2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bugun banyo aksesuarları gördum kedıceıklı serı varya ıste onların tıpkısı ve 5 li takım yanı fırcalık, cop kovası buyuk,sabunluk,tuvalet fırcalıgı,sıvı sabunluk hepsı 89 tl ama pesın 75 yaparım dedı adam..onların klzet kapagı felan da gelırse bıde klozet takımları felan takımı gelırse alıcam haftaya sorucam bakalım inş gelır

tünaydın dirim hoşgeldin....ben bi yemek yiyip gelecem arkdişler özleyin beniiiicokacimcoook
iyi hadi bakalım bende yemeğe gideceğim birazdan

selam naber,canım sen ne zaman evleniyordun?konuşmadık hiç sanırım

canım benimde klozet takımına ihtiyacım var aslında,sabunluk,fırça vs.için 75 çok değil mi ya,ne çok para gidiyor anlamıyorum

valla cnm ucuz bıle koçtaş a bakmadın heralde orda bı sbaunluk 20 tl dusun yanı bence hesaplı geldı yanı alıcam ben..hemde cok sık tı baktıklarım benım..takımalrı gelsın alım barı..

orası öyle aslında,bende pratikerden aldım,sabunluk 25 mi neydi,ama çok güzel

orası öyle aslında,bende pratikerden aldım,sabunluk 25 mi neydi,ama çok güzel

yanı demekkı benım baktıgım uygunmuş hemde cok guzel

ya canım sıkılıo bugun nedense yaa havalar yıne bozdu püüff zaten bı turlu gelmıo bu yaz yaa

canm bende bakmıştım cmtsi ama o gün o kadar çok para harcadım ki onlara sadece şöyle bi baktım,fiyat dahi sormadım,bende 2 model beğendim çokkk güzellerdi,aynı böyle büyük kovası fırçası falan hepsi takım,bide onları en son alıcam ben çünkü kalebordurlarımın rengine tam karar vermedim daha,hepsi uyumlu olsun istyrm..

uygun aslında evet,of minilyacığım şöyle battaniyemin içine girip sütümü içmek istiyorum

canım kalebodurları neden yaptırıyorsun ki,oturacağın evin yokmu :uhm:

tünaydın kızlar
ben işe yeni geldim. bugün hastayım numarası yaptım aşkımla kahvaltı yapmaya gittik. ohh ne güzel geldi Şeniz
arada böyle kaçamaklar güzel oluyomuş sırnaşık şey

sizler nasılsınız? yazdıklarınız için teşekkürler. içimden geldiği gibi hareket edecem hihoyyyt mutluluğu bulmuşum hiçbirşeyin bozmasına izin veremem :1ninca:

aybuer pastacık hoşgeldiniz...a.s.
benim de işle alakalı biraz hey heylerim üzerimde...
umarım düzelirklava:

canım oturcağım ev kendi evimiz , kalebodur var ama benm istediğim gibi değil,yeni yaptırcam herşeyini, zaten ev baştan aşağıya tadilata girecek..
anladım canım,ne güzel kafana göre istediğinden yaptırırsın artık,düğünden önce ev masrafıda olacak senin anladığım kadarıyla a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…