- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
pastacım sen bılırsın agustosta olsun dıosan hersey yetısır bence ama dıger yonden ben olsaydım bayramdan sonraya ertelerdım..yanı ekım olmasından mesela ben memnunum..ama tabı bazı gecerlı sebeplerım var..bence kımseye sormadan kendın karar ver.
bu arada cnm sen o eskılere hıc takılma emı sakın ılgılenme cunku kendılerını bısı sanırlar hatta ılıskıne b..atarlar o yuzden eskıler hakkındada konusma bırısıne yanı bı bakıma onlara karsı ılgısız kal..sen tum ılgını aşkına ver..
Rabbime şükrediyorum hep beni O'na sevdirdiği için. dasilvadido nunda dediği her şerde bir hayır vardır görebilen gözlere. iyiki bazı şeyleri yaşamışım diyorum. onlar beni olgunlaştırdı sengözlerimebaksanab eskilere eyvallah diyorum yasakkelime
içimden bir ses oldukçada yüksek bir ses ağustos olsun diyor. hatta çok istiyorum bunu. eksikleride dert etmiyorum olur Allahın izniyle.Rabbim yeterki sağlık sıhhat versin.
aybuercim hoşgeldin canımmma.s.
ben iyileşmeye çalışıyom hala, böcük de yok bugün
roselin nerde acep:uhm:
askımı cok özledım hıc doyamıcakmıyım ben yaa annem evlenınce doyarsın dıodelikafadulden:roflol:
kızlar günaydınlar :))) bugün keyfim yerinde aşkımın geliceği günde gittikçe yaklaşıyor :))) yarın 39 diycem inşş :))) minilyacım evet evlenince doyarız artık :)))))
bende h.sonu alışveriş yaptım elektrik süpürgesi aldım sonunda fakir prestıge duo kırmızı renklisinde aldım su filtreli normalde 670 ti ama ben peşin e aldım için 525 e aldım..bide yemek takımımın yanına vitrin içi takım aldım 6 tane ydi normalde takım ben,6 lı eklettim su bardağıyla kadehini,çünkü 12 tane olmalı yemek takımımn yanına çok güzeller ama biraz pahalıya aldımm onları((
kızlar cuma gunu neler olmus sırkette bı bılsenız bıraz once kamera kayıtlarını ızledık şok olduk sırketın kapısını havalandırmak ıcın acıyolar sekreterde dısarıya cıkıo o an kımse yok sırkette caycıya emanet oda asagı kata ınıo bı cocuk gırıo ıcerıye ıkı telefonuda alıo elınde cakı var bırı cıksa dırek fırlatcak Allah tan kımse cıkmıo kımseye bısı olmadan cocuk cıkıp gıdıo ama ızlerken tuylerımız dıken dıken oldu
sabah akşam beraberiz ama yinede görüşmek için uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile .
bugün eski görüştüğüm kişiden haber geldi . benimle konuşmak istiyormuş CADIARZU tabi duydu sözlendiğimi yakında gidiciyim kıymetlendim. onu beni terk ederken düşünecekti. ii kide terk etmiş aşkımı bulmuşum :asigim:
sizler nasılsınız?
günaydın kızlarrrr
napıosun dasılvadıdo?ya ben sana ısmınle hıtap etmek ıstıorummmmmmm
aynı sekılde roselıncıme de..cnm ya sen nıe fazla ugramıosun neden canın sıkkın bıraz paylassan dıorummm..
Günaydın canlarım.hepinizi öpüyorum.böcük bugün gelmişsindir umarım
kız hoşgeldinnnn:1hug: Didem benim ismim meeemnun oldum efemyerimseniben
valla yine sabah oldu işe geldik napalım...iyileştim de Allaha şükür
sen nasılsın bakim
Hoşbulduk canlarım.sağolun.malesef bugünde iyi değilim.nişanlımla aramız bozuk ondan üzgünümdetayını pek anlatamicam burda.zaten sizinde canınızı sıkmak istemem.evlenmek çok zor şeymiş.bir de gurbete gidicem.uzaklara.ailemden uzağa.yapayalnız olucam.inş evde internet olurda sizlerle kopmayız.bende emine.seher ve didem memnun oldum arkadaşlarım.öptüm sizi
kızlar günaydınnlar..keyifler bir taraf iyi ,bir taraf fena değil sanırım,bende bugün şafak 39 olmanın mutluluğunu yaşıyorumm :))) bu arada bende böcüğü çok özledim yaa bugün de mi yok((
roselincim sıkma canını,zaten bu evreler hep böyle biraz sıkıntılı geçer..sonu mutlu biticek inşş.böyle düşün..
bu arada bende esra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?