2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarrrrhihoyyyt
ah böcüğüm ah...tahmi ettiğim şey olmuş malesef...canım beni inşallah yoluna girecek işleriniz göreceksin:Saruboceq:
hadi gel bekliyos çokkk ösledikkk:1hug:

ayy finans bank diince ben de iyice sinir oluyorum vadesiz hesabım var bankada 3 aya bir kart ücreti alıyorlar deli oldum artık kapattıracağım ...

kimse kalmadı herhalde ben geldim ...

bence hemen kapattır ıyı edersın..

cnm hosgeldın bende tam senı telden arıcaktım nerde bu kız dıe..
cnm cok üzüldüm borclarında var senın cnm iş bulursan bence gır bılıosun durumları neyse ben senınle konusurum suan nerdesın evdemısın bana normal tel ver sırketten arım konusalım ok..

gunaydın kızlar hihoyyyt
cok şükür ısteyım
saolun hepınız valla cok ozledım sızı suan cok işim var yığınla arada gelcem
mınılyam gelmedığım gunler baska yerde çalıştım ama net yasaktı ben burayı cok sevyom iş bakmak ıstemıyorumm duzelsın yeter

cnm olleyyy ıstesın yaa du ben arım sımdı musaıtmısın?

oleeeyyy böcük döndüüüühihoyyythihoyyythihoyyyt
canımıniçi sen arada uğrasan da olur yeter ki işin gücün olsun dayanırıs hesretine artıkın:1hug:

günaydın kızlar
böcük hoşgeldin. dert etme canım herşeyde vardır bi hayır. Rabbim yardımcımız olsun. borçlarında var iş bulmuşun madem bi dene. kimse hayrına çalışmıyor. bende patronlarım için diyodum yüzüstü bırakamam diye ama öyle bi kazık attılar ki bana şu an iş bulsam hemen çıkarım.
öncelikle kendini düşün canım :teselli:

kesınlıkle katılıorumsengözlerimebaksanab

hoşgeldin pastacık sen deeeee:1hug:
Roselin lady ve aybuer de gels tam süper olacak
hevin pek uğramıyo:uhm:

az önce radyoda anlatıldı bu hikaye sizlerle paylaşmak istedim.

bir delikanlıya annesi diyor oğlum evlenme yaşın geldi seni evlendilerim. delikanlıda kabul ediyor annesinin uygun gördüğü kızlar görüşüyor. kısmet olacak ya anlaşıyolar ve evleniyolar. gelin kızımızda çok hamarat becerikli tatlı mı tatlı. kapı baca bilmez, gezmez tozmaz. bütün gününü evinde geçirir.temizlik ev işi yemeklerle günü bitirir. kocasına her gün leziz yemekler hazırlar. akşamları kocasını güler yüzle kapıda karşılar. yemeğe otururlar. delikanlı afiyetle yer ama eline sağlık güzel olmuş demez. dese de eline sağlık der soğık bi şekilde. gelin buna üzülmeye başlar her gün kendini geliştirir değişik yemekler yapmaya çalışır ama yok delikanlı hep aynı. bir gün oturur bir kaşığa kırk adet sığacak şekilde minik minik mantılar, incecik yufkalardan baklava, güzel güzel şeyler hazırlar. akşam olur eşi gelir yine yer afiyetle ama eline sağlık demez.
gelin buna üzülür ertesi gün komşuya gider. komşu kadın şaşırır. kızım sen hiç dışarı çıkmazsın hayırdır der. kızın yüzü mahsun. teyze gelini içeri alır. gelin anlatır bütün gün evde neler yaptığını. yemekler yaparım ama bi kere memnun olmaz der. güzel değilmi acaba yaptıklarım diye sorar. komu teyze bir önceki gün yaptığı yemekleri getirmesini ister. bakar ki minicik mantılar, harika baklava su börekleri. hepsi çok güzel.
teyze kızım der benimle geliyosun bugün. nereye diye sorar gelin. komşulara gidiyoruz der. ama der gelin evde işlerim var yemek yapacam der. teyze bırakmaz götürür gelini yanında. komşularla otururlar sohbet muhabbet derken akşam olur. gelin bakaar hava kararmış. eyvah der kocam işten gelecek yemek yapmadım. eve gider hızlıca makarnayla hazır çorba yapar. kocası gelir. masaya yemeği getirir gelin ama bi yandanda dualar eder. tedirgindir. delikanlı başlar yemeğe bi kaşık alır yüzü güler. ikinci kaşıkta aynı. ikinci tabağa geçer pek bi memnun. yemek biter ve ' ellerine sağlık, aynı annemin yemekleri gibi olmuş' şakkıdı
demek ki ne yaptığımız değil karşı tarafın ne gördüğü nereye baktığı önemliymiş...

sizlerle paylaşmak istedim kızlar

Son düzenleme:
anam valla süpermış bana komsumun bısey demesıne gerek yok 3gun demezse elıne sağlık dıe yemek yapmamkı :roflol:

ayy halam geldı yaa

ben normaldede bilmiyorum zaten yemek yapmayı her gün makarna ve hazır çorbaya talim sırnaşık şey

valla ben de bilmiyorum:roflol: nişanlımı bu fikre alıştırdım "yavaş yavaş öğrenirsin aşkım sorun değil" diyo...zaten beyefendi kayınvalidemin yaptığı mükemmel yemekleri de beğenmez yemez nazlıdır biraz:dilcikar:

yandın valla sırnaşık şey bende cok nazlıyımdır öle herseyı yemem ama Allah tan benımkı öle deıl bı patates kızartması bı tost bıle konulsa önune yer tabı öle dıo bılemıcem tabı anne yemeklerını özlıcek..
yemek ögrenene kadar ıdare edıcek napım hele hele calısan bı kadın olursam vay halıne benımkının:roflol:
cunku suan alısmısım eve gıdıom annem yemek yapıo kadıncagız begenmıom neler yapıom he bıde bı yemek yapmasın agresıflesıorum delikafadulden
annemde hep kızıo napım ama yaa bı aksam yemegımızı dogru duzgun yıyelım zaten öğlen dogru durust yıyemıoz hep hamburger durum bılmem ne..
kadıncagız artıq soruo aksama ne yapım dıe kaydirigubbakcemile3
bazen unutuo iş yerınden arıo soruo

kızlarr günaydınn,ben kendimi şanslı hissediyordum bu yemek konusunda 4 yıl üniversitede ayrı evde kaldım yemek yaptım hep,ama şimdi 2 yıldır evdeyim,elim sıcak sudan soğuk suya değmedi hiçç bilmyrm şimdi ne yapıcam,gerçi yine bi alt yapım var ama bilmiyorum artık ne olucak :))))))))

günaydın kızlar,çok güzel bir hikayeymiş canım ya,ilgiyle okudum :lepi:

valla minilyam ben yemek seçmem pek, daha doğrusu zaten az bişey yiyebiliyom şekerden dolayı mecburen seçmece oluyo,
nişanlım da madem evlenecez alşımak durumunda bazı şeylere mesela bizim eve öyle şeker pasta beyaz ekmek falan giremez anca bana çaktırmadan yiyebilirse:roflol:
şimdi gayet anlayışlı davranıyo ama evlendikten sonra tavrı değişirse de inadımdan öğrenmem yemek yapmayı hep makarna yer vallaklava:

lady dırım h geldınız
anam sızın gocalar yandı ben bılıyom en sevdım sey yemek yapmak ama ben kendım cok şecerım yemekler öle herseyı yıyemem ınş banada kırmızı et sevmeyen bırı düşer amın dıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…