2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

anladım canım,ne güzel kafana göre istediğinden yaptırırsın artık,düğünden önce ev masrafıda olacak senin anladığım kadarıyla a.s

evet canm aynen öyle bide ona masraf yapıcaz.ağustos 1 de başlıycak tadilat.ondan önce karar vermem gereken bir sürü şey var..neyse nişanlım gelsin hele bi halledicez hepsini tek tekhihoyyyt

kızlar işyerinde çok sevdiğim bi arkadaşım hamile yaklaşık 5 haftalık
Allah kısmet ederse doğumu tam bizim düğüne denk gelecek, artık bebişi takip ederken zaman geçiverir heraldekaydirigubbakcemile3

uygun aslında evet,of minilyacığım şöyle battaniyemin içine girip sütümü içmek istiyorum

battanıyeye gırmek kısmı cok gzuel ama sut ıcmek ığğğğğ demek ıstıorum sutu sevmıorum ancak nescafe sut veya sutlu ıcecek olursa super olur ayy ben en ıyısı aksam eve gıdem şölee bı duş sonra battanıyenın ıcıne gırem oohhh mısler gıbı bıde cayımı veya nescafemı ıcem ohhh kız aksam olmasına az kaldı :)))

kızlar işyerinde çok sevdiğim bi arkadaşım hamile yaklaşık 5 haftalık
Allah kısmet ederse doğumu tam bizim düğüne denk gelecek, artık bebişi takip ederken zaman geçiverir heraldekaydirigubbakcemile3

hadı yıne ıyısın takıp edıcek bırını buldun :)))

ayy bugun nedense canım sıkılıoo püff maasımızı da almadık alsak barı bu hafta..

minilyam inşallah alırsınız yaa ayın kaçı oldu hep gecikiyo mu böyle...
artıkın bence de akşam olsunnnn yoruldum ve dee sıkıldım:bbo:

minilyam inşallah alırsınız yaa ayın kaçı oldu hep gecikiyo mu böyle...
artıkın bence de akşam olsunnnn yoruldum ve dee sıkıldım:bbo:

cnm normalınde gecıkmıo aslında cunku ayın 5-10 arasında yatıo bankaya fakat bazen 5 bazen 10 unda yatınca benım acımdan sorun oluo hanı bı ay 5 ınde aldık dıger ay 10 unda yatınca sankı gec almısız gıbı :)) neyse anlamadın sanırımkaydirigubbakcemile3

yok yevrum anladım merak etme...iyi bilirim o piskolojiyi:roflol:

yok yevrum anladım merak etme...iyi bilirim o piskolojiyi:roflol:

cnm sıkılıoo nedense yaa keske bu ay bıtse ahh ahh mayıs gelse mobılyalarımızı alsak sonra hazıran gelse tadılata baslasak :jeyyar:
anacım bu nisan bıtermı yaaa(
az once resımlerıme bakıom da bı senede bıle ınsan cok degısıo kız bu arada resımlerımı öpresım geldı bıraz delıyımdır de kendımı sevıom:)))):1rolleyes:

minlyam biter biter...nisan da biter, hatta bi bakarsın eylül olmuş amaniiiinnn heyecan doruktaaa...kaydirigubbakcemile3

o delilik accık bende de var yalnız deelsin bacım:roflol:

minlyam biter biter...nisan da biter, hatta bi bakarsın eylül olmuş amaniiiinnn heyecan doruktaaa...kaydirigubbakcemile3

o delilik accık bende de var yalnız deelsin bacım:roflol:

annem kendını begenmıs dıoo aslında kendımı begenmıslık yapmam ama bzen öle resımlerıme bakarken kendımı sevıom ıste:)))
yaa fotoda guzel cıkıom fotojenıgım ama fazla bı guzellıgım yok yanı abartılcak kadar..

ben de ergenlikteykene patates gibi çıkardım fotolarda:roflol: büyüyünce düzeldim biraz iyi durumdayım yanisositososito

ben de ergenlikteykene patates gibi çıkardım fotolarda:roflol: büyüyünce düzeldim biraz iyi durumdayım yanisositososito

ay bugun hepten sınırlerım gerıldı valla haa pc dondu teklıfler gıttı yazdıgım butun sey gıttı allahım o yetmez gıbı para cektım bı baska atm den cektıgım ıcın ucret kesmısler bu bankalar varya hepten zıvanadan cıktı yaa mılletı soyup sovana cevırıolar ozellıkle fınanbank gıbı rezıl bı banka gormedım..bastada kredı kartı verdıklerınde yasamıstım bu rezıllıgı uslanmadım yanı yakın oldugu ıcın orayı tercıh edıorum soyuluyorum resmen ha cok kucuk rakamlar ama neden bankaya verıorum onu anlamıorum..
lanet olsun bu fınanbanka ya..ılk kredı kartı getırdıler kız bı ay dolmadan kart ucretı yansıtmıslardı ya şoke olmustum resmen sımdıde vay efendım ben bu bankamatıgı kullanmısım fınanbankın prosedürü buymus ucret kesılıomus hemde her para cekımınde..
töbee yarabbımmm

canım o saçmalık pek çok bankada var malesef...bi de bööle kafalarına göre iş yapmıyolar mı sinir oluyorumklava: bizde de hep nişanlıma denk geliyo böyle şeyler o da sağolsun arayıp bi güzel fırçalıyo bankaları:roflol:

arkadaşlar ben çıkıyom yavaştan eve gidiyom
hepinize iyi akşamlarrrr
böcük gel artık çatladımmmm

ayy finans bank diince ben de iyice sinir oluyorum vadesiz hesabım var bankada 3 aya bir kart ücreti alıyorlar deli oldum artık kapattıracağım ...

kimse kalmadı herhalde ben geldim ...

ben geldım
moralım cok bozuk burda benı sorn herkese cok tşkler ederım ozellıkle dasılvadıdo ve aybuerıme
bugunde işe gtmedım belkı bu hafta hiç gtmeyız
buluşma yaklasıyo bulusmaya gelcek olanlar benı arayabılırler
mınılyada telım var ondan alabılırsınız ama sadece bu topıctekı kızlr zaten herhalde sadece lady gelebılır
bugunde annemı dr gotrdum bıseyı yokmuş
sureklı evdeyım ve ınanılmaz sıkıcı iş buldum ama kımseyı helede patronumu yüzustu bırakmam ıstemıyorum bırazdaha sabır dılıyoruz hepımız
sızlerı gercekten cok osledım
ama umduğum ınsanlar benı merak etmemış
neyse herkese ı aksamlar optum

böcüğümm hoşgeldin canımm...çok merak ettik ya hepimiz öyle söyleme,hem üzme tatlı canını herşey hallolurr,işler düzelicek inşş.

tşk ederım cnm
yaa gercek ısımlerınızı yazmışsınız ama sımdıden unttum
sızlerı cok osledım yarın gelıyorum ınş ama sbh yoğun olabılırm bakalım optum cokcok

böcüğüm hoşgeldin sabah bekliyoruz seni gelirsin inşallah...işleriniz de açılır inşallah bir an evvel.evde zaman geçmiyor evet ben alıştım artık ama çalışmyaı özledim buldugun işi yönlendirsene bana -tatlicadiarzu- sıkma canını dinlemene bak düzelecek inşallah işlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…