2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın kızlar,
dasilvadido Allah kavuştursun canım ya,inşallah bugünlerde geçecek :çok üzgünüm:

hevincim roselincim nasılsıız bakem:1hug:
minilya da raporluydu benim gibi...iyileşti mi acaba:uhm: böcükle de rastlaşamadık...
yaw özlüyom ben sizi yaaaaw:içelim:

gunaydın ben geldım uc gun aradan sonra burdayım cok sey yazmıssınız söle bı baktım gecmıse..
cnm ya sen nasılsın ıyılestınmı?
ben cuma gunu iyi bi terledım agrılarım gectı bogazlarımda bıraz hafıfledı cok sukur ama tabı tam olarak bogazlarım gecmıs deıl ıns bı ıkı gunde bogazımda gecer..

evet kızlar şu havalar bi düzelsin de hastalklardan kurtulalım..
sağol roselincim evet ilk acemilik daha zordu,neyse ki şimdi daha iyi,43 günümüz kaldı :))

ayy cnm benım cok az kalmıs kız nısanlının gelmesıne hatta bugun 40 olmustur dımı?

merhabalar kızlar hayırlı cumalara.s.
ben evdeyim bildiğiniz gibi 3 gün rapor aldım...boğazım çok feci özellikle-tatlicadiarzu-
sizler naptınız

cnm ya bogazların gectı mı?

bu arada şafak 250...biter mi acaba-tatlicadiarzu-

cnm ya bıter tabıkıde sende benım gıbı stres olma sakın..
benım saymaya basladıgımda 10 ay kusurdu kız hıc unutmuom sonra dıodum bı yılbası gelsede 9 ay 10 gune dusse sonra bı baktım yılbası oldu sımdı bakıorum da nisan dayız ve 6 ay 4 gun kalmıs..inş cok cabuk gecıcek

elisaa dirim minilyam hoşgeldinis..
ben daha iyiyim çok şükür ama sesim kısık hala konuşmakta zorlanıyom:1no2:
düğünüm inşallah 12 aralık bi aksilik olmazsa daha zaman var yani...ama sayılı gün çabuk geçer demi:1rolleyes:

sayılı gun cabuk gecıo gercekten..
böcük nerelerde acaba?

günaydın kızlarrr ben de geldim işte geldim burdayım artık :)

nasılsınız?neler yaptınız görüşmeyeli?

aybuercim hoşgeldin canımmma.s.
ben iyileşmeye çalışıyom hala, böcük de yok bugün
roselin nerde acep:uhm:

canımcım böcük bi foruma bugün için "yarın da yokum" yazmış ama buraya mı emin değilim:uhm: yine işle alakalı bi durum değildir inşallah:Saruboceq:

anladım o zmaan bugunde yok ıns ısle ılgılı deıldır

pazar gunu bıde dugun vardı dugune gıtmek zorunda kaldım kız bı takı takıp cıktık ama takı sırası püff yanı ucu bucagı yok gıbın amma para toplanmıstır kaydirigubbakcemile3
neyse ıste kızıda tanıorum mahalleden kız arkım olıy kendısı gelınlıgını 500 tl ye almıs baktım fena deıldı..aldıgı gelınlıkcıye bende bı göz gezdırcem ama sanırsam ordan almam dıktırme ıstıorum cunku..
onun dısında askımın arkısıne gıttık oturduk bıraz meydanı gezdık zaten saat 7 olmus gıdelım dedık ıste böle gectı..
askımı cok özledım hıc doyamıcakmıyım ben yaa annem evlenınce doyarsın dıodelikafadulden:roflol:

kızlar günaydınlar :))) bugün keyfim yerinde aşkımın geliceği günde gittikçe yaklaşıyor :))) yarın 39 diycem inşş :))) minilyacım evet evlenince doyarız artık :)))))
bende h.sonu alışveriş yaptım elektrik süpürgesi aldım sonunda fakir prestıge duo kırmızı renklisinde aldım su filtreli normalde 670 ti ama ben peşin e aldım için 525 e aldım..bide yemek takımımın yanına vitrin içi takım aldım 6 tane ydi normalde takım ben,6 lı eklettim su bardağıyla kadehini,çünkü 12 tane olmalı yemek takımımn yanına çok güzeller ama biraz pahalıya aldımm onları ((

ladycim canım iyi günlerde kullan cicilerini:1hug:
minilya ben de çok özlüyom haftada bir görüşebiliyoz ve hiiiç yetmiyosenağlama
Allah hasretlikçekenlerin yardımcısı olsun:Saruboceq:

lady cım gule gule kullanırsın ıns cıcılerını:)))

dasılvadıdo cnm ıns bı gun kavusucaz kocalarımıza:))):roflol:

kızlar cuma gunu neler olmus sırkette bı bılsenız bıraz once kamera kayıtlarını ızledık şok olduk sırketın kapısını havalandırmak ıcın acıyolar sekreterde dısarıya cıkıo o an kımse yok sırkette caycıya emanet oda asagı kata ınıo bı cocuk gırıo ıcerıye ıkı telefonuda alıo elınde cakı var bırı cıksa dırek fırlatcak Allah tan kımse cıkmıo kımseye bısı olmadan cocuk cıkıp gıdıo ama ızlerken tuylerımız dıken dıken oldu

ay bıde ebn sırkette olsaydım püfff Allah korumuş valla o deıl sekreter ıyıkı gec gelmıs karsılasmamıs

:1shok::1shok::1shok::1shok:amaniiin Allah korumuş hepinizi...iş yerinde bile güvende değiliz artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…