kızlar doktor 3 gün rapor verdi. "kızım sen ölmüşsün haberin yok " dedi:çok üzgünüm: bi dünya antibiyotik yazdı...
akşama kadar bekleyip servisle dönecem eve hem ozamana kadar sskdan ilaçlarımı da almış olurum
evet canım280/4=70,bir dersi 70 oluyor,düğün salonuyla anlaşmalı fiyatı ama,canım senin nişanlın askerde mi :uhm:kızlar hepinize geçmiş olsunn,bende pek iyi değildim bugün,annemden bi haber geldi dirildim,aşkım mektup yollamış yineee hihoyyyt ne yazmış çok merak ediyrm,eve gitmek için sabırsızlanıyorum,ama inanılmaz duygulandım ağladım yinesenağlama neyse konuyu değiştriymm,dirimcim ya 280 mlyon 2 kişi için mi fiyat eğer öyleyse çok iyiymiş,fiyatı bende ist.da araştırıcam pek bi heveslendim..
evet canım280/4=70,bir dersi 70 oluyor,düğün salonuyla anlaşmalı fiyatı ama,canım senin nişanlın askerde mi :uhm:
hayrlı cumalar
cnm cok skkın hıc bısey yapasım yok artık ne çalışasım var nede oturasımayın kaçı oldu hala mart avansını alamadık
Günaydın kızlar,bakıyorumda bu topik tamamen hasta :sm_confused:
herkese geçmiş olsun
The_lady_legend mecbur katlanacağız artık napalım,dediğin gibi araya özlem girdiği zaman güzel oluyor,ama keşke yakın bir yerde yapsa,ne güzel olur :çok üzgünüm:
canım hergün görüşebiliyormusun?cep yasak mı bilmiyorum
kızlar sıkı sıkı giyinin valla,dün yağmur atıştırdı,bugün yine güneş var,ama yağmurlu diyor meteroloji,dikkat edinde düğünde hasta olmayın kaydirigubbakcemile3,salya sümük olursunuz allah göstermesin :1shok:dirim hoşgeldin, canım bize galiba bahar yaramadı; dökülüyoz topik olarak:roflol:
dirim h geldın
dasılvadıdo cok gecmıs olsun cnm
ben hasta deılım ama delırmek uzereyım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?