- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
benımde canım cok sıkkın nedense bende eve gıtmek ıstıorummm(
bıde bu ayın 26 sında bızım tanışma yıldönümümüz ılk cıkmaya basladıgımızda bana bız bı senemızıde kutlucaz demıstı de ınanmamıstım ooo cok var demıstım kendımce bak sımdı bı senemız dolucak inş..
yıldönümü hedıyesı olarak ne alabılırım ?yada şöle bı pasta alıp ustune bı mum dıkıp mumu beraber mı söndursek ?offf napım bılmıorum kzılarrr fıkır verın?
kız bizim 1.yılımız da 27 si konuşmuştuk daha önce hatırlarsanhihoyyyt
ben bu forumdan çektiğim bi kopya var onu yapçam; temsili düğün davetiyemiz:asigim: bi copy centerda yaptırdım herkes çok beğendi bakalım nişanlım beğenecek mi
hımmm cnm sanırım ben bı pasta alıcam o sekıl kutlucam artı bıde baska bı hedıye vss alıcam :)))
Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni araba aldimm hihoyyyt plakasinida askimla benim basharfleriyle nikah tarihimizi yaptirdim haftaya aliyorum arabayi tam aile arabasi cocuklarimiz olunca yer sorunu olmayacak :lepi:
bu arada öyle bi yorgunum ki bugün isyerinde kosusturmaktan bi hal oldum simdide bilgisayar basina oturmus ayaklarimi uzatmisim cayimida almisim sizlerle sohbet ediyorum :içelim:
hevincim hoşgeldin cannıma.s.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım:Saruboceq:
bugün benim de işler acaip yoğun delirecem-tatlicadiarzu-
bakalım benimki bişey yapçak mı bana:asigim:
gerçi yapmasa da olur zaten maddi durumu pek iyi değil, yiyim onu ben canı sağolsunŞeniz
Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni araba aldimm hihoyyyt plakasinida askimla benim basharfleriyle nikah tarihimizi yaptirdim haftaya aliyorum arabayi tam aile arabasi cocuklarimiz olunca yer sorunu olmayacak :lepi:
bu arada öyle bi yorgunum ki bugün isyerinde kosusturmaktan bi hal oldum simdide bilgisayar basina oturmus ayaklarimi uzatmisim cayimida almisim sizlerle sohbet ediyorum :içelim:
aybuercim meraba canım:1hug:
bugün ben çookkkk yoğunum ve çoook sıkıldımmm eve gitmek istiyommmm:çok üzgünüm:
hevincim hayırlı olsun araban,iyi günlerde kullanın inşş..benm nişanlımda evlendiğimz gibi araba almak istiyor,hep babasının arabasına kullandık ihtiyacımız olduğunda,kendimize ait arabamız olsun istiyoruz bakalımm...
ohh valla havasını attı ayak ustu :dilcikar:
kazasız belasız kuıllan anacım ceyıs bıttı bı araba eksıktı herhal kaydirigubbakcemile3
merhaba canım
akşam oldu bugün de sen kaçta çıkıyosun?
hevin araban hayırlı olsun.
sagol canim a.s.
minilya.. yok alinmadim.. sagol a.s
merhaba canım
akşam oldu bugün de sen kaçta çıkıyosun?
hevin araban hayırlı olsun.
cnm Allah kolaylıkla ödemek nasıp etsın..
benımkıde dusunmuo deıl araba ama suan ceyız hazırlıklarımız vss oldugu ıcın ve suan maddi durumda ıyı dıll ama ılerkı zamanlarda ıns Allah bızede kısmet eder araba almayı..
cunku araba guzel bısı heryer ayagının altında..benım babamın arabası var cok sukur alıskınım rahatlıga o yzuden bende ıstıorum ılerde ınss alırız..
aman benım arabam olmas cnm zaten cok korkarım trafıktekı canavarlardn falan kalsın paran olunca tum arabalar senın benzın bılem ates pahası allah kolaylık versın sana
açım laa ben sbh 7de kahvaltı ıle duruom bırazdan yıkılcam
canımbenim 6 da çıkıcam inşallah...fenalık geldi:bbo:
1 saatım kaldı ben annemı osledım calısmaktn yemek bıle yıyemedım yaa
hevın ıst demek trafık demek bı yerden bı yere gtmek ıcın en az 1 saat önce cıkcaksın yanı yurumekle arabada gtmek fazla fark etmıyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?