2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız bizim 1.yılımız da 27 si konuşmuştuk daha önce hatırlarsanhihoyyyt
ben bu forumdan çektiğim bi kopya var onu yapçam; temsili düğün davetiyemiz:asigim: bi copy centerda yaptırdım herkes çok beğendi bakalım nişanlım beğenecek mi

hımmm cnm sanırım ben bı pasta alıcam o sekıl kutlucam artı bıde baska bı hedıye vss alıcam :)))

Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni araba aldimm hihoyyyt plakasinida askimla benim basharfleriyle nikah tarihimizi yaptirdim haftaya aliyorum arabayi tam aile arabasi cocuklarimiz olunca yer sorunu olmayacak :lepi:
bu arada öyle bi yorgunum ki bugün isyerinde kosusturmaktan bi hal oldum simdide bilgisayar basina oturmus ayaklarimi uzatmisim cayimida almisim sizlerle sohbet ediyorum :içelim:

hımmm cnm sanırım ben bı pasta alıcam o sekıl kutlucam artı bıde baska bı hedıye vss alıcam :)))

bakalım benimki bişey yapçak mı bana:asigim:
gerçi yapmasa da olur zaten maddi durumu pek iyi değil, yiyim onu ben canı sağolsunŞeniz

hevincim hoşgeldin cannıma.s.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım:Saruboceq:
bugün benim de işler acaip yoğun delirecem-tatlicadiarzu-

bende nişanlımın doğum gününde,temsili düğün davetiyesi yaptım,siyah beyaz zümrütte çektirdiğimiz nişan resmimizin arkasına,ummadığım anda nın nakaratını yazdım,işte normal davetiye gibi hazırladım,çok güzel oldu,askeriye ye göndermiştim doğum günü hediyesi olarak,çok beğendi ama ocak ta 6.yıldönümümüzde bişey yapamadımsenağlama

hevincim hoşgeldin cannıma.s.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım:Saruboceq:
bugün benim de işler acaip yoğun delirecem-tatlicadiarzu-

Hosbuldum Didem'cim sagol :1hug: gecmisi okudumda umarim karistirmamisimdir isimleri, bu arada bende Gülcan memnun oldum kizlar a.s

Sagol canim benim Allah isteyen herkese nasip etsin, kararsizdim aslinda alip almamak arasinda ama gerekliydi yine taksite bagladim ama bi kac ay sonra elimde toplu para olunca verip kurtulcam insallah. Istedigim plaka numarasini söyledigimde cok tuhaf oldum, simdiye kadar hep kendi basharfimle dogumtarihimi kullanirdim simdi askimla nikah tarihimiz olcak :asigim:

Carsamba'nin nimetimidir nedir herkes cok yogun galiba ama olsun is olsunda yogun olsun, kriz aklima geldikce... Isimizin oldugunu sükretmeliyiz kizlar :Saruboceq:

hevincim hayırlı olsun araban,iyi günlerde kullanın inşş..benm nişanlımda evlendiğimz gibi araba almak istiyor,hep babasının arabasına kullandık ihtiyacımız olduğunda,kendimize ait arabamız olsun istiyoruz bakalımm...

bakalım benimki bişey yapçak mı bana:asigim:
gerçi yapmasa da olur zaten maddi durumu pek iyi değil, yiyim onu ben canı sağolsunŞeniz

ayy sorma mıllet araba alıo bız burda sefil sefıl dolasıoz dermısım ay hevıncım alınma sakın haa..
ya benımkınınde suan maddı durumu ıyı dııl malesef bıde sımdı mayısta mobılya işi cıkacak bırı bıtmeden bırı baslıo taksıtlerın vallaa
benımde borclarım bıtmedı gıttı zaten ne zman borctan kurtulcam bılemıorum aldııgım bısıde yok ortada ama borc cok..

cnm dedıgınde cok cok haklısın valla hedıye medıye bos iş aşkım yanımda olsun o bana yeter valla:asigim:

ohh valla havasını attı ayak ustu :dilcikar:
kazasız belasız kuıllan anacım ceyıs bıttı bı araba eksıktı herhal kaydirigubbakcemile3

sagol canim benim darisi sizlerin basina insallah a.s.

ohh valla havasını attı ayak ustu :dilcikar:
kazasız belasız kuıllan anacım ceyıs bıttı bı araba eksıktı herhal kaydirigubbakcemile3

ayy yok canim ya ne hava atmasi daha güzelleri sizin olur insallah, mecburiyetten aldim cünki eski arabam bozulmustu tamiride cok para tutuyordu degmez dediler o yüzden aldim yoksa benimde maddi imkanim yok taksite bagladim kara kara düsünüyorum simdide mobilya taksitleride gelcek daha üstüne hayirlisi insallah. Ceyiz bitmedi be güzelim daha dur mutfak aletlerini aldim sadece senin ceyizlerini gördükce uykularim kaciyor gec kaldim hazirliklara diye

sagol canim a.s.
minilya.. yok alinmadim.. sagol a.s

cnm Allah kolaylıkla ödemek nasıp etsın..
benımkıde dusunmuo deıl araba ama suan ceyız hazırlıklarımız vss oldugu ıcın ve suan maddi durumda ıyı dıll ama ılerkı zamanlarda ıns Allah bızede kısmet eder araba almayı..
cunku araba guzel bısı heryer ayagının altında..benım babamın arabası var cok sukur alıskınım rahatlıga o yzuden bende ıstıorum ılerde ınss alırız..

aman benım arabam olmas cnm zaten cok korkarım trafıktekı canavarlardn falan kalsın paran olunca tum arabalar senın benzın bılem ates pahası allah kolaylık versın sana

açım laa ben sbh 7de kahvaltı ıle duruom bırazdan yıkılcam

Amin cümlemize insallah canim, cok daha güzeli sizin olur insallah a.s.
gercekten güzel bisey ama cüzanimizida delik desik ediyor, benzindi bakimiydi derken birsürü para gidiyor. :çok üzgünüm:

oyy kiyamam :1hug: az kaldi herhalde eve gitmene iyice karnini doyur emi canim :1hug:
burda hic zorlanmiyorum kullanirken ama türkiyede bende kullanamiyorum heleki istanbulda :1no2: Allah o trafikte her gün araba sürmek zorunda olanlara yardim etsin zor gercekten.

canımbenim 6 da çıkıcam inşallah...fenalık geldi:bbo:

az kalmis canim hadi gözün aydin iyice dinlen evde olur mu a.s.

1 saatım kaldı ben annemı osledım calısmaktn yemek bıle yıyemedım yaa
hevın ıst demek trafık demek bı yerden bı yere gtmek ıcın en az 1 saat önce cıkcaksın yanı yurumekle arabada gtmek fazla fark etmıyo:roflol:

dikkat et kendine canim tüm gün kahvaltiyla duruyorsun biseyler atistirsaydin keske eve gitmeden a.s
ah sorma yaz tatilinde izine geldigimizde harap oluyoruz yollarda, aralikta istanbuldaydim nisanim vardi, kaynanamlar nisandan 2 saat önce yola ciktilar 1 bucuk saat geciktiler oda eyüpten bahcelievlere gelceklerdi (ama tamda is cikisi saatlerinde yola cikmislardi), aman aman uzak dursun benden o trafik kafayi yerdim valla kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…