2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benmde 10 ekim cmtsi orduevinde olucak bakalm..inş.yağmur yağmaz..artık ogün bi gelsinde,hayırlısıyla inş..kazasız belasız atlatırız..

canım benimde straptezdi,genelde kışın straptez giymiyorlar ama,bende senin yerinde olsam,straptez derdim.açıkçası ben eldiveni sevmiyorum.bilezik için eldiven iyi oluyormuş.bende sıkıntı olmadı.

benmde 10 ekim cmtsi orduevinde olucak bakalm..inş.yağmur yağmaz..artık ogün bi gelsinde,hayırlısıyla inş..kazasız belasız atlatırız..
canım ben sanmıyorum yağmur yağacağını,iyi bir tarih seçmişsiniz bence,ekimin son haftası tehlikeli oluyor biraz.inşallah ya.ben kınagecesinden sonra uyuyamamıştım.gerçekten stres oluyormuş.sürekli düğün gününü düşünüp duruyordum.saçım nasıl olacak,makyajım nasıl olacak,vs..aklıma gelmeyen birçok şey

canm bende pek eldiveni hoş bulmuyrm,ama yinede bi denersin tabi belki hoşuna gider,ama sakın üşüycem falan diye düşünme bence,etol de alıcaksn ya onu bile en fazla 3 kere giyersin..salon zaten sıcak olur..

dirimcim benim kına gecem 03 ekim cmtsi olucak,bütün ark.larım çalışıyor,herkes rahat gelsinde diye öyle istedim,1 hafta uyuyamadığımı düşünemiyorm kaydirigubbakcemile3 zaten 1 hfta önceden saç,makyaj provası yaptırcam kuaförüme,yoksa bende baya bi düşünürm nasıl olacak o gün diye...

kızlar bu topik ne kadar sessiz öyle
The_lady_legend bir hafta önce olması iyi.canım kuaförüm ve makyözcüm çok sağlamdı.güvendiğim kişilerdi.ama yapı olarak mükemmeliyetçi biriyim.kolay kolay beğenemiyorum.beğenmessemde mutsuz oluyorum.çok şükür bir problem olmadı.
daha çok aslında kuaföre kaçta giderim.lavabo ihtiyacı malum.düğün zamanı gelirse ne yaparım,gelinlikle,kistim çıkmıştı,düğün günü onlarla uğraştım.canım biz bide rumba yaptık.bu dans bile stres yaptı bizde,düğün salonuna misafirler sığar mı onu bile düşündüm yani

dirim uğur böcüğü yok bugün onun da etkisi var topiğin sessiz olmasında...diğer arkidişler de bugün pek sık uğramıyolar aslında...işleri yoğun olsa gerekCADIARZU

hakkaten bugün pek bir hareket yokru topicte,bugn benmde işler yoğundu biraz..
dirim ya bende çok istyrm dans dersi almak,nişanlım gelince araştırcaz,neler yapabilirz diye,çok meraklıym izleyenler güzel bişey seyretsinler istyrz,siz kaç ders aldınız ne kadar a mal oldu ??

Akşam kuşunuz geldiiii :) kimsecikler yok tabi.kızlar benim kınagecem olmayacak.şimdi şöyleki nişanım evde oldu.sadece en yakınları çağırdık.buna rağmen çok fazla masraf oldu.kına gecesi de yapcak olursak bi daha evde olsun istemiyor annem.dışarda bi yer tutmakda çok ucuza gelmez.o yüzden vazgeçtik.zaten nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.düğüne git gel masraf çok olcak.bende kınadan vazgeçtim.zaten annemin ağlamasını istemiyorum

ben geldım ama gıdıyom cnlarım
mınılya gecmıs olsun gözun aydın dıyım tatıl için
dasılvadıdo benı bıtek sen merak etmışssın :dilcikar:

roselincim merhaba iyi geceler

ben de sıkıldım ders çalışmaktan bir bakınıyorum kalıcam kesin derslerden

nasılsın canım?

senin düğünün memleketinde olacak dimi?istanbulda ayrı bi düğün yapacakmısınız tek mi?

yine küçük bir kına gecesi olur canım çok yakınlarınla arkadaşlarınla.olmayacak mıhiç?
ben çok istiyorum küçük çaplı da olsa bir kına gecesi kısmet bakalım...

Bende merak ettüm.ama zaten gündüz çok durmadım.ondan sormadım böcüküm.bide dün demiştin gelmicim diye

Aybuer nasıl gidiyo tatlım çalışman.Allah kolaylık versin iyi notlar almanı nasip etsin inşallah

Öptüm sizi

Aybuercim öyle kalcam falan yok geçeceksin ok? başka çaren yok.o kadar....üzme beni

Düğüne gelince sadece memleketimde olacak.istda sadece nikah.kına gecesi yapmicam.küçük çaplı yapamam akrabalar dillere döker bizi çağırmadı diye sora anneme kalır onları dinleme cevap verme işi.boşverdim bende :)

günaydın kızlar...
güne süper başladım girp olmuşum alev alev yanıyom:1ninca:
siz nasılsınız bakim

gunaydın kaydirigubbakcemile2 nasılsınız kızlar
yahu ben hıc uyyamıyom gecelerı artık kafama bısey takılmıyo ama cok tuhaflastım mesela dun gece sözlum aklıma geldı ağladım :çok üzgünüm: sonra hıc uymadım dıyebılırım
dasılvadıdo gecmıs olsun

böcüküm hoşgeldin kıyamam sanaaaaa:1hug:

böcüğüm ya bende dün akşam hiçç uyuyamadım arkadaşım aradı akşam onunda nişanlısı askere gitti dün,ağlayarak tel.açtı bana,sonra kapattıktan sonra bende ağladım (((

cnm saolasın bende de vıks var buhar vıks ı mesela suya koyuyorum o buharı ıcıme cekıorum felan ıste ama bengay daha cok rahatlatıo:))

canım dediğin gibi geç olsunda güç olmasın,amcamın düğünü 15 aralıkta olmuştu.şansına hava iyiydi.şans işte ya,inşallah iyi olur,gelinliği nasıl diktireceksin

benımde nişanım 14 aralıkta oldu hava guzeldı:))

günaydın kızlar...
güne süper başladım girp olmuşum alev alev yanıyom:1ninca:
siz nasılsınız bakim

cnm ya sendemı gecmıs olsun melegım yaa ben dun topıcte deıldım cunku ızın alıp cıktım sırketten onun dısında cıkıncada su rezervasyon işini hallettım 12 ekım gırıs 16 ekım cıkıs kemerdeyız o tarıhlerde Allah kısmet ederse:)))

geçmiş olsun dasilvadidocum benimde üstümde bir kırgınlık var,grip olucam sanırımm (

cnm sende hasta olma sakın dıkkat et kendıne..

Günaydın kızlar,gününüz güzel geçer inşallah
lady canım,biz rumba yaptık,gelinlikle en rahat ve güzel yapılacak dans bu.tangoyu herkes biliyor artık yani daha bilindik bir dans.rumba hoş bence.canım dans etmeni kesinlikle tavsiye ederim,biz kimseye söylemedik.süpriz oldu.millet ağzı açık seyretti yani,biz toplamda 1 ay gittik.her ders 2 saat sürüyor.toplam 280 e mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…