Yok minilyacım çok lüks olması gerekmiyo.senin otele baktım ama fiyatını bulamadım temmuz ayı

cnm ıstersen bakarım okıs artı hemen sımdı gırıp bakıcam ama sen yınede kac gece kalıcagını sölersen ıyı olur..

böcük ben valla saate alıştım çünküm artıkın işten çıkınca hava aydınlık oluyu:sm_cool:
minilyam hoşgeldin gulum hadi bakalım rezervasyonu da yapıyonuz hayırlısıyla..sana zaman hiç geçmez şimdia.s

kızlar dun iş cıkısı sankı işte kacıyomusum gıbı geldı bılıomusunuz cok superdı yaa aksam olmadan evdeydım yaaa supperdı
ve neşem ınanınkı cok cok yerıne geldı

böcük ben valla saate alıştım çünküm artıkın işten çıkınca hava aydınlık oluyu:sm_cool:
minilyam hoşgeldin gulum hadi bakalım rezervasyonu da yapıyonuz hayırlısıyla..sana zaman hiç geçmez şimdia.s

valla canım aksıne dun nasıl gectı anlamadım dunkı havadan sonra artıq nesem yerıne geldı artı zamanda cok kolay gecıo suankaydirigubbakcemile2

roselın cnm baktım sımdı kişi başı fıyatı kara tarafı standart oda 170 tl
4 gece kalmıs olsanız 1360 tl
world kartın varsa peşin fıyata yuzde 30 ındırım oluo oda 952 tl

mınılya hadı bakım hayrlısı olsun ordan bıze el salla hee ben burdayım hıc merak etme bacım :roflol: yerıne bakarım
sız hepınız gıdın ben varım
evt ya hava aydınlık ohhh cok guzel yaa yaz gelıyo para harcamak lazım demı ya aksam bıyerlere bakmadan kosarak eve gıdıyom:roflol:

roselın cnm baktım sımdı kişi başı fıyatı kara tarafı standart oda 170 tl
4 gece kalmıs olsanız 1360 tl
world kartın varsa peşin fıyata yuzde 30 ındırım oluo oda 952 tl

Minilyam teşekkür ederim ilgilendiğin için.ama malesef fiyatlar pek uçukmuş kafamçokkarıştı sanırım biz balayına gidemicez

Kızlar hepinize de günaydınlar

http://www.acapulco.com.tr/tr/PhotoViewer.php?PHID=Img19

kızlar otel bu,bungalow evler var,bahçeli böyle 2 katlı çok süper bi yer..ama erken rez.otellerinden değil,kıbrıstaki hiç bir otel,mayısta halledicez inşş.ama..
böcüğüm koltuk takımını bellonada beğendm zen koltuk takmı ve yemek odasını..ama gidip görücem yine de tabi..bazen göründüğü gibi olmuyor,ama inşş.hayal kırıklığına uğramam..çünkü çok beğendim

Son düzenleme:
roselin hoşgeldin canıma.s. lady ben göremiyom yaaaaa şirket interneti sınırlı of yaaa merak ettimmmbenneyaptımki

my.php
[/URL][/IMG]

ışte dasivaldidocum burdan bakabilirsin Şeniz

canlarım beğendiğinize sevindim..dasilvadidocum uğraştım ben ama resim yükleyememiştim, roselincim eline sağlık :)) canım fiyatlarına baktım bende hepsi farklı,lüks bungalow,normal bunglw,bide standart oda var,sen nerden baktım canm sitesinden mi..

herkes ogle tatılınde anlasılan bende unitemı bitirp öyle gelım demıstım :)) ascık mola verdım sonra derse devam tekrar pofff :((
hemsom cıkıyomusun yaa ben yenı gelmıstım ;-)
amanda resımde koyarmıs avatarına masallah canım çok yakışısıyorsunuz ..Allah tamına erdırsın a.s. :nazar:

teşekkür ederim canım

öle bi denk geliyorki ben çıkıyorum sen geliyorsun .yada sen çıkıyorsun arkandan ben giriyom bi denk gelemedik yahuu :roflol:

Back
X