2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya bugün de kimse uğramadı he buraya çok mu yoğunsunuz sonbahar gızları
gerçi ben de uğrayamadım hatta çok saçma bi toplantıya katıldım...ne işim vardı hala anlamış değilim:roflol:

selam kızlar
burda sabah beri durmaksızın yağmur yağıyor içim karardı valla

dün harika bir gün geçirdim. aşkımla göl kenarında oturduk akşama kadar gölü seyrettik.
çekirdek çitledik.
sabah akşam beraberiz ama yinede görüşmek için uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile .
bugün eski görüştüğüm kişiden haber geldi . benimle konuşmak istiyormuş CADIARZU tabi duydu sözlendiğimi yakında gidiciyim kıymetlendim. onu beni terk ederken düşünecekti. ii kide terk etmiş aşkımı bulmuşum :asigim:

sizler nasılsınız?

bu arada sözlümün ailesi ağustosta yapalım düğünü dediler. daha doğrusu bana fikirlerini söylediler. son sözü bana bıraktılar. aslında kafama yattı ağustos olması. ekimde düşünüyorduk. bide bizim avantajımız sözlümün tek yaşaması. dayalı döşeli evi var. tek eksik bulaşık makinası, yemek odası takımı, birde yatak odasında olması gereken gardrop ve çekmeceler. onun dışında herşeyi tastamam evin.
sizin fikriniz nedir kızlar?

pastacık hoşgeldin; tam ben çıkarkene geldin yalnız:1hug:
ne güsel bi gün geçirmişsin sevindim senin adına; ben de dün nişanlımla beraberdim zaman nasıl geçti anlamadım doğrusu:asigim:
her şerde bir hayır oluyo işte canım, bazen bizler bunu anlayamayabiliyoruz ama sözlün için böyle düşünmen çok güzel inşallah ömür boyu karşılıklı aynı duygu ve düşüncelerinizi muhafaza eder hatta daha da büyütürsünüz:Saruboceq:

kızlar hepicinize iyi akşamlar artıkın yarın görüşürükkkkkaydirigubbakcemile2

pastacım sen bılırsın agustosta olsun dıosan hersey yetısır bence ama dıger yonden ben olsaydım bayramdan sonraya ertelerdım..yanı ekım olmasından mesela ben memnunum..ama tabı bazı gecerlı sebeplerım var..bence kımseye sormadan kendın karar ver.
bu arada cnm sen o eskılere hıc takılma emı sakın ılgılenme cunku kendılerını bısı sanırlar hatta ılıskıne b..atarlar o yuzden eskıler hakkındada konusma bırısıne yanı bı bakıma onlara karsı ılgısız kal..sen tum ılgını aşkına ver..

Rabbime şükrediyorum hep beni O'na sevdirdiği için. dasilvadido nunda dediği her şerde bir hayır vardır görebilen gözlere. iyiki bazı şeyleri yaşamışım diyorum. onlar beni olgunlaştırdı sengözlerimebaksanab eskilere eyvallah diyorum yasakkelime

içimden bir ses oldukçada yüksek bir ses ağustos olsun diyor. hatta çok istiyorum bunu. eksikleride dert etmiyorum olur Allahın izniyle.Rabbim yeterki sağlık sıhhat versin
.

cnm o zaman ıcındekı sesı dınle bosver eksık felan sonra tamamlanır hem dedıgın gıbı evde eksık yoktur bıle senınkı almıstır eksıklerı merak etme ama bız senın gıbı deılız sıl bastan yapıyoruz tadılatıydı mobılyasıydı dımı ama..
bence nişanlınlada konus agustostosa aldır o zaman

kızlar iyi akşamlar...bugün bende pek giremedim yoğundu biraz,bizim de sabah toplantı vardı ve alınan kararlar işleyişle ilgili falan filan değişmeler olucakmış,öğle yemekleri çıkış saatlerimiz değişti,iyi oldu ama bi yandanda kurulu bi düzenimiz vardı,herşey altüst oluyor bir değişklikle..
neyse pastacım bencede içinden nasıl geliyorsa öyle yap,herşey hallolur,ama biraz çabuk karar vermen gerekiyor,eğer düğün salonu falan tutucaksanız,eliniz çabuk tutun..

aybuercim hoşgeldin canımmma.s.
ben iyileşmeye çalışıyom hala, böcük de yok bugün
roselin nerde acep:uhm:

Canım sıkkındı bugün gelemedim dasivaldidocum sağol arkadaşım

askımı cok özledım hıc doyamıcakmıyım ben yaa annem evlenınce doyarsın dıodelikafadulden:roflol:

Tek seni sevsin de doyarsın be minlyam evlenince.Allah bozmasın mutluluğunuzu inş

Hayırlı olsun Ladycim

Çok geçmiş olsun canım benim Allah korusun sizleride hepimizide inş

Canım bende minilyaya katılıyorum olumlu yada olumsuz hiçbir iletişim kurma eskiyle.hazır güzel mutluluğunu bozmaya çalışmasınlar.ev de tamam olduktan sonra ağustosda niye evlenmeyesin.bence güzel

Aybuercim geçmiş olsun sınavları atlattın inş finalde daha iyi geçer hepsi

günaydın kızlarrr:1hug:
roselincim hayırdır niye canın sıkkın:teselli:
pastacık bana kalırsa ağustos makul bi zaman düğün için hem mobilya ve beyaz eşyada ötv indirimi var malum, daha hesaplı olabilir sizin için...ki evin eksiği hiç bitmez orası da bi gerçek ama lady nin de dediği gibi bi an önce net karar verip düğün salonlaını araştırmaya başlayın canımşutarafagitti
ve beeeen böcükü çok özledimmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrrr
napıosun dasılvadıdo?ya ben sana ısmınle hıtap etmek ıstıorummmmmmm
aynı sekılde roselıncıme de..cnm ya sen nıe fazla ugramıosun neden canın sıkkın bıraz paylassan dıorummm..

kız hoşgeldinnnn:1hug: Didem benim ismim meeemnun oldum efemyerimseniben
valla yine sabah oldu işe geldik napalım...iyileştim de Allaha şükür
sen nasılsın bakim

Günaydın canlarım.hepinizi öpüyorum.böcük bugün gelmişsindir umarım

kız hoşgeldinnnn:1hug: Didem benim ismim meeemnun oldum efemyerimseniben
valla yine sabah oldu işe geldik napalım...iyileştim de Allaha şükür
sen nasılsın bakim

benım ısmım de seher efem memnun oldm aynen sabah sabah geldık işe sımdı sımıtım geldı kayperım de var bıde çay oohhh misler gibi kahvaltı yapıorum
çok iyiyim Allah a şükürler olsun..
roselıncım de gelmıs hosgelmıs nasıllarmış?

Hoşbulduk canlarım.sağolun.malesef bugünde iyi değilim.nişanlımla aramız bozuk ondan üzgünüm detayını pek anlatamicam burda.zaten sizinde canınızı sıkmak istemem.evlenmek çok zor şeymiş.bir de gurbete gidicem.uzaklara.ailemden uzağa.yapayalnız olucam.inş evde internet olurda sizlerle kopmayız.bende emine.seher ve didem memnun oldum arkadaşlarım.öptüm sizi

canım benim canımızı sıkmaktan deil lütfen böyle düşünme...anlatmak istediğin kadar paylaş gülüm yapabileceğimiz bir şey olmasa bile en azından dinleyebiliriz...
nişanlılık hakkaten zor, evlenme hazırlıkları daha da zor ister istemez onun stresi birbirimize de yansıyo ilişkilerimizde....ama Allah'ın izniyle bu günleri de atlatacaz inanıyorum ben bunaa:Saruboceq:

kızlar günaydınnlar..keyifler bir taraf iyi ,bir taraf fena değil sanırım,bende bugün şafak 39 olmanın mutluluğunu yaşıyorumm :))) bu arada bende böcüğü çok özledim yaa bugün de mi yok ((
roselincim sıkma canını,zaten bu evreler hep böyle biraz sıkıntılı geçer..sonu mutlu biticek inşş.böyle düşün..
bu arada bende esra :)

meraba esraaaaa:1hug: şafak maşallah azcıcık kalmış hayırlısıyla
ya evet böcük böcük diye bi hal oldum hayırdır niye gelmiyo bu kız yahu:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…