- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
hevincim roselincim nasılsıız bakem:1hug:
minilya da raporluydu benim gibi...iyileşti mi acaba:uhm: böcükle de rastlaşamadık...
yaw özlüyom ben sizi yaaaaw:içelim:
evet kızlar şu havalar bi düzelsin de hastalklardan kurtulalım..
sağol roselincim evet ilk acemilik daha zordu,neyse ki şimdi daha iyi,43 günümüz kaldı :))
merhabalar kızlar hayırlı cumalara.s.
ben evdeyim bildiğiniz gibi 3 gün rapor aldım...boğazım çok feci özellikle-tatlicadiarzu-
sizler naptınız
bu arada şafak 250...biter mi acaba-tatlicadiarzu-
elisaa dirim minilyam hoşgeldinis..
ben daha iyiyim çok şükür ama sesim kısık hala konuşmakta zorlanıyom:1no2:
düğünüm inşallah 12 aralık bi aksilik olmazsa daha zaman var yani...ama sayılı gün çabuk geçer demi:1rolleyes:
sayılı gun cabuk gecıo gercekten..
böcük nerelerde acaba?
canımcım böcük bi foruma bugün için "yarın da yokum" yazmış ama buraya mı emin değilim:uhm: yine işle alakalı bi durum değildir inşallah:Saruboceq:
kızlar cuma gunu neler olmus sırkette bı bılsenız bıraz once kamera kayıtlarını ızledık şok olduk sırketın kapısını havalandırmak ıcın acıyolar sekreterde dısarıya cıkıo o an kımse yok sırkette caycıya emanet oda asagı kata ınıo bı cocuk gırıo ıcerıye ıkı telefonuda alıo elınde cakı var bırı cıksa dırek fırlatcak Allah tan kımse cıkmıo kımseye bısı olmadan cocuk cıkıp gıdıo ama ızlerken tuylerımız dıken dıken oldu
:1shok::1shok::1shok::1shok:amaniiin Allah korumuş hepinizi...iş yerinde bile güvende değiliz artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?